Pokemon Go, skole, pole

Ok, skal prøve å frem poengene mine uten å skrive en hel bibel, wish me luck

Når det kommer til pole: har ikke trent siden forrige treningsinnlegg. Været har vært shit også, jeg har så langt ikke orket ta ut høye stanga fordi vi bare har hatt et par finværsdager. Og enda på de dagene har det ikke vært så spesielt varmt. Husker to dager det var over 20 grader, da grilla vi den ene dagen. Kanskje hvis vi er heldige kommer finværet litt senere.

På jobb har jeg fått æren av å være åpnevakt i sommer, mandag til fredag, kl 07-13. Det positive er at jeg klarer å komme meg på jobb tidsnok, og det er god øving hvis jeg får skoleplass. Klarer jeg å være på stasjonen og åpne den klokken 0700 så klarer jeg å komme meg på skolebussen 0730 (får btw vite om skole den 29 juli). Det negative er at jeg enda sliter en del med søvn, så mye av ettermiddagene blir brukt til at jeg går rundt i zombie-mode og ikke får gjort så mye annet enn å forsøke å holde meg våken. Og det hjelper på treningsmotivasjonen akkurat, så det er enda en grunn til at jeg ikke har trent.

Pokemon Go er noe som har opptatt meg mye den siste tiden. Når jeg er ferdig på jobb kl 13-14 ish er det greit å bare gå rett til byen og gå tur i flere timer på jakt etter pokemons. Jeg har vært blodfan av pokemon siden jeg var fem and still going strong, men de nyere generasjonene har jeg ikke vært spesielt fan av, så har for det meste spilt de gamle spillene om igjen og spilt remakes av de til 3DS. Så det var ekstremt hype at de kom med Pokemon Go, et nytt konsept som bygger på det gamle, også med første generasjons pokemon! Jeg elsker det, bugs og serverproblemer til tross! Det er jo fint at jeg i hvertfall får litt trim, nå som jeg ikke har trent på noen måneder.


 

Bilde av meg akkurat nå. Usminket, sliten, trøtt, men glad, selv om ting er veldig usikkert akkurat nå. Jeg vet liksom ikke hvor jeg skal gjøre av meg om jeg ikke kommer inn på skole, ser for meg jeg kommer til å bli oppgitt, deppa og motløs. Også vet jeg ikke hvordan livet mitt kommer til bli om jeg kommer inn heller. Kommer jeg til å klare starte med treningen igjen, eller kommer jeg aldri til å ha energi til det fordi jeg ikke får sove? Hvordan kommer økonomien min til å være? Blir jeg å klare meg? Det blir spennende i hvertfall.

Nå må jeg faktisk gjøre meg klar til å legge meg. Ganske uvant, men jeg får nå til! Så blogges vi når jeg føler for det<3