Ønsker for høsten

I dag kjente jeg faktisk littegrann på motivasjonen til å trene, så jeg tenkte å gjøre det. Men så endte det opp med at jeg jobbet med lekser hele dagen… Og det var liksom en lett lekse som skulle vært ferdig på en time. Herregud. Om det ikke blir six-pack i år, så skal dere se at jeg får gode karakterer i hvertfall, haha! Håper på å få til en økt senere i uka da, vil komme igang igjen.

Aner ikke hvorfor, men jeg føler at å blogge er forenelig med skole. Jeg tenkte at det kom til å bli sykt mye lettere å blogge når jeg ikke gikk skole fordi da fikk jeg så mye mer tid til å dyrke interessene mine og blogge om de. Men jobb er ikke akkurat noe å blogge om, og jeg gjorde jo aldri noe spennende, sett bort fra å trene… Også er jeg ikke en person som pynter meg opp for ingenting, så da ble det aldri noe å blogge om.

Ironien i det hele er at nå som jeg ikke har råd til å prioritere klær og sminke har interessen aldri vært så sterk før. Nå har jeg faktisk en grunn til å stå opp tidlig og ordne meg for dagen, så jeg gjør faktisk det. Føles ut som en vond sirkel. For å strø salt i såret er jeg jo sluttet med snus, og hva blir pengene jeg sparer på det brukt på? Nødvendigheter, ikke ting jeg ønsker meg. Faen altså… Vel, jeg har i det minste råd til mat da!


 

kosedress – cubus // topp midten – nelly // topp høyre – bikbok // lip cream – nyx // sko – bianco/nelly

Gi meg styrke!

School-life

Første uke med skole ferdig! Og jeg var syyyykt glad for å ta helg haha! Første uka var ganske kjedelig, bortsett fra turdag på onsdag var de resterende tre dagene bare orientering og introduksjon, altså hvor lærerne går over hva vi skal lære i faget, bla litt i læreboka osv. Også har vi vært ferdg rundt lunsj hver dag. Noen ting har vært kjekt å gå gjennom da, som den nye fraværs-grensa på 10%. Tenk, hvis jeg mister tre timer med gym første termin så får jeg ikke halvårs-vurdering…Tre timer! Det er jo faktisk ingenting. Så her gjelder det bare å være skjerpet og komme seg på skolen.

Jeg håper vi begynner ordentlig på fagene i morgen. For mye sausing og slacko blir kjedelig i lengden. Også er jeg så motivert nå, så har lyst til å få utnyttet den motivasjonen litt før jeg blir skolelei igjen og begynner å miste fokus haha. Er vel flere som meg? Som etter en sommerferie (eller i mitt tilfelle: tre år uten skole) gleder seg til å gjøre noe produktivt og ordentlig igjen, men etter to måneder skjønner du ikke hva faen det var du tenkte med da du GLEDET deg til å begynne på skolen. Liksom, wtf?! Vet også at om tre måneder kommer jeg ikke til å stå opp kl. 0600 som jeg gjør nå haha!


 

Måtte kjøpe litt nytt til skolestart. Rosa mappe til løsark og sånt, rutet skrivebok til matte og minion-matboks. Husker vi hadde flere ti-talls matbokser før, men nå finner jeg INGEN? Så da ble det en ny en. Prøvde å finne en med Hello Kitty eller noe, men de hadde visst bare Frozen og Minions.


 

Verdens fineste skolesekk har jeg derimot fra før av. Tenk, denne kjøpte jeg i en sånn jalla-bod i Bulgaria for 5 år siden, og den ser enda like fin ut! Faen meg kvalitet for pengene.

Krysser fingrene for at neste uke blir litt mer produktiv en denne.

Jeg var ikke klar

I går, når alle andre hadde sin første skoledag, hadde jeg min første dag med ferie. Det stakk litt. Jeg hadde så inderlig håpet at jeg også skulle få gå på skolen denne dagen, men på venteplass nummer 8 var det ikke så mye annet å forvente. Men håpet var enda der. Kanskje om en uke, når folk har fått tiden til å ombestemme seg. Uansett. Jeg har mye jeg skal ta meg til i ferien. Som å komme inn i treningsrutinen igjen.

Livet blir brått snudd på hodet klokken 20. Skolen ringer. Jeg har fått plass. Selvfølgelig tar jeg plassen. Jeg begynner dagen etter. Plutselig har jeg ikke ferie lenger, jeg er student. Og jeg er ikke i nærheten av forberedt. Katastrofetankene inntreffer. Døgnrytmen er på skeiva. Enn hvis jeg ikke får noen venner? Enn hvis jeg får angst igjen? Enn hvis lærerne hater meg? Enn hvis jeg ikke klarer dette?

Etter en søvnfattig natt (1 time wohoo) kommer jeg meg på bussen tidsnok, på skolen tidsnok, til riktig klasserom. Og dagen går over alle forventninger. Jeg satt meg ved ei som faktisk er naboen min, så vi er blitt enige om å være buss-buddies, og ellers klikket vi greit. Så det var en lettelse å ha noen å prate med, og slippe unna awkward silence med side-kameraten. Har prata litt med de andre i klassen, og synes alle virker kjempegreie. Er så langt veldig fornøyd med lærerne også, så dette var virkelig en god start.

Jeg klarer ikke helt tro på at jeg har begynt på skole igjen. At dette blir min nye hverdag. Det er som om det ikke har sunket inn ennå. Vet ikke om det er fordi jeg har gått 13 år med skole før, så det er ikke noe “nytt” å reagere på, eller fordi jeg ikke klarer innse at jeg endelig vant kampen mot systemet, eller om jeg bare er for trøtt til å bry meg haha! Men det føles godt. Ett steg i riktig retning.

Snapshots fra dagen, Ida og Sondre var jo spente på nostalgiske bilder fra Stangnes Vgs. Tenk at jeg har samme klasserom som sist gang da! Og timeplanen er jo herlig! Ferdig relativt tidlig hele uken. Tror dette blir et bra år!