Meathook!!

Meathook er en move som har plaget meg siden jul! Det er verken en syk styrke, fleksibilitets eller smerte-move, så det har vært jævlig irriterende å ikke få den til. Virker som noe “alle andre” får til liksom. Men i dag, endelig, etter så mye prøving og feiling var det min tur! Jeg sklir ennå mye i den som jeg ofte gjør med nye triks, men er uansett utrolig fornøyd over å endelig ha fått den til. Dessuten syntes jeg den var ganske fin til å være min første. Så den har jeg øvd masse på i dag, for å være sikker på at den sitter til neste treningsøkt.

Den ser forresten ikke noe fin ut på bilde/statisk, men i bevegelse på spinning mode er den kjempefin! Trikset for meg er å ikke se på føttene mine. Det vrir overkroppen slik at man ikke får så mye grep med magen som man må ha.

Neste triks på lista var en avansert versjon av Arched Rainbow. Synes verken Rainbow eller Arched Rainbow er så utrolig fine, for meg er de bare “ok”, fungerer bra som fillers for en koreografi, men vil aldri være noen av mine store triks. Men så fant jeg denne versjonen da, og tenkte at den ville jeg prøve ut, og ble faktisk veldig gira over resultatet. Skal prøve den med en half split neste trening for å se hvor strak jeg faktisk klarer å få den nederste foten. Den bruker samme inngang som Orion, som har vært min drømme-move siden fjor sommer, så nå føler jeg meg super-nært, haha!

Heh, her er nå målet for dere som måtte lure. Kom visst ikke så nært som jeg trodde, men jeg skal nok klare å komme meg dit etter hvert 🙂

 

Ellers ble det litt vedlikeholdstrening på allegra, titanic og allegra box splits, prøver å sette sammen en fin kombo med allegraen min slik at jeg får en ok video av den på instagram. Men jeg klarer jo faen ikke holde den lengre enn et par sekund! Blir så oppgitt, blah. Også er det høyre låret mitt teit også, det sklir sånn ut når jeg går inn i allegra, så det blir skrått og dårlig og, ja. Syntes ærlig talt allegraen min var bedre første gang jeg fikk den til enn nå.

Ny header

Nå fikk jeg endelig knødd meg til å begynne med redigeringen av bildene fra photoshooten. Har gruet meg litt til redigeringa, for jeg har ikke photoshop på acern min, og vil ikke laste ned heller siden jeg ønsker å holde pcen “ny” så lenge som mulig. Så da måtte jeg finne frem macen, og den er så treg! I tillegg til at jeg egentlig aldri vet om den i det hele tatt vil skru seg på. Også må jeg lagre ting jeg jobber med hele tiden, i tilfelle jeg rusher macen litt og photoshop kræsjer. Jævlig irriterende.

Angående bildene fra photoshooten er jeg positivt overrasket, men samtidig ikke så veldig fornøyd. Positivt overrasket, fordi jeg vanligvis ALDRI blir fornøyd med bilder av meg selv, men det ble jeg denne gangen. Jeg synes jeg er ganske pen in real life, men ansiktet mitt er utrolig ufotogent. Det skal mye arbeid med lys og vinkling til for å få et portrett-bilde jeg er fornøyd med, så det var en positiv opplevelse å ha en photoshoot hvor hele kroppen var i fokus. Bortsett fra det var jeg veldig fornøyd med kropps-formen også. Vanligvis blir jeg fristet til å redigere meg selv tynnere, rumpa større og sånne ting, men de tingene plaget meg ikke i det hele tatt med disse bildene!

Men jeg ble dessverre litt misfornøyd med bildene av de “store” triksene. Mest fordi jeg ikke er så myk som jeg skulle ønske jeg var, og litt feil teknikk og sånn. Det er egentlig grunnen til at jeg ikke har stelt i stand noen photoshoot til nå, for jeg er ikke fornøyd med mestparten av triksene mine. Men så er det på en måte feil å ikke ta bilde av dem, for a) jeg kan alltids ta nye bilder når jeg er blitt flinkere og b) nå har jeg faktisk bilder å sammenlikne med når jeg er fornøyd.

Dette er de bildene jeg har redigert til nå, og det tok noen timer. Har redigert bort en utstikker på veggen på alle bildene (det går et stort rør der, også er det bare satt opp veggplater rundt røret, veldig irriterende å få den med på bilder), i tillegg til lys og farge-redigering. Også ville jeg prioritere header først, siden jeg var lut lei av den jeg hadde fra før av, haha! Så resten av bildene får komme etter hvert (:

Photoshoot

Nå har jeg endelig fått datamaskinen min tilbake!

I går hadde jeg og Maria pole photoshoot. Man kan fint kalle det en økt også, for jeg ble faen meg søkksvett av det! Det var utrolig gøy og lærerikt, morsomt å danse med kjoler og skjørt, og vite at jeg får noen bra bilder å vise frem også. Det blir fint å ha litt bilder i bakhånd til blogg-innlegg og litt sånt, blir fint å kunne bruke til blogging om temaet pole, og ikke bare “dagens økt”. Da skal nå bildene helst komme fra den dagen uansett.

Teknisk sett hadde godt grep og stålkontroll i dag. Følte jeg kunne holdt Titanic for alltid, skled bare liiiiittegrann. Var ikke så ille å komme seg inn i allegra box splits heller, så det er god fremgang! Håpe å kunne få den på video snart. Allegra er ennå vanskelig å komme seg inn i, men strekken i høyre lår er endelig borte, så nå kan jeg begynne å jobbe med den igjen, uten å være redd for å forverre strekken. Slet litt med cocoon, men den føles lettere ut for hver gang jeg gjør den. Så alt i alt er jeg kjempefornøyd!

Skal redigere bildene før jeg legger alle sammen ut, men dere kan få se noen nå.

Fravær

NÅ er det lenge siden jeg har blogget FORDI jeg har vært i Bodø. Ooooog jeg glemte datamaskinen der, så jeg må blogge fra kjæresten sin. Dessuten sliter jeg ENDA med søvn… I natt sov jeg igjen i 15 timer, og jeg skjønner ingenting… Skal starte med D vitamin og jern-piller, begynner jeg å bli ganske så lei nå.

Over til treningsrelaterte begivenheter, så har jeg faktisk klart å fikse stanga. Den var heldigvis ikke ødelagt, den er ikke akkurat god som ny, men det går i allefall å gjøre ordentlige comboer på den nå, så nå håper jeg at combo-treningen tar seg opp slik at jeg får noen brukbare videoer på instagram snart. Det er lenge siden jeg har lastet opp videoer nå. Savner det, det blir fort kjedelig med bare bilder synes jeg. En video kan jeg ofte se igjen og igjen, men bildene stirrer jeg på i fem sekunder før jeg blir lei, haha!

Hadde en økt med Maria på mandag. Jeg var ikke helt i slaget under økta, men det gikk greit, for Maria hadde masse energi, så da fikk hun virkelig slått seg løs med både shoulder mount, bird og falling star. Vi fikk tatt et bilde av meg da, og guuud så fin kvaliteten blir når noen faktisk tar bilde, og jeg ikke filmer og screenshotter! Så her er en Brass Monkey variasjon jeg øver på. Etter litt øving skal forhåpentligvis kroppen være så vannrett som mulig.

2mcX8PsMB1

Fremover jobber jeg hver kveld resten av uka, så vi blogges deretter!

Titanic og Dragons Tail

På fredag hadde jeg en flott økt sammen med Maria.  Vi øvde en del på butterfly og inside leg hang, vedlikeholdstrening er viktig! Sørge for at man fremdeles har de greiene man har fått til, og øve på å gjøre dem bedre. Det er fint med disse øktene, for da får jeg vedlikeholdstrening også, når jeg demonstrerer og sånn.

Maria stakkars var enda litt syk, i tillegg til å allerede ha holdt på en stund før jeg kom, så da fikk jeg slå meg litt løs på stanga. Gjett hva jeg fikk til! Titanic!!! Endelig kan jeg krysse den av på goals-lista! Jeg har øvd på Titanic så utrolig lenge, er vel rundt 10 måneder siden første gang jeg prøvde på den. Jeg hadde den NESTEN i jula da jeg var på kurs hos North Pole i Bodø, og siden da har jeg alltid vært “så close”. Begynte å bli redd for at jeg hadde for lite lår og rumpe for at det skulle være mulig for meg å få den til.

2JI3XwsMAY

Nå er det bare å øve masse! Jeg sklir ennå i den en god del, men jeg tror det blir slik som med Jade, at hvis jeg øver litt mer så blir jeg nok å slutte å skli. Den er tung på ryggen og magemusklene når man skal løfte opp overkroppen, så foreløpig bruker jeg hendene for å få meg opp. Er ellers ganske ustabil i den, så jeg går heeeelt bak med overkroppen, med hodet bak stanga og skulderen godt planta på den for litt ekstra grep. Men jeg er dødsfornøyd! Neste er Illusionist!

Jeg fikk også til min første, ordentlige Dragons Tail! Den prøvde jeg også på i fjor sommer, men da hadde jeg ikke sjangs. Utrolig nok synes jeg ikke den var så vanskelig. Først prøvde og feilet jeg litt, men plutselig så hadde jeg den bare. Og det føltes ganske bra ut. Følte meg ikke ustabil eller utrygg i det hele tatt. Så jeg tror denne har mye potensiale for øving fremover, siden jeg verken synes den var vond eller vanskelig.

2Jd1f4MMMp

Trikset nå blir å lære meg å stole på den øverste armen, slik at jeg kan bøye rumpa så langt bak som mulig. Da blir forhåpentligvis det venstre benet litt rettere. Og å få pushet meg selv litt høyere, slik at jeg får en fin kurve gjennom hele ryggen. Målet er selvfølgelig å få den like fin som Anastasia, selv om det ennå er noen år med tøying unna haha!

Ellers så har jeg endelig fått meg speil! To store, fine speil, godt planta fremfor stanga. Var så heldig og fant dem på kjøpe-selge-bytte gruppa her i Harstad, og betalte ikke mer enn 400kr, og da fikk jeg dem til og med levert! Haha, var litt gøy at det var en hot babe i hæler klistra på glasset, ga meg virkelig en stripclub-feel. Har fjernet hun nå da, så nå er speilet helt vanlig. Veeeeldig fornøyd med det funnet her altså, gleder meg virkelig til å jobbe med pene linjer fremover, tror det blir lettere når jeg har et speil å se i!

2LVEJJMMPc