Siste økt for uken

Det ble en økt til i dag, og det var virkelig den kjedeligste økten jeg tror jeg noen sinne har hatt, haha! Men siden jeg er så for å vise et nyansert bilde av virkeligheten hvor ikke alt er rosenrødt hele tiden vil jeg fortelle dere om den uansett.

Vi kan begynne med at jeg ikke følte for å trene. Null, niks, nada. Jeg føler meg merkelig tung i kroppen i dag. Kompakt på en måte. I tillegg klarte telefonen min å gå tom for strøm i morgest, og da er det bare gudene som vet hvor mange timer det tar før den vil skru seg på igjen. Det suger, for da blir det ikke noe filming til instagram.

Selv om jeg ikke følte for å trene så liker jeg jo pole, så jeg så gjennom instagram-feeden og videoer på youtube. Etter hvert begynte jeg å føle meg litt inspirert, og etter mye frem og tilbake bestemte jeg meg for å trene på betingelse av at hvis jeg ikke hadde det gøy skulle jeg få lov til å gi meg. Det er knepet mitt for å få meg til å trene når jeg virkelig ikke vil.

Akkurat det trikset pleier vanligvis å fungere dritbra, jeg elsker jo pole og synes det er så gøy, jeg må bare komme meg over dørstokkmila. Men not today. Alt var tungt, alt gjorde vondt, jeg følte meg enda tung og rar i kroppen. Og til tross for at jeg har fire comboer jeg vil bli flink på, og masse annet jeg burde øve på for å få tilbake styrken og fleksibiliteten min var ikke noe gøy. Jeg følte meg bare sliten.

Så etter en time ga jeg meg og tøyde litt. Det er jo litt trasig, ettersom dette er en fridag og jeg hadde planlagt å trene. Men hey, jeg ga det et forsøk! Og jeg trente i en time, som er en million ganger bedre enn ingenting. Og jeg har allerede trent to ganger denne uken, så jeg har uansett vært flink. Veldig mulig at jeg føler meg sliten nettopp fordi jeg har trent to ganger allerede, og kroppen min trenger litt hvile.

Nytt forsøk på tirsdag! Gleder meg ufattelig mye til jeg får styrken min tilbake igjen, må bare være tålmodig, stå på og gjøre det som skal til for å komme meg dit!

Kroppen er rar

Følte ikke for å trene i dag, men hadde en ekkel følelse av at hvis jeg ikke trente i dag ville det tatt 3 måneder før neste gang, så da fikk jeg et lite spark i rumpa. Jeg vil jo, selv om jeg ikke føler for å gjøre det på en måte… Vanskelig å forklare.

Økta i dag var litt bedre enn forrige gang, og jeg klarte å sy sammen en liten combo som jeg fikk gjort et par ganger før jeg ble sliten haha! Ville ha noe å poste på instagram, og når jeg filmer blir jeg så oppslukt av å få en bra video at jeg blir distrahert fra all negativ støy, som at jeg er sliten, svak, synes jeg er dårlig osv. Videoen ble grei, men jeg skulle ønske jeg fikk et bedre opptak uten hairflicken, haha, den så ikke så fin ut :’)

BM9n_hhhqZO

 

For øvrig er jeg sykt stiv, og jeg tror jeg har sagt det før, men du aner ikke hvor fleksibel du er før du tar en god 6-måneders pause uten tøying og skal prøve å tøye igjen. Får meg virkelig til å angre på at jeg ikke satt mer pris på hvor myk jeg var før. Ellers er kroppen litt rar. Jeg sliter med å gjøre fine inverts fordi de er så tunge, men jeg fikk til en one handed spin på spinning mode. Som jeg ikke har klart siden april. Får også til den invert-saken jeg akkurat fikk tilbake rett før jeg slutta å trene, lol. Men vanlige inverts, DE er liksom vanskelige?! Herregud. En siste liten sidenote er at jeg sliter med at jeg får krampe i høyrefoten når jeg pointer. Håper det gir seg snart.

God heeeeelg!

It does not matter how slow you go…

Jeg trente pole i dag! Hørte jeg et lite jubelrop fra det norske folk? Jeg tror det! Anyway, det kommer seg sakte men sikkert. Må bare være flink å ta kosttilskuddene mine fremover, og prøve pushe meg selv litt ekstra, så skal jeg forhåpentligvis komme meg i en ordentlig rutine snart.

Forståelig nok har jeg ikke gjort noe ekstraordinært denne økten. Prøver bare å komme meg tilbake på hesten (stanga) igjen liksom, så repeterer bare ting jeg kan fra før av med fokus på å gjøre ting riktig. Jeg merker godt at jeg er utrent, på alle måter. Ting gjør vondt, jeg blir svimmel av spinning-mode, hendene blir fort sliten, alt er tungt og jeg får vondt i hodet av å være opp ned.

Det verste er at alt er så tungt. Jeg klarer jo det aller meste jeg kunne før jeg slutta å trene, men siden alt er så tungt og vondt tør jeg ikke hive meg ut på noen lange, avanserte comboer. Venter med det til jeg er blitt i ordentlig form igjen, så slipper vi noen uhell hvor jeg plutselig detter på hodet fordi kroppen plutselig bare sa stopp.

For resten av 2016 er bare målet å komme inn i noe som ligner på en treningsrutine igjen. Hvis jeg klarer det håper jeg å komme meg opp på mitt normale nivå igjen innen 2017. Håper også at kroppsbildet mitt vil øke når jeg får trent meg litt opp, det har vært helt på bånn siden i vår, og tror det har en liten sammenheng med at det var da jeg sluttet å trene. Også skal jeg jo flytte ut og studere til høsten, og da blir jeg å begynne å trene i studio, så hadde vært fint å slippe ta nybegynner-kurs når jeg kommer dit haha! Herregud så mye jeg gleder meg til det forresten! Trene i studio, åh, det er drømmen!


 

Bildene er faktisk fra dagens økt, og det faktum at jeg er nødt til å påpeke det er litt flaut…

Første økt på leeeenge!!!

Hallo! Lenge siden sist! Står det bra til eller? Jeg er som vanlig opptatt med skole, og som den pinglen jeg er blir jeg så sliten etter skole at jeg ikke gjør noe produktivt eller gøy. Så det er grunnen til at jeg aldri blogger mer.

Tilbake til overskriften da: jeg trente i dag! For første gang siden i sommer! Vi har egentrening i gym nå, og to gymtimer får vi lov å trene en annen plass enn på skolen. Så jeg benyttet meg av muligheten til å dra hjem og trene på stanga. Det ble en kort økt med for det meste bare tull. Jeg hadde ei venninne fra klassen med meg, så hun hadde det gøy med å kommandere meg til å gjøre både det ene og det andre. Så økten ble ikke så seriøs og streng, men det var gøy. Neste gang skal vi være litt mer ordentlig da.

Til min store overraskelse er jeg ikke så svak som jeg trodde jeg kom til å være. Handspring, shouldermount, dynamisk straddle spin, invert på spinning pole, alt gikk greit. Fikk til og med til cocoon, selv om jeg ikke har tøyd på måneder. Den største forskjellen var at jeg ble sliten av ingenting. Selv om jeg får til det meste uten å måtte overanstrenge meg var det ikke mange repetisjonene som skulle til før jeg begynte å skjelve og hive etter pusten. For øvrig gjorde faktisk ikke ting så vondt heller.

Det var sykt gøy å trene pole. Jeg føler nå at jeg har savnet det mer enn jeg har vært klar over. Lurer på om jeg skal få til en økt til i løpet av uken. Ønsker så veldig sterkt å få til en rutine hvor jeg trener to ganger i uken slik som før. Og gjøre det fast. Som om jeg skulle trent i et studio med faste timer.

BDszrcQsMGJ

 

Video fra i vår, ettersom jeg ikke orket styre med bilder i dag. Åh, savner den tida, var så flink å trene! Og fikk til så mye fint, og så mye jeg var fornøyd med! Må seriøst begynne å trene rutinert igjen.