Nytt poletøy!

I går før jobb fikk jeg endelig hentet det nye poletøyet mitt på posten! Føles ut som en evighet siden jeg bestilte det. Og settene er så nydelige, fargene er så flotte, og jeg elsker glitteret! Dessverre er størrelsene littegrann store, jeg kunne nok fint hatt shortsen i xs. Skulle også ønske at det var scrunch bakpå rumpa. Toppen er og litt i største laget, men det er vanskelig å si om jeg hadde passet en small. Men den holder nå nipplene innafor, så det går greit.

BFWi1YDsMKg

Jeg har vært en latsabb den siste uka, og ikke trent verken mandag eller onsdag, så da måtte jeg nesten trene i dag. Men til tross for nytt poletøy ville jeg ikke trene. Men jeg pushet på og tok meg en økt, også ble det en shitty treningsøkt uansett. Disse dagene suger. Jeg var ikke fleksibel i dag, ikke spesielt sterk heller, jeg hadde dårlig grep, og kreativiteten for å finne på noen greie spins var nærmest ikke-eksisterende. What to dooooo. Etter hvert tok det seg littegrann opp, og jeg fikk til denne inverten her.

BFXLRvFsMIh

Den kunne jeg før, men etter tre måneder uten noe særlig trening mistet jeg den. Så det var jævlig kjekt å få den tilbake ass! Så surt å “miste” slike moves og triks, da vet man liksom at man har tatt et stort steg tilbake. Den trenger masse arbeid, men det går heeelt greit, jeg er bare glad for at jeg kan den igjen! Ellers var det for det meste bare det vanlige, øvde meg på Jade, inverts på feil siden, one handed spin, og litte grann på aerial bodywaves. Jeg synes de er så fine! Kommer ut video av det snart.

En siste screenshot fra økten, ganske fornøyd med denne handstanden.

1000!

Våknet i dag, sjekket instagram også bare 1000 følgere! Helt sykt, jeg har liksom ventet på det en stund nå, og likevel er det så crazy. På skjermen er 1000 bare et tall, men så prøver jeg å forestille meg det irl, 1000 stykker fremfor meg også bare woah. Jeg postet en ny video i dag som takk og for å ha noe å poste, til tross for 1000 følgere har ikke 40 likes en gang, haha! Alle videoer kan ikke være like suksessfulle da.

BFHKKiYMME_

Hadde egentlig tenkt til å trene i dag, men så at de i siste liten hadde ordnet livestream av kvalifikasjonsrundene i Norgesmesterskapet, så jeg satt meg ned og så på de i stedet. Surt at jeg ikke fikk se kvalikken til amatørene, synes faktisk det er de som er morsomst å se på. Relaterer meg vel mer til dem, selv om det selvfølgelig er gøy å se på de litt mer øvede også! Også ser jeg alle deadliftene og syke fleksibilitetsmoves, også bare “wooow”. Jeg er så langt unna deadlifts, det er nesten ikke morsomt en gang :´)

Håper de ordner livestream til i morgen også, hadde vært jævlig synd å ikke få se NM. Heier på Bodø-jentene jeg!

Dagens: Orion, litt flow og sliten

Jeg følte meg egentlig ikke helt i form til å trene i dag heller. Ble sliten as fuck bare av å gå hjem fra Jonas, som er en lett 10 minutters gåtur, tror det er et hint om at jeg må begynne på jerntabeletter igjen. Bestemte meg for å trene uansett, under forutsetningen om at hvis det ble for slitsomt kunne jeg bare gi meg. Det var ikke sykt digg, normalt pleier jeg å ha det så gøy at jeg ikke tenker over det som trening, men i dag var alt slitsomt. Til og med “lette” spins føltes ut som en byrde, ugh. Menmen, alle økter kan ikke være like lette.

Til tross for at jeg følte meg ganske svak og sliten øvde jeg på Orion, og fikk filmet en brukbar combo av den til instagram. Litt for å bare ha noe å poste, og litt fordi mange har spurt om den på diverse facebookgrupper i det siste, og jeg kan den jo, men har ingen video å vise dem. Vel, det har jeg nå! Jeg hadde ikke det beste grepet med hendene i dag, så jeg følte meg ikke supertrygg i den, men kanskje neste gang.

BFEtOlZsMIM

Ellers øvde jeg litt på Machinegun, som helt seriøst bare er noen uker med tøying unna, den er så close! På “feilsiden” min har det helt sluttet å gjøre vondt i leghangs nå, men kroppen gjør ennå noen rare greier i en Inside leg hang. Jeg prøvde meg litt på Bird Of Paradise der, som jeg ikke er helt sikker på hvordan gikk.. Har problemer med å finne grepet på vei inn i moven, og at det er på feilsiden hjelper ikke akkurat haha! Slenger med et bilde av hvordan jeg tøyer for dem.

Ellers ble det litt fine spins-comboer. Prøvde meg på Vortex for første gang i dag, den er ganske simpel og ser fantastisk ut på spinning pole! Ellers ble det en variasjon av Teddy, Airwalk og litt vedlikehold av Yogini.

Sideclimb til venstre, Teddy-variasjon i midten, Vortex til høyre.

Vi får se om jeg gidder trene i morgen. Det hadde ikke vært dumt, føler jeg trenger å øve meg mer på styrke. Men det er jo lørdag, så vi får se. Mye mulig at jeg heller vil spille eller noe.

Flips, tricks, drops

Jeg sitter nå her med mensensmerter og er lei meg fordi jeg ikke kan trene. Jeg er så excited for sommeren, og synes ikke det forrige “checklist for sommeren” innlegget egentlig holdt mål, så jeg lager et nytt ett med flere videoer av shit jeg vil teste ut. Nå har jeg alt samlet på et sted, så om jeg skulle glemme av noe eller trenger inspo kan jeg bare se her (:

Ball drop

BD4E-RmkWcc
 
BB22_r_xb_7

Nosebreaker

BDcRkwOiEom

 

BCejnC1tGej

 

Jade drop

BEEsZ14gOt6

Holly drop

BBO_fKEqGNZ

Cup grip backflip

BEqSt7ur7K6

 

Waterfall drop

BE-RBaYmjRd

Dynamic Straddle spin og front flip

BDd1J7jneYF
 
0ztuRCTYRl

Phoenix spin

8iMEm0TYXf

Aerial pirouette invert

9uVVHVneSy

Blir spennende å se om jeg får noe av dette til! Gleder meg!

40 pole spørsmål

Ah, jeg synes sånne her er så morsomme! Husker fra Nettby-tiden så var det mange slike som gikk rundt, og det var liksom et helt greit tidsfordriv som mater egoet. Føles nesten ut som om man blir intervjuet. Og jeg syntes vi trengte en sånn for pole også, så jeg laget en selv. Feel free til å kopiere den og svare på spørsmålene selv om du vil (:

1. Hvor lenge har du holdt på med pole?

Jeg har holdt på med pole i 2 år og 4 måneder.

2. Hvor gammel var du da du begynte?

19.

3. Hva var din første spin?

Front hook spin.

4. Hvilket triks drømmer du om å en gang klare?

Rainbow Marchenko.

5. Hva er din favoritt-move?

Klarer ikke velge mellom Orion og One Handed Spin på spinningpole. Får et skikkelig rush av begge to, de er så fine!

-hKzxnMMMN

6. Hva er din go to move?

Superman og Butterfly.

7. Din favoritt-combo?

Cradle spin invert (har egentlig ikke peiling på hva den inverten heter) -> Butterfly -> Inside leg hang -> Allegra er nok den comboen jeg er stoltest av å klare.

5Aa_9osMNT

8. Din nemesis pole trick?

Jade. Den blir ALDRI fin nok! Mest fordi jeg aldri øver på den da… heh.

96Yz85MMB-

9. Hva prøver du å få til nå?

Atm prøver jeg egentlig bare å forbedre det jeg allerede kan, og få finere flyt og linjer. Men til sommeren skal jeg prøve meg på masse nytt, har en hel liste planlagt. Jeg så blant annet denne comboen i dag og den ble med en gang et mål for sommeren.

BE-RBaYmjRd

10. Sier du pole dance eller pole fitness? Eller noe annet?

Pole dance eller bare pole.

11. Spinning pole eller static pole?

Jeg liker best spin, men det er sykt mye kult man kan gjøre på statisk også. Men det er jeg ikke så flink til (ennå).

BDq_eYCMMNR

12. Imponerende triks eller elegante spins?

Elegante spins. Triksene mine ser egentlig ikke noe bra ut synes jeg.

13. Løst hår eller hår i strikk?

Jeg liker å ha håret løst, men har gjerne luggen bort fra ansiktet.

14. Høye hæler eller barfot?

Barfot. Kunne godt tenkt meg å prøve hæler, men taket mitt er så lavt, så jeg tror bare jeg hadde slått dem i taket og ødelagt dem…

15. Er du mest myk eller sterk?

Jeg er nok mest sterk, selv om jeg ikke vil skryte så alt for mye av styrken min.

96PtVQMMCb

16. Koreografi eller freestyle?

Jeg suger i freestyle, så det blir mest koreografi. Dessuten liker jeg å kunne planlegge og perfeksjonere dansen ned til minste detalj, men i en freestyle blir liksom det aspektet helt borte. Du gjør dansen en gang, også er den borte.

17. Topp + shorts eller body?

Topp og shorts. Bodys ser så lite dekkende ut i skrittet, og er vanskelig å finne noen jeg liker.

18. Trener du hjemme eller i studio?

Hjemme, men skulle gjerne trent i studio!

19. Konkurranser eller forestilling?

Nå har ikke jeg gjort noen av delene, men ser for meg at en forestilling er litt mer chill og mindre stressende.

20. Din første skade?

Forstrakk skulderen etter mine første to uker med pole.

21. Hvilket triks har gitt deg mest blåmerker?

Superman!

nViy07sMMW

22. Hvilket triks synes du er skumlest?

Cross Ankle Release. Den gir meg mareritt!

wh2N2lMMGz

23. Trener du noe annet enn pole?

Noen ganger trener jeg litt hoop, men jeg er livredd for at kroken i taket skal ryke en gang, så det skjer ikke så mye.

1gTY8WMMDe

24. Ditt pole-idol?

Gøril og Jenyne Butterfly. Jenyne er ganske ute av gamet da, men skulle virkelig ønske at jeg var like flink som henne! Ellers er jeg ikke så inne på alle de store pole-atletene, jeg synes egentlig det er morsommere å følge med på de jeg kjenner som driver på med pole.

25. Hva er ditt favoritt poletøy merke?

Indi Polewear. Fargene er fine og freshe, modellene er nydelige, og toppen klarer å holde puppene på plass.

26. Tre favoritt sanger å danse til?

Breakdown VIP av Noisestorm, pokemon piano medley, Ribbons of Light av Kids of 88.

27. Tre moves du ikke liker.

V-spin fordi den er vanskelig, Cross Ankle Release fordi den skremmer vettet av meg, og Allegra fordi den gjør så vondt.

28. Tre moves du liker.

Remi sit, Figurehead og Titanic.

BEzGTJVMMFV

29. Tror du moderne pole dance kommer fra Mallakhamb eller stripping?

Stripping.

30. Har du en trenings-partner?

Ja, jeg pleier å trene med Maria!

6fsaBzOjCL

31. Det første trikset som fikk deg til å føle deg skikkelig flink?

Butterfly! Ah, jeg hadde gledet meg så til dagen jeg skulle få den til!

nGZifRsMLZ

32. Hva er verst/kjedeligst, tøying eller oppvarming?

Tøying. Er smertefullt og grusomt kjedelig.

33. Din favoritt pole-performance video.

waIuhfoTMv8

Denne her kommer nok ALDRI til å slutte inspirere meg.

34. Hvorfor begynte du med pole?

Ei jeg hadde gått i klasse med i Bodø var begynt med pole og la ut bilder og videoer på instagrammen sin. Da jeg så det skjønte jeg med en gang at dette var noe jeg også ville gjøre. Les hele greia her “Historien”.

35. Hvor mange ganger  uka trener du?

Det varierer VELDIG. Men når jeg først er inne i et godt treningsmønster er det vanligvis 2 ganger i uka.

36. Favorittbilde av deg selv på stanga.

Vanskelig å velge, jeg synes det er så mange moves jeg har gjort bra! Men dette her er nok favoritten.

37. Din nyeste achievment.

Plus sign!

BE6Y0kJsMLH

38. Ditt beste pole-minne?

Tror det må være workshopen til Gøril hos North Pole Dance and Fitness i Bodø. Når jeg var på workshop fikk jeg for første gang virkelig slått meg løs i et ordentlig pole-studio. Jeg hadde aldri vært på en ordentlig høy stang før, så det var skikkelig stas. Også fikk jeg prøve meg på noen av triksene jeg hadde sett Gøril gjøre, og fikk til handspring for første gang. Ah, det var utrolig gøy!

39. Deler du fremgangen din på sosiale medier? Copypaste link!

Deler fremgangen min her på bloggen og på instagram @liandcats.

40. Kunne du tenke deg å jobbe med pole?

Jeg har lenge vurdert å starte opp eget studio, men det blir helt latterlig mye jobb synes jeg. Men jeg kunne godt tenkt meg å være instruktør, det virker skikkelig koselig synes jeg.

Plus Sign!!

Må skryte litt av meg selv nå, for så langt har jeg trent hver dag jeg har hatt det på planen! Flinkt. Denne uka lurer jeg på om jeg skal gå for å trene fire ganger i stedet for bare to, jeg vil virkelig ha en kickstart slik at jeg får tilbake styrken og fleksibiliteten min asap. Og for å opprettholde det gode mønsteret. Men vi får se, jeg er sykt sår i hendene etter dagens økt, så kan være jeg blir nødt til å hvile noen dager.

Jeg følte meg ikke helt i form i dag. Jeg følte meg svak og sliten, og bena mine hadde skikkelig dårlig grep, så jeg bestemte meg for å øve mest på spins. Jeg har en positur i tankene jeg har lyst til å få realisert på stanga, men det funket ikke som jeg hadde planlagt, så jeg må prøve på noe annet lurt for å få den til. Siden jeg ikke følte meg så trygg på stanga i dag prøvde jeg å hente inn min one handed spin på spinning pole igjen. Jeg tror den er cursed, for det hver gang jeg får den til så skader jeg meg, eller noe annet skjer, som gjør at jeg ikke kan trene på en stund også mister jeg den… Jeg fikk nå litt til, men klarte å holde den maks en runde rundt stanga, og ikke særlig pent. Men det er nå en start.

Men over til dagens prestasjon: jeg klarte endelig Plus Sign!!! Den har liksom vært så nært i et år nå, jeg fikk den jo halvveis til samme dagen som jeg klarte Allegra Box Splits (det var en meget fleksibel dag for meg). Men nå! Endelig! Det er nå fremdeles en god del jobb som må til før den er perfekt. Den gjør sykt vondt i albuen, handa på bildet har fått den fine “heil hitler” saluten, og det største problemet er at føttene ofte sklir ut og fremfor stanga (se nederste fot, det er akillesen som skal være på stanga, ikke leggen). Men det er en start! Jeg fikk den greit til mange ganger da, så jeg prøvde den på spin så jeg kanskje kunne få en video, men det må nesten vente litt på seg. Vanskelig med momentum.

BE6Y0kJsMLH

Ah, en move jeg kan krysse av fra Goals lista!

Ellers øvde jeg på litt forskjellig. Fikk til en ny move jeg ikke aner hva heter, men jeg tror den er perfekt for å komme seg inn i Orion, så den har jeg prøvd på et par ganger. I dag satt den endelig. Nå må jeg bare bli mer komfortabel i Orion igjen, slik at jeg kan få laget meg en ordentlig combo av de to.

9ya6tkR5hD

(her er Camilla i posisjonen)
Ellers filmet jeg en video av en combo jeg og Maria prøvde for en uke siden. Kom på at jeg aldri har lagt ut video av en Peacock før, så det passet greit nå. Jeg var uansett ganske blank på hva jeg kunne filme i dag, alt jeg prøvde på ble liksom feil. Til og med comboen jeg filmet ble aldri liksom helt riktig, vanskelig å få Peacock fin synes jeg, og jeg har enda ikke fikset spinnen på stanga, så halvveis gjennom comboen var det aldri mer spin igjen, så vinkelen på Falling Star og Butterfly ble fucka. Oh well, det er vel bedre å ha NOE å  poste, I guess.

Må jo tilfredstille alle følgerne mine heheheheheh. Neida, joda. Yogini-videoen min (av alle videoer) tok av, den har nå over 750 likes, over 8000 visninger, og jeg har fått ca 300 nye følgere. Det er så utrolig gøy, tenk når følgertallet blir firesifret!! Iiiih!

BE1LhVZsMHl

Her er bilde med link til videoen. Neste økt blir forhåpentligvis på onsdag, om jeg ikke utvikler blemmer på hendene.