9 måneder for sent…

Haha uff, her sitter jeg og jobber intenst med laboppgave nr. 2 som skal leveres inn i morgen. Jeg begynte å jobbe med den denne uken, og hele onsdag og torsdag gjorde jeg ingenting annet enn å lese, lese og lese, og prøvde å få noen ord og setninger ned på word-dokumentet. Det var ærlig talt ganske frustrerende, for jeg hadde lest så mye, og satt med all denne relevante kunnskapen jeg ikke klarte å få ned på papiret. Også nå da, når jeg skulle være litt “flink” og ikke vente til siste liten (dagen før innlevering)…

Merkelig nok har jeg vært supermotivert for å jobbe med skolen i de siste to ukene, men den motivasjonen er ærlig talt 9 måneder for sen, haha! Men all motivasjon er bedre enn ingen motivasjon, så på den positive siden blir forhåpentligvis eksamenstida litt lettere når jeg er motivert. Jeg var jo en superstudent på vgs i fjor, og at jeg ikke har vært det i år har vært litt rart for meg. Jeg var så motivert og klar før jeg begynte på utdanningen min, men når jeg kom hit så bare…. no. Jeg tror nå at det å begynne på høyere utdanning var veldig overveldende for meg i starten. Jeg bygget det opp til å bli denne svære, superseriøse tingen jeg umulig kunne klare. Men nå, ni måneder senere begynner jeg å bli mer selvsikker. Det er fremdeles ting jeg ikke skjønner helt 100%, men så langt har jeg ikke strøket i noe som helst, så jeg må jo gjøre noe riktig.

Heldigvis er jeg straks ferdig med laboppgaven nå. Har endelig fått skrevet ferdig de tingene jeg sleit sånn med tidligere denne uken, så da kan jeg senke skuldrene littegrann. Ellers skjønner dere kanskje at de siste dagene ikke har vært så spennende, haha! Nå gleder jeg meg til å få ferdig oppgaven, slik at jeg kan rette fokuset mot matteeksamen vi har neste uke.

1GGxzSPP0J0

Jeg har forøvrig fått helt dilla på å høre på disse lofi hiphop chill musikk-compilationene å youtube når jeg studerer. Synes faktisk det hjelper å ha chill musikk i bakgrunnen mens jeg jobber.

Mine mest leste innlegg noen sinne!

Jeg har jo faktisk hatt denne bloggen i noen år nå, og tenkte det kunne være gøy å gå gjennom mine topp fem mest leste innlegg gjennom tidene. Jeg synes det er litt interessant å se hvilke innlegg som har fått mest klikk, noen innlegg synes jeg det er veldig overraskende at har fått så mange lesere.

 

Hvordan lære seg pole hjemme

Skrevet 06.01.2016

Dette er en guide jeg har skrevet om hvordan man skal gå frem for å lære seg poledance på egenhånd. Jeg har jo lært meg poledance selv i mitt eget hjem, på mitt eget soverom, uten hjelp av instruktør, og har fått så mange spørsmål om hvordan andre kan gjøre det samme. Så her har jeg listet opp alt fra hva man trenger av utstyr, hvor man får tak i stang til hvilke øvelser man burde lære seg først.

 

Minimalistisk livsstil?

Skrevet 28.03.2017

Jeg synes det er litt morsomt og spesielt at nettopp dette innlegget havner på andreplass, for jeg er jo ikke en minimalist og skriver ikke ofte om minimalisme på bloggen. Men jeg begynte å utforske den livsstilen da jeg gikk påbygg på videregående i 2017, og skrev et lite innlegg om tanker jeg hadde om tilnærmingen til en minimalistisk livsstil. Er gøy å se at dette innlegget har falt i så god smak, kanskje jeg skal skrive litt mer om minimalisme fremover?

 

Jeg tester vippeserum fra iGlow

Skrevet 22.09.2016

Ser at det er populært at jeg tester ut produkter og skriver anmeldelser! Utrolig dårlig at jeg aldri skrev innlegg nr. 2 om hva jeg synes om produktet da, men kan fortelle dere kort her hvordan det gikk. Jeg er selv egentlig ganske fornøyd med mine egne vipper, men var spent på å se om de kunne bli enda finere med vippeserum. Jeg testet vippeserumet i omtrent fire måneder, og de ble litt lengre, men det var egentlig ikke slik at man så en stor forskjell. Dessverre begynte jeg å reagere på vippeserumet, og måtte derfor slutte. Ble irritert på øynene og fikk litt utslett. Men jeg synes det var verdt å teste ut, det kan jo være man er heldig og at det funker kjempebra!

 

Debatten om Mannegruppa Ottar…

Skrevet 06.10.2016

La oss rive opp denne debatten igjen da! Neida. Dette var i kjølvannet av at det hadde blitt lekket seksuelle bilder av Sophie Elise på facebook-gruppa, og debatten hadde spunnet helt ut av kontroll (etter min mening  alle fall). Og slik blir jeg ærlig talt så oppgitt av, så jeg skrev et innlegg om hva jeg syntes om saken, at det er viktig å holde fokus på det debatten i utgangspunktet handlet om. Altså hetsing, trusler, uthenging av enkeltpersoner og spredning av andres intime bilder. Ikke dårlige vitser… Veldig gøy at så mange ville lese meningen min om hele greia i hvertfall!

 

Om meg

Skrevet 27.09.2014

Haha, også dette innlegget på femteplass! Men superkoselig at så mange orker å ta seg turen innom dette innlegget for å lese litt om meg 🙂 Det er et kort innlegg om hvem jeg er, og hva jeg skriver om på bloggen, så kan nye lesere bli litt kjent med meg og bloggen. Det er et av de eldste innleggene på bloggen, og det har blitt redigert et par ganger opp gjennom årene for å bli tilpasset bloggen og livssituasjonen min når det har endret seg.

 

Har du lest noen av innleggene? 🙂

OOTD – 90’s vibe

 

Hehe, det var meldt sånn 0,4 mm nedbør i dag, så jeg bare “YES på tide å bruke den nye regnjakken min”! Ellers fikk jeg tatt antrekksbilder UTE i dag! Hadde ikke med meg speilrefleksen tho, så mobilbilder får duge. Takk til Bettina som er sporty og gidder ta bilder av meg.

Vi hadde semesterets siste forelesning i dag, og jeg synes ærlig talt det var litt trist. Jeg synes det er så koselig å være på skolen, møte klassekameratene mine, spise lunsj sammen, space ut under forelesningene men fremdeles ha god samvittighet fordi man har vært på skolen… Jeg har ikke vært så flink å dra på forelesninger dette semesteret heller, og nå som jeg endelig har begynt å komme inn i et godt mønster, så er skolen over?

 

Men på den positive siden så er skolen snart over! Jeg har så mye jeg gleder meg til å gjøre fremover, så det skal bli godt å få eksamenene overstått. Først på agendaen skal jeg feire nasjonaldagen hos Ida Elise og Joakim i Tønsberg, og blir å dra dit noen dager tidligere for å preppe all maten, bake kaker, drikke vin og kose oss. Ellers gleder jeg meg bare helt latterlig mye til sommer og en liten måned med fri før jeg begynner i sommejobb. Håper vi får en varm og deilig mai i Kongsberg, slik at jeg får utnyttet tiden til å sole meg og trene ute!

Jeg tester: Løsvipper under vippekanten

Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg lenge ønsket å teste ut en teknikk for påføring av løsvipper, altså hvor man legger vippene under vippekanten i stedet for over. Dette skal se mer naturlig ut da man ikke ser selve remsen vippene er festet på, også skal man slippe unna at vippene løsner i kantene i løpet av dagen. Det påståes at det er slik flere kjendiser bruker løsvipper, og at det er slik de gjør i mascara-reklamer og liknende.

Jeg har rett og slett fulgt denne tutorialen. Jeg har brukt duo sitt vippelim, klippet remsene i to deler på midten og festet dem med en vanlig pinsett. Jeg festet vippene helt opp mot vipperoten, og ikke midt på våtkanten.

 

Det ble litt knøing og feiling under påføringen men jeg fikk det til på omtrent 10 minutter, og det føles ikke ille ut i det hele tatt! Man kjenner at vippene er der, men det er ikke vondt eller ubehagelig. Jeg var veldig skeptisk til denne teknikken først, for jeg har så sensitive øyne at jeg må kjøpe de dyreste kontaktlinsene, noe billigere gjør så vondt at jeg bare begynner å grine. Men øynene mine taklet faktisk dette helt fint. Om man får vippelim på øyet svir det litte grann, men hvis du noen sinne har fått snussaft på øyet er det ca en tiendedel av den smerten, så det er ikke så ille. Det gikk helt fint å bruke dem hele dagen.

 

 

Jeg var først superfornøyd med resultatet, vippene og limet irriterer ikke øynene og de ser freshe ut… Så lenge jeg har øynene åpne! Haha, jeg skulle ta et bilde ovenfra, og så plutselig hvordan de så ut fra den vinkelen….. Not cute! Er ikke helt sikker på hvor mye jeg bryr meg, for jeg går jo ikke rundt med øynene lukket og hodet bøyd nedover, men det er jo litt flaut om noen skulle se dem fra den vinkelen.

Jeg trimmet vippene litt ute i enden og kastet de delene, noe jeg nå skulle ønske jeg ikke gjorde. Lurer på om det kunne sett bedre ut hvis jeg hadde plassert en liten bit på midten for å ordne opp i “hullet” man ser ovenfra.

 

Jeg tror rett og slett at jeg må prøve meg frem litt og se om jeg klarer å få et finere resultat. Jeg ble veldig glad når jeg fikk det til uten for mye styr, og det ikke irriterte øynene mine, så hvis jeg hadde klart å få et skikkelig fint resultat (fra alle vinkler haha) og bli så dreven på det at det ikke tar lang tid tror jeg at dette er noe jeg kunne begynt å gjøre fast.

Har du prøvd dette før?

New In + en liten talk

Long time, no see!

Jeg tok meg først en liten bloggpause for å jobbe med pole, men nå har jeg vært borte i nesten to uker. Det er ingen dramatisk grunn, jeg har rett og slett bare vært litt “blue”. Det skjer i perioder, at jeg mister livslysten helt og ikke finner glede i å gjøre noe som helst. Pole er ikke gøy, blogg er ikke gøy, foto er ikke gøy, å spille er ikke gøy, jeg føler at livet har mistet mening og det eneste jeg vil gjøre er å sove eller stirre i veggen… Det er ikke alvorlig, bare veldig kjipt og kjedelig. Men det går heldigvis over. Det var i hvertfall det som var casen forrige uke, denne uka hadde vi innlevering i optoteknikk (9 praktiske oppgaver som skulle leveres inn) og en delprøve, så jeg har vært helt hung up på skolearbeid denne uka. Men nå er jeg tilbake!

Over til innkjøpene mine. Jeg fikk lønna for da jeg jobbet i påsken, så jeg har unnet meg selv litt nytt. Først ut er regntøy!

 

Fresht regntøy er noe jeg har ønsket meg lenge, faktisk har jeg ikke eid et par regnstøvler siden jeg var barn. Så når støvlene jeg hadde ønsket meg var på 50% avslag måtte jeg slå til! Støvlene er den sorte modellen av Original Tall Gloss fra Hunter. På Cubus hadde de også “Big Smile Day” på fredag, så da fikk jeg endelig kjøpt jakken jeg har ønsket meg med 30% avslag. Elsker den sennepsgule fargen, den passer med mye av det andre jeg har i garderoben, og vil lyse opp en grå regnværsdag. Så godt å endelig ha fint regntøy, nå er jeg forberedt!

 

På Cubus var det også 20% avslag på all kosmetikk, så da ble det litt beauty-stuff også! Jeg har lenge ønsket å teste ut å legge løsvipper under vippekanten, så jeg kjøpte inn nye vipper og lim for å teste ut. Jeg er ikke så stor fan av løsvipper da de alltid løsner i kantene etter noen timer, og det ser ikke så fint og naturlig ut. Men jeg HATER å bruke masse mascara om sommeren, så jeg var veldig interessert i dette konseptet. Skriver innlegg om hele prosessen + resultater i morgen! Her er et lite bilde med vippene på 🙂

 

Jeg gjør husvask denne helga, så jeg tenker å teste ut Chrome Nails når jeg er ferdig, slik at neglelakken ikke blir ødelagt med en gang av skrubbing og vasking. Nå er jeg ferdig med full vask av både stua og soverommet, og det føles så godt! Det har også blitt helt glemt bort de siste to ukene, så det var mildt sagt på tide. Nå er jeg virkelig klar for eksamensperioden!

Håper dere har hatt det fint, så blogges vi i morgen ♥

Uken som var #8 // Hjemreise, stretching, studier ++

Hei dere ♥

Jeg tok meg en skikkelig “frihelg” og har derfor vært borte fra bloggen et par dager. Som jeg nevnte på fredag har jeg kommet helt inn i pole-bobla, og når jeg først er så inspirert liker jeg å utnytte det til det maksimale, så de siste dagene har jeg jobbet mye med pole i form av stretching, research og skriving av koreografi. Oooog jeg vil ikke spamme ned bloggen med pole, så da tok jeg like så greit litt fri fra bloggen. Men, over til uken som var!

 

Oppsummering

Denne uken har vært litt delt. De første par dagene var jeg i Harstad, og det virker allerede som en evighet siden! Natt til torsdag var jeg endelig hjemme i Kongsberg, og klar for siste innspurt på en oppgave jeg måtte ha ferdig søndag kveld. Ellers har jeg som sagt vært helt i pole-bobla, og det fryder meg så mye å være der igjen! Elsker pole, og den beste følelsen er å være super-inspirert!

 

Ukens opptur

Å komme hjem til Kongsberg, Jonas og hverdagen. Her er det mye varmere i været, snøen er på vei bort og gatene er bare for is og snø. Det var så godt å endelig få etterlengtet kos og oppmerksomhet (haha) fra Jonas igjen, og ikke minst å sove sammen. Det er så undervurdert synes jeg, å ha noen å sove sammen med.

 

Ukens høydepunkt

At tøyingen min har begynt å gi resultater! Jeg nevnte tidligere her at jeg begynte å tøye daglig i påskeferien, og nå får jeg leggen ned i gulvet i jentespagaten og kan endelig støtte meg på albuene i guttespagaten. Sistnevnte har jeg aldri klart å gjøre før, så den er jeg ekstra stolt over! Begynner å se et lys i tunnelen, og er så spent på å se progresjonen min fremover. Tenk hvis jeg en dag faktisk får spagatene mine?! Åh, det er drømmen!

 

Ukens prosjekt

Koreografien jeg jobber med nå. Jeg er helt oppslukt, og kan ikke vente med å komme meg ned til studio for å teste den ut! Krysser bare fingrene for at jeg klarer å være disiplinert nok til å faktisk få øvd den ordentlig inn, slik at jeg får postet video. Denne inspirasjonen og motivasjonen varer jo dessverre ikke evig, og det er da det blir hardt å gjennomføre..

 

Ukens mest leste innlegg

11 grunner til hvorfor du burde starte en blogg

5 ting jeg skal i april

OOTD – Strikket

 

Ukens antrekk

 

Ukens treningsøkt

Ukens økt var på torsdag, hvor vi øvde en del på styrke, triks og spins på Release. Instruktøren vår driver og planlegger et kurs i spinning-pole mot sommeren, så vi prepper for det akkurat nå. Jeg gleder meg masse til kurset, selv om jeg allerede er ganske kjent med spinning-pole er det alltid noe nytt å lære!

 

Pleier du å bli helt oppslukt av nye prosjekter og idéer? :p

Poledance – Goals for 2018

Åh, det var så sinnsykt godt å komme på trening i går! Er så klar for å gi alt fremover slik at jeg er i storform til jeg kan ta ut X-Stagen min når været blir varmere.

Fremover mot sommeren blir vi å fokusere en god del på spins og triks i timene på Release, noe som er helt i min gate! I går jobbet vi med split grip, som er en av favorittgrepene mine på stanga. Da får man god avstand fra stanga, og det er så mange fine posisjoner man kan gjøre med split grip. Den ser også ekstra fin ut på spinning mode!

BFZOUbyMMDM

/ Split grip med bodywaves, klikk på bildet for å se videoen /
 

Jeg har faktisk kommet helt inn i pole-bobla nå etter jeg lagde den youtube-videoen, og har bare lyst til å trene nå. Vurderte sterkt å løpe ned til studioet en tur i dag, men må nesten heller prioritere å få gjort litt skole, haha 🙁 Anyway, her er målene mine for resten av året.

♥ Få tilbake fleksibiliteten min, og helst komme enda lenger enn noen gang tidligere! For snart to uker siden startet jeg med å tøye to ganger hver dag, så jeg håper det vil fremskynde progresjonen litt siden jeg er stiv som en stokk atm.

/ 2016 /

 

♥ Få tilbake min one handed spin på spinning mode.

-KS4JZMMDJ

/  klikk på bilde for å se videoen /

 

♥ Klare å gjøre alle triks med strake bein. Dette er noe jeg har slitt med lenge ettersom jeg har verdens svakeste hoftestrekkere. Heldigvis får jeg trent på nettopp dette minst en gang i uka hos Release, så jeg er på god vei!

 

♥ Lage en koreografi som skal ut på youtube. Det har jeg ønsket å gjøre siden jeg startet med pole, men siden jeg har trent så uregelmessig har det bare blitt med tanken. Men nå som jeg faktisk trener to ganger i uka fast tror jeg at jeg skal klare å koke opp en fin koreografi jeg skal få til. Jeg har faktisk laget mange koreografier før, jeg ELSKER å lage koreografier nemlig! Det er bare å faktisk øve dem inn jeg ikke liker, for jeg blir så lei av å gjøre det “samme” hver treningsøkt, haha!

/ Koreografi for talentiaden på Stangnes VGS 2016, den talentiaden ble for øvrig avlyst lol /

Har du noen treningsmål for 2018? 🙂

11 grunner til hvorfor du burde starte en blogg

Til sommeren har jeg blogget i hele 10 år! Jeg oppdaget blogg da jeg var 14 år gammel, lenge før det ble en stor greie i Norge og noe å tjene penger på. Selv er jeg ikke en “topp blogger”, og har aldri fått noen økonomiske gevinster av å blogge, men det er så mange gode grunner til å starte en blogg utenom penger og berømmelse! Her er 11 grunner til hvorfor jeg synes akkurat DU burde vurdere å starte en blogg, eventuelt 11 motiverende grunner til hvorfor du burde fortsette å blogge!

 

♥ Det blir som en dagbok på nett, og det er så koselig å kunne kikke bak i arkivet og se hva du gjorde for flere måneder eller år siden.

♥ Du får en platform hvor du kan bruke stemmen og ytre dine meninger i samfunnsdebatter.

♥ Eller du kan bruke stemmen din til å skrive om klær, mat, trening eller poteter. Det er din blogg, og du kan skrive om akkurat hva du vil!

 

♥ Du bestemmer helt selv hvor ofte du vil blogge. Om du vil blogge en gang i uka, en gang i måneden eller fem gang om dagen er helt opp til deg!

♥ Blogg gir deg muligheten til å nå ut til mennesker, og gi hjelp i form av tips og råd, eller bare ved å skrive innlegg som andre kan relatere seg til. Det gir en utrolig god følelse å få høre at du har klart å inspirere eller hjelpe noen andre.

♥ Du synes kanskje ikke at du selv og ditt liv er så spesielt spennende (hverdagen din er jo normal for deg), men det kan godt være andre der ute som mer enn gjerne vil lese om nettopp din hverdag, og synes ditt liv virker kjempespennende og innholdsrikt! Og med en blogg kan du enkelt holde venner og familie oppdatert på hva som skjer i livet ditt.

 

♥ Du får en plass å skrive fra deg alt. En skikkelig bra dag? Fortell om det på bloggen! En skikkelig kjip dag? Skriv fra deg på bloggen! Noe som provoserer deg? Få det ut på bloggen! Noen ganger kan skriving være den beste terapien.

♥ Blogging åpner for mange spennende muligheter. Sure, det kan godt være at du aldri får det million-selskapet Sophie Elise har klart å skape, men det vet du ikke før du prøver 🙂

♥ Det er en hobby som åpner for uendelige variasjoner av kreativ utfoldelse. Du kan skrive lange fine tekster, du kan poste flotte bilder, du kan fordype deg i blogg-design og gi bloggen din et helt unikt utseende, du kan poste tegninger som går sammen med innleggene dine, dele musikken du liker… Du kan gjøre så utrolig mye med blogg!

 

♥ Blogging er gratis! Det koster ingenting å opprette en profil på blogg.no, og det finnes mange andre platformer hvor det er gratis å opprette blogg. Så det krever ingen økonomisk investering fra din side å blogge.

♥ Det er gøy! Det er skikkelig gøy og koselig å få respons fra leserne sine i form av kommentarer og likes. Og å skape den bloggen man vil ha og skrive for sin egen del er utrolig lærerikt og givende.

 

Hva liker du best med å blogge? 🙂

OOTD – Strikket

 

Noen antrekksbilder jeg tok i går 🙂 Det var så fint lys ute, og jeg elsker å ha havet som bakgrunn. Så fint! Litt vanskelig å ta fine bilder i direkte sollys da, ser litt ut som om jeg må nyse på det siste bildet, haha!

I dag må jeg ordne noen siste greier før jeg reiser. Jeg har selvfølgelig overvekt på baggasjen, så må få delt det opp i to bagger slik at det ikke blir sinnsykt dyrt. Så det blir full tetrispakking her i heimen, så må jeg også få shinet huset og rommet jeg bor på før jeg drar. Kan ikke la det se ut som en svinesti her til mamma kommer hjem fra ferie. Vet ikke helt nå vi blogges, jeg blir mildt sagt litt stressa av å reise, så tankene mine kommer nok til å være alle andre plasser enn hos bloggen i dag.

Håper dere har en fin torsdag, så blogges vi senere ♥

5 ting jeg skal i april

Åh, siste dag i Harstad og jeg kjenner det klør i kroppen for jeg gleder meg sånn til å komme hjem til Kongsberg! Jeg har hatt det fantastisk på ferie i Harstad, men jeg føler meg veldig klar for å komme tilbake til hverdagen nå. Her er fem ting jeg skal gjøre i løpet av april

 

Trene masse pole! Hehe, etter to uker i Harstad uten pole er jeg 150% klar for å gi alt på treningene fremover. Har noen treningsmål jeg vil nå innen sommeren, så her er det bare å kjøre på!

 

Få nytt design til bloggen.  Designet jeg har nå har jeg hatt siden rundt august, og det har skjedd så mye på den tiden at jeg synes bloggen trenger å fornyes litt. Synes rett og slett ikke designet jeg har nå passer like godt til bloggen slik som den er nå, samt at det er et gratisdesign med mye feil i kodene. Jeg jobber med et nytt design nå, men når jeg gjør alt sammen selv tar det mildt sagt litt tid.

 

Jobbe hardt med skolen. Nå er det mange deadlines fremover mot eksamensperioden, så i april skal jeg virkelig ikke holde tilbake og gi 110% på skolen!

 

♥ Ta antrekksbilder ute. Hjemme hos mamma i Harstad er det ikke en eneste plass inne i huset hvor det passer seg å ta bilder, hver en eneste vegg er opptatt av et møbel, familiefotografier, planter eller noe i den duren. Så jeg har vært tvunget til å dra ut å ta bilder. Og de blir jo så mye finere da! Lyset blir så fint og naturlig, det er så mange fine “gratis” bakgrunner ute, og ja. Så nå som det begynner å bli varmere skal jeg absolutt benytte meg av lyset og omgivelsene ute når jeg tar bilder.

 

Nyte våren og varmegradene. Ååååååh, jeg så på værmeldingen for Kongsberg den kommende uken og der er meldt varmegrader all the way!!! Iiiiih, jeg har klaget og maset og ventet så lenge på at denne våren skal komme, så jeg kjenner en liten lykkerus over denne værmeldingen. Tenk om jeg kan begynne å bruke sneakers og skinnjakker snart? Så herlig!

 

Hva er dine planer i april? 🙂