Ønskeliste til jul

Og bursdag også egentlig. Har jo bursdag bare en knapp måned etter jul. Long story short ønsker jeg meg penger, når dere ser lista skjønner dere kanskje hvorfor.

1. Swivel til hoopen

En snerten liten sak som får hoopen min til å snurre rundt, som jeg egentlig skulle skaffet meg den dagen jeg fikk hoopen, men det har bare ikke skjedd enda.

2. Aerial silks

3. Instruktørkurs i aerial hoop (koster 5000kr også må jeg ha flybilletter til og fra oslo)

4. Pole-tøy

Jeg vil ha alt fra Indi Polewear, Rad Polewear og Bad Kitty. EVERYTHING!!!!

5. Aura Heels

Stripperhæler med ledlys som skifter farge. Så peneeee<3

6. Ordinære stripperhæler

Den typen som ikke lyser. Vil gjerne ha svart med glitter på.

7. Navlepiercinger

8. Body fra Black Milk

Tror den hadde blitt PERFEKT for hoop.

9. Dry Hands

Er snart tom…

10. Sumptous Extreme mascara fra Estee Lauder i fargen black

Denne er fast inventar i sminkepungen, så hadde ikke gjort noe å ha noen ekstra i bakhånd.

11. Ellers blir jeg glad for en flaske vin eller pepsi max

Orion!!!

Orion er en move jeg har ønsket meg i evigheter. Tror første gang jeg prøvde på den var seks måneder etter jeg begynte med pole, og jeg var ikke i nærheten. Etter stadige forsøk innså jeg bare at jeg ikke ble å få den til, så jeg la den på hylla. Under trening i dag gikk jeg gjennom goals-lista for 2015 for å se om det var noen moves jeg ikke har fått til enda som jeg kunne tenkt meg å prøve ut, og der var jo Orion. Uten noen store forhåpninger testet jeg den ut, og de første forsøkene var ikke akkurat suksessfulle. Men så

-hKzxnMMMN

Endelig!!! Ord kan ikke beskrive min lengsel etter dette trikset. Åh, hvor jeg har ventet! Jeg synes det er så nydelig, og navnet Orion er så passende. Passende at jeg også hadde på meg galaxy-toppen fra Rad Polewear hehe. Blir sikkert ikke å øve på noe annet før til neste år, haha, vil bare gjøre den så fin som mulig, bli så komfortabel i den at den ikke er et problem å gjøre. Seriøst, ingenting kan beskrive følelsen av å endelig få noe man har ventet så lenge på. Nå kan jeg dø lykkelig.

Økten var ellers ganske ordinær. Maria var her, så vi testet ut Side Saddle Superman (sykt langt navn haha) og Inverted D, og hadde ellers litt finpussing på teknikk og vedlikeholdstrening. Jeg er ganske nær å få til deadlift shoulder mount så den øver jeg en del på, og måtte selvfølgelig teste ut Iron X og One Handed Spin på spinning bare for å forsikre meg om at jeg ennå har dem, hehe. Og det har jeg.

En siste seier for dagen

Jeg får foten til hodet i både lunge og dove! Har bilde av lunge også, men da forsvant bare foten i håret, heh. Har vært flink å tøye i det siste, så nå tror jeg nesten jeg skal ha meg noen restitusjonsdager.

Fang legs

For første gang på månedsvis dro jeg til Maria for en etterlengtet pole-økt. Det var utrolig godt å endelig få trent sammen med noen igjen. På den ene siden er en av tingene jeg liker så godt med pole at det er en en-manns sport som man kan gjøre alene, men man skal visstnok ikke si at det ikke er en sosial sport, for det er det virkelig! Har savnet min pole-bestie<3

Maria har også vært litt på latsiden de siste månedene (godt det ikke bare er meg, haha!) så vi hadde en litt lett trening hvor vi øvde på gode gamle triks som invert og spins, også prøvde vi ut noen nye moves. Grepet på stanga var dessverre ikke det beste i går, men en grei økt syntes jeg nå det var. Sist økt fikk jeg for første gang til Ayesha med fang legs, men da jeg skulle gjøre den på nytt fikk jeg ikke til… Så den måtte jeg prøve igjen i går, og er nå ganske stolt over meg selv!

-RzO14MMMw

 

Tadaaaaa! Gleder meg til jeg blir god og komfortabel i den, og blir så myk at jeg får føttene til hodet. Jeg synes den er så fin! Teknikken var litt vrien, og den var tung på nederste armen, men jeg fikk den til flere ganger og klarte å holde den ganske lenge, med point og alt, så jeg er fornøyd.

Øvde litt mer på Iron X som gikk ganske greit, men orket ikke dokumentere den. Blir mye spam hvis jeg skal ta bilde hver eneste gang jeg får til en Iron X. Øvde litt one handed spins og, som ikke gikk helt som håpet. Fikk med andre ord ikke til. Det var litt surt, for jeg skulle gjerne slått meg løs med dem når jeg er hos Maria, tror hun har sånn 3cm høyere tak enn jeg har, og de tre centimeterne utgjør faktisk stor forskjell haha! Men neste gang da. Ellers har jeg en oppdatering på spagaten min.

Hahah, her var jeg jævlig fin altså! Men seriøst jeg er så nær, kan SMAKE “before/after” bildet mitt nå. Det blir en så fin dag når jeg kan lage det bildet herreguuuuud!!!! Tenk hvis jeg snart kan krysse spagaten av goals-lista?! Det hadde vært en fin siste seier for 2015.

Today, progress was made!

Iron X var svintungt, kjente det i brystmusklene en hel uke etter! Men i dag kom jeg meg endelig på stanga. OOOOOOG jeg fikk hengt opp hoopen min, så jeg har trent litt av begge deler i dag.

For første gang på måneder gadd jeg ha ordentlig oppvarming først, som jeg tror hjalp en god del, for etter oppvarming av meg selv og oppvarming av stanga fikk jeg endelig til noe som ligner på en Plus Sign! Er bare å få øverste foten med ankelen på stanga, i stedet for leggen, og få rettet den litt mer ut, så er jeg der! Og selvfølgelig da, bli vant til den og greier.

Øvde litt på Cupid etterpå, som jeg har blitt super-confident i. Nå er den NESTEN piece of cake. Bare nesten da, er ennå redd for at den øverste foten bare skal gi etter og sende meg rett ned i grava. Men utroooolig fornøyd med dette bildet, kamera skulle bare pekt LITT mer til venstre….. Gah, details details. Jeg var nå søt i hvertfall.

Min nyeste fascinasjon er at jeg får til Apprentice med straddle legs. Den har jeg alltid slitt med, og alltid prøvd på, for jeg bruker den som fast utgang fra en shitload med moves og har aldri fått til å holde posisjonen, bare kontrollert falle ut av den, om det gir mening. Men nå får jeg den til yay! Ikke den største seieren dette året, men jævlig greit å kunne den altså. Har vært et sånt lite irritasjonsmoment for meg å ikke få den til, haha!

Også har jeg fått min one handed spin tilbake, wiiiiiii<333333 Så det øvde jeg MASSE på i dag, og er mye flinkere nå enn det jeg var før. Men det suger så jævlig mye at det er så lavt under taket, i one handed spins på spinning mode MÅ jeg ha føttene flexet eller opp i seat eller noe, for i pencil med point treffer jeg gulvet… Er sikker på at største grunnen til at jeg suger så mye med point og fine linjer er fordi jeg ikke kan ha point og rette ben uten å slå meg i møbler, vegger, gulv og tak.

-KS4JZMMDJ

 

 

Etter jeg fikk til standing scorpion har jeg DØDD etter å prøve den ut inverted på hoop. Så da måtte jeg selvfølgelig henge opp hoopen i dag og teste den ut, og tror dere ikke jeg fikk til?! Og den var fin også! Ahhhh, elsker å se resultater<333

-KX4KJsMMP

 

 

Ellers er jeg veldig motivert til å øve mer på hoop for tiden. Har tenkt meg på instruktørkurs i hoop til våren nemlig, og vet ikke… Er bare veldig inspirert når det kommer til hoop, vil bare lage hoop-koreografier, som er litt dumt egentlig, for jeg burde helst fokusert på pole og auditions for nm. Men det tar seg nok opp etter hvert, og gjør det ikke det får jeg bare gjøre det i siste liten da.

Ett siste bilde fra dagen fordi jeg er så flink

IRON X!!!!!

Dette er helt vilt! Jeg er i ekstase! Men først må jeg selvfølgelig guide dere gjennom økten jeg hadde i dag, slik at vi får alt i kronologisk rekkefølge og greier.

I dag kom endelig motivasjonen jeg trengte for å slenge meg rundt stanga. Ut av det blå kom den. Jeg hadde ingen store forventninger til økta, eller en plan for den saks skyld (den der challengen har jeg gitt opp for lenge siden haha), øvde litt på invert med strake ben, jade, og prøvde litt nytt og litt gammelt. Men, så bestemmer jeg meg for å øve på Iron X, eller Human Flag som den også kalles. Og tror dere faen ikke jeg fikk til?! Har trent sånn tre ganger siden august også bare skjer dette!

96PtVQMMCb

 

Jeg har ikke drevet med pole i to år en gang og har allerede fått til min første Iron X. Det er helt surrealistisk. Det er for en grunn at den ikke står på goals-lista, og det er fordi jeg aldri i livet trodde jeg ble å få den før 2016, ville ikke håpe en gang. Men så gjorde jeg nå det. Den er jo langt fra perfekt, synes ikke den er fin en gang haha! Men det er en start, så nå er det bare å være flink å øve på den så jeg får perfeksjonert den og gjort den finere og mer kontrollert. Shiiiit, tenk når jeg kan gjøre den med wave-legs og greier! Og i spin!

Jade-spliten min har jeg og hatt en del fremgang på, og den begynner faktisk å bli brukbar!

96Yz85MMB-

 

Just for fun kan vi sammenlikne den med hvordan den så ut i mars

1eCn4sMMF8

 

Noe fremgang er det nå i hvertfall!

Ellers får jeg til standing scorpion faktisk. Den kom også ut av det blå. Men jeg synes den er veeeeeldig vanskelig hahaha! Vanskelig å finne balansen, og slappe av i musklene, men aktivisere de rette musklene og blabla. Jeg vet at jeg får til en bedre enn den på screenshoten under, men jeg har bare ikke orket stresse med det kun for å få bra bilde. Og selv om jeg får til en finerE synes jeg ikke den er fin uansett haha! Men det er også en start! Så deilig å få litt resultater på dette området, jeg sliter jo masse med fleksibilitet, så dette var en nydelig overraskelse!

Såååå…. Hva kan man si? Godt å se at alt arbeidet jeg ikke har gjort de siste månedene har gitt resultater? Nei, dette med trening og kropp er rart altså!

Fyllesvin

Jeg har flyttet ned i kjellerstua, men treningsmotivasjonen lar vente litt på seg… Har trent en gang siden forrige post, og blir støl som faen, haha! Og jeg som egentlig burde legge meg i hardtrening mot NM og greier, uff. Men jeg føler jeg har så lite tid. Jeg er sosial, jeg jobber mer, leser bok, husarbeid, også er jeg ute ca hver lørdag og ligger dermed fyllesyk og jævlig hver søndag, så trening er uaktuelt da.

Jeg blir vanligvis ikke så dårlig etter fylla, utrolig nok, men jeg har en lei tendens til å slå meg sykt mye. I dag våknet jeg opp med noe som kjentes ut som en knust albue, kraftig smerte i korsryggen som om noen har slått der med et jernrør, det kjennes ut som om musklene som fester hodet til nakken er revet tvers over og jeg har gangsperre i lårene etter all dansinga. Jeg vet seriøst ikke hvordan jeg klarer det heller, kommer ikke på noen uhell fra gårkvelden som skulle gi meg disse smertene… Det var en sykt bra kveld i går da, jeg var lykkelig fra start til slutt.

Sykt dårlig bilde haha, men jeg hadde sminket sugarskull. Ganske rimelig og pent kostyme, trenger bare noe sminke, og tålmodighet av en annen dimensjon.

Åh, for å prøve å komme meg litt i gang med treningen tenkte jeg å prøve meg på en ny challenge. Er egentlig ikke så stor fan av disse, siden man fort glemmer av en dag, også en dag til, også skal man plutselig gjøre en move man ikke kan, det er rett og slett vanskelig å følge opp. Var med på en challenge i oktober i fjor, og det gikk vel bra i to uker tror jeg også bare nei. Men kan jo gi det et forsøk til, er jo litt flinkere nå så må nok ikke legge like mye tid i hver move nå som jeg måtte gjøre da.