Stjerna!

En onsdag var det som skulle til for at jeg orket ta treninga fatt.

Siden jeg er så lei/demotivert av pole trente jeg på hoopen i dag. Har vært syyykt inspirert når det kommer til hoop i det siste, og følt en liten kløe etter å teste ut nye ting. Men så er det så lenge siden jeg har trent hoop at alt jeg husker er det mest basice som å sitte på den, så det ble ikke så alt for mye nytt akkurat. Jeg fikk til Star da, som jeg har ønsket meg kjempelenge, så jeg var fornøyd med treninga i dag! Star er den første moven i videoen.

BCL_y2rsMB1

 

Er det bare jeg som synes hoop er kjempeskummelt forresten? Føler jeg ikke har noe grep i det hele tatt. Også har jeg klaget på mine chicken-legs tidligere, for alt som krever å henge etter bare en fot gir meg dødsangst, haha! Føles ut som om foten skal gi etter hver gang.

Jeg har bestilt meg swivel til hoopen, så jeg gleder meg masse til den kommer! Da blir det litt lettere å filme i hvertfall, så får jeg lett riktig vinkel på det jeg vil vise frem. Også er det så mye jeg bare synes ser kult ut med spin, også er spin generelt awesome. Det eneste som suger er at jeg blir å miste litt takhøyde, men skulle det skje at jeg virkelig trenger de cm kan jeg bare ta swivelen av.

Your Typical Rant

Jeg skjønner ikke.

Det er mest motivasjonen jeg sliter med. Ingenting motiverer meg om dagene. Nytt pole-tøy frister ikke, for jeg tror ikke jeg blir å bruke det. Ingen moves eller komboer jeg vil prøve ut, ingen sanger som får meg til å ville svinge med hoftene, ingen videoer på instagram eller facebook som får meg til å tenke “holy shiet det vil jeg også kunne”, og det eneste som gjør at jeg vil fortsette å trene er at jeg a) har lagt på meg 8 kilo siden november og b) kanskje en vakker dag vil jeg oppfylle drømmen og bli den pole danseren jeg for to år siden håpet på å bli. Men akkurat nå er ikke det drømmen lenger, akkurat nå føles det bare ut som om jeg prøver å holde den i live, og at den eneste grunnen til at jeg fremdeles holder på er av frykt for å skuffe meg selv.

Opp og nedturer vil alltid komme, men dette føles ikke normalt, det har aldri vært så her ille. En ting er at jeg føler jeg nesten aldri har tid. Men når jeg har tid har jeg ikke energi. Jeg vil enten sove eller gjøre noe avslappende som å se på netflix. Skjønner ikke hvorfor jeg må være så sliten og trøtt hele tiden, dette gjør meg gal.

I et desperat forsøk på å få mer energi skal jeg prøve meg på en godtefri uke, og prøve å holde meg unna junk-food. Kanskje det hjelper litt på selvbildet og kroppsformen også, tror det er en av grunnene til at jeg er så umotivert. If you feel good, you do good, og jeg føler meg ikke så bra om dagen. I morgen har jeg fri også, så da skal jeg trene. SKAL! Får bare ta det en dag av gangen.

Så stiv, så svak

Jeg har klart det umulige. På en natt gikk jeg fra å ha en døgnrytme hvor jeg sovna kl 7 om morgenen til å sovne kl 01 og våkne kl 10. Hvordan spør dere?

Jeg trente i tre timer, også lagde jeg meg mat og når jeg var ferdig med maten var jeg så sliten at jeg ikke kunne noe annet enn å sove haha! Jeg tok meg endelig sammen og hadde en grei økt. Jeg øvde aller mest på basics som spins, klatring, sitting og sånt, samtidig som jeg øvde på å gjøre det pent. Etter hvert ble det litt inverts og leg-hangs før jeg bestemte meg for å realisere drømmen min om en brukbar Jade, så siste delen av økten øvde jeg på den. Siden jeg nesten ikke har trent de siste par månedene er formen noe slapp, og jeg er både stiv og svak. Men det går bra, om jeg bare blir flink igjen vet jeg at det blir å rette seg opp. Ikke noe stress.

Noen bilder eller videoer ble det riktignok ikke, siden jeg ikke orket stresse med det i går. Jeg hentet inn speilene mine da (på tide eller?) så tadaaaa

I tillegg til  hjelpe meg under trening får det rommet mitt til å se mye større og mer åpent ut. Jeg liker det. Ene speilet ble knekt under flyttingen da, så jeg skal skaffe meg et nytt.

Oops

To uker siden sist jeg blogget og like lang tid siden sist jeg trente…. Oh my! Siden forrige post har jeg blitt 22 år gammel (det ble jeg den 21 januar for de som lurte), hatt besøk av lillesøster og hatt besøk av Ida Elise.

Og hallo, jeg GLEMTE å melde meg på norgesmesterskapet i polesport! Er det mulig?! Jeg har vært usikker på om jeg ville delta, men bestemte meg for å melde meg på siden jeg alltids kan trekke meg før NM-helga, og nesten hver dag de siste ukene har jeg kommet på det sånn nå og da og tenkt “nå må du huske å melde deg på neste gang du er hjemme/på pcen” og hver gang har den tanken blitt hengende i hodet i maks to minutter og ikke et sekund lenger. Så når jeg har kommet hjem, og vært ved pcen har det vært helt borte…. Makan. Så ja, blir ikke NM på meg i år heller. Herregud,

Jeg tar det ikke så utrolig tungt da. Jeg har vært skeptisk til NM siden jeg fikk høre om det nye opplegget, så dette var ikke det verste som kunne skje. Dessuten har jeg ikke trent på to uker, og vært sykt urutinert siden desember, og jeg sliter litt med å komme meg inn i et godt mønster igjen. I dunno, jeg sliter med energien, kroppsbildet har ikke vært på topp i det siste heller og jeg blir demotivert av å ikke ha trent på en stund siden vet jeg at starten blir tung. Kroppsbildet blir nok å endre seg raskt når jeg begynner å trene og spise litt sunnere, da går fettprosenten litt ned og jeg slipper å være så oppblåst. Men akkurat nå sliter jeg litt på alle områder, som selvfølgelig ikke er særlig gøy.

Anyway, jeg har laget en liten plan for hvordan jeg skal klare å ha det gøy på trening selv om jeg ikke er i så god form, så får jeg se det positive i NM-uhellet ved at det ikke blir noe press eller stress. Bare meg og pole.

Synes rumpa mi var fin på dette bildet hehe, må øve litt mer på moven da