Sær inspirasjon

Er det noen andre enn meg som pleier å se på sånne “how I got fit” og “my fitness journey” videoer på youtube? Jeg elsker det! Er en slags avhengighet for meg, jeg kan se hundrevis av slike videoer, som om det liksom skulle gjøre noe for meg og min “fitness-journey”. Men jeg blir skikkelig gira og tenker “yes, jeg kan også trene 40 ganger i uka og meal-preppe hver dag og bli superfit jaaaa”!

Men når jeg endelig få ræva mi opp fra stolen og inn i treningstightsen forsvinner hypen farlig fort… Hva faen liksom?! Jeg var jo gira for fem minutter siden, men med en gang kroppen kjenner at den får trim ombestemmer den seg plutselig og tenker at dette ikke var en så god idé likevel. Rart.. Løsningen?

Å se på disse “how I got lean” videoene mens jeg trener. Og det funker, merkelig nok.

Jeg har vært flink og trent fire ganger denne uka. Prøver å trene “hver dag”, det vil si at de dagene jeg ikke trener er legit dager jeg virkelig ikke har tid til å trene. Men jeg må si at jeg merker nå at denne rumpe-rutinen min allerede begynner å bli for lite. Første gangen jeg prøvde denne rutinen (sånn 2-3 uker siden) hadde jeg syyyyykt gangsperre dagen etterpå og tenkte “yes, endelig et opplegg som funker uten å måtte løfte drittunge vekter”, men nå merker jeg det ikke så mye lenger. Vi får se, kanskje jeg tar meg råd til å melde meg inn på et treningsstudio. Kanskje.

stygg iphone-5 kvalitet på bildene, kan jeg ikke bare få ny telefon asap  D’:

New love

Som jeg har ventet<3 De gamle brillene mine har nå helt feil styrke og glassene er så slitte at jeg ikke ser klart gjennom dem, så nye briller har vært på ønskelista ett år eller to nå. Jeg elsker gull og bruker nesten bare gullsmykker, så denne gull-innfatningen fra Ray-Ban falt jeg pladask for. Det er faktisk en solbrille, som jeg har fått vanlige glass i. Ekstra pluss var at jeg fikk med solbrille-glassene, så når disse brillene er blitt slitte og for svake i styrken kan jeg bytte ut glassene med solbrilleglassene slik at jeg får solbriller! Kjøpte de forøvrig hos Brilleland om noen lurte.

Jeg prøvde tappert å ta noen bilder med brillene på, men jeg var mitt vanlige ufotogene jeg i dag, og siden jeg allerede har linser på tok det ikke lange tida før jeg begynte å få vondt i øynene. Så jeg får prøve å ta noen bilder senere.

Andre gode nyheter er at jeg signerte kontrakt for student-leilighet på Ås på fredag!!! Det er helt sinnsykt! Jeg har vært her i Harstad så lenge nå uten å få gjort en jævla dritt at jeg en stund virkelig lurte på om jeg noen sinne kom til å komme meg vekk herfra. Og nå har jeg signert kontrakt! Ææææh jeg er så gira! Ting skjer!

99kr

Nyeste tilskudd til capsule wardroben min

Jeg lever for disse basic-toppene fra Cubus. Vil ha dem i alle farger<3

Jeg jobber meg sakte opp mot drømme-garderoben, men akkurat nå føles prosjektet ut som et helvete. Jeg oppdager stadig flere plagg jeg ikke er fornøyd med, og det tar evig-lang tid å få kjøpt inn nye plagg som erstatter dem. Slik som de hvite toppene mine, som jeg kjøpte fordi “jeg trenger jo hvite topper”. Men jeg liker jo ingen av de, jeg unngår jo å bruke dem! Mitt mest brukte plagg er nok den sorte jeansen, og jeg HATER den jeg har fra før. Elendig kvalitet, den kan rakne hvert øyeblikk… Den nye toppen fra Cubus erstatter forsåvidt en gammel topp jeg aldri bruker.

Budsjettet mitt er det strammeste jeg har hatt siden jeg ble myndig, så jeg kan ikke kjøpe inn alt med en gang heller. Jeg må spinke og spare, og ta det ett plagg av gangen. Jeg føler at jeg venter på alt for tiden. Jeg venter alltid på neste lønning. Jeg venter på å få ordnet ny telefon. Jeg venter på jeansen jeg bestilte for tre uker siden. Jeg venter på de nye brillene mine. Jeg venter på de nye bankkortene mine. Jeg venter på å bli ferdig med videregående slik at jeg også kan ha en normal økonomi, omså bare i et par måneder.

Jeg er så lei av å vente.

Capsule wardrobe – update

Nå er det 2 uker siden jeg rensket klesskapet og startet min capsule wardrobe, så jeg tenkte å oppdatere dere på hvordan det går.

Først og fremst: jeg elsker det ennå! Det er mye lettere å velge ut et antrekk med færre plagg i skapet, så jeg sparer mye tid om morgenen. En annen endring er at jeg nesten ikke har brukt sløvebukse de to siste ukene. Jeg savner faktisk ingenting av det jeg kastet, og jeg har en pose i klesskapet som stadig fylles opp av flere plagg jeg etter hvert innser jeg aldri bruker.

Den største feilen jeg har gjort er å ikke ha kjøpt ordentlige basics. Det har virkelig slått meg hvor mange plagg jeg ikke bruker fordi de har feil form, feil størrelse, plagget er slitt, osv. F.eks det svarte skjørtet jeg nylig kjøpte fra Cubus. Det er for stort, men det “funka” jo, så jeg brukte det en gang og siden da har den hengt i skapet. Det er nok det eneste minuset med en capsule wardrobe, at det føles sykt kjipt ut å kaste nye / ubrukte plagg på grunn av små-ting. Føles som å kaste penger rett ut av vinduet.

Så jeg er på et mission for å få basicsene mine på rett kjør. Første investering ble denne cardiganen fra BikBok.

Jeg har også bestilt meg nye svarte jeans, så de kommer nok en gang i neste uke. Neste innkjøp blir nok et sort skjørt, også skal jeg spare opp til nye svarte boots og og en svart veske. LORD er det kjedelig å bruke alle pengene på basics, men om et års tid blir jeg nok å takke meg selv når jeg har alle basics set, og jeg kan begynne å kjøpe trendplagg igjen.

Nå skal jeg nyte ferie før vi går i gang med eksamensforberedelser på skolen. God påske<3