NÅ er jeg lei

De siste treningsøktene mine har vært forferdelige. En ting er at jeg ikke er i nærheten så sterk eller fleksibel som jeg gjerne skulle ha vært, men som om pole ikke er utfordrende nok har henda mine bestemt seg for å gjøre alt enda vanskeligere. I kontakt med stanga, oftest når det kommer press på hendene, er det akkurat som om de slipper en bombe med svette. Det er ofte jeg ikke tørr gjøre f.eks superman fordi handa kommer til å glippe. Handa glapp faktisk i dag. Noen ganger er det så ille at jeg glir i spins også, rett ned til gulvet.

Så nå har jeg gjort noe jeg skulle gjort for lenge siden. Bestilt meg tite grip, mighty grip og dry hands. Hvis ikke det funker tror jeg nesten at jeg gir opp.

Ellers har jeg litt dårlig selvtillitt for tiden. Jeg har nok satt litt høye mål for meg selv, blir fort lei og demotivert under trening når jeg ikke klarer de tingene jeg prøver på. Mange ting kan jeg. Mange ting tar jeg til og med på første forsøk. Men det er ikke de tingene jeg vil få til. Får prøve å flytte fokus litt, øve på det jeg allerede kan, prøve lettere ting. Øver meg mye på flyt også. Jeg har elendig flyt, jeg hater den, den ødelegger videoene mine med å få alt til å se klossete og anstrengt ut. En ting er å få ting til med riktig teknikk, det er noe helt annet å få det til med en fin flyt også.

Så det var dagens surke-innlegg.

Nytt hår

Var og klipte meg i dag. Endelig! Klipte håret mitt sist i juni, da ble jeg ikke fornøyd. Håret mitt ble veldig tungt ut og var skjevt enkelte plasser. Dessuten klipte jeg håret da for å få en frisyre jeg kunne bruke extensions i, og til og med det kunne jeg ikke. Frisøren jeg var hos i dag spurte faktisk om jeg hadde klipt håret selv… Så jeg tar det som et bevis på at den forrige klippe-jobben var alt for dårlig utført. Ellers er jo håret mitt veldig slitt, så var godt å få tatt bort en del.

Jeg klipte meg hos Kasey på Nikita på Bysenteret Salto. Han var utrolig grei, og jeg er overlykkelig for at han ikke prøvde overtale meg til å klippe av meg halve håret. For det er seriøst det værste jeg vet. Jeg er spent da, jeg liker å si at man vet ikke om man blir fornøyd før man har sovet og tatt seg en dusj. Man blir jo stylet hos frisøren, men det som gjelder er jo om man ser bra ut uten profesjonell styling også. Så vi får se i morgen.

Jeg så ganske fresh ut nå da, om jeg får si det selv. Føler meg litt topp-blogger nesten. Må prøve denne varm-tuperings teknikken selv en gang. Elsker å se frisøren style håret, lærer så mye av det. Fikk mye skryt for fargen min også, faktisk. Utvaska brun er tydeligvis tingen, gir en nice ombre-effekt om vi skal tro Kasey. Har tenkt til å farge det igjen snart da. Vil ha en mørkere farge, slik som i fjor sommer. Ååh, tenk hvis jeg kan bruke extensionene mine nå?! Gleder meg til å prøve i morgen!

Nå skal jeg skyndte meg og få skvist inn en liten treningsøkt før leggetid.

Shrooms

Lå ennå i senga, uordna og med søvnen i øynene, halvferdig med mitt bidrag til smiley-debatten, da mamma spurte om jeg ville være med og se etter sopp. Jeg synes sopp er kjempegodt som middags-tilbehør, og har vært alt for lenge siden jeg har vært ordentlig ute, så slengte meg med. Natur og frisk luft er som balsam for sjela, og tror det hjelper for huden å komme seg litt ut også. Var nesten som om jeg glødet da jeg kom hjem igjen, regn i håret og friske kinn.

Sorry for lav-kvalitets bilder, orker ikke å drasse med meg speilrefleksen på sopptur, dessuten regna det som fy. Mye sopp ble det nå ikke, sesongen er nok over for i år. Mamma var litt lei seg, jeg synes turen var fin uansett.

Så kom vi hjem, jeg ordna meg litt og gjorde ferdig smiley-innlegget. Så lagde vi middag og så film. The Conjuring. Hadde ikke sett den før, har ikke skrekkfilm venner i Harstad, og er så kjedelig å se film alene. Den var bra, mer thriller en skrekk synes jeg. Fikk ikke helt skrekken i meg.

Null antrekks-bilder i dag, har bare vært ute å plukka sopp liksom, gidder ikke å pynte meg for sånt.

RAD

Hentet nytt pole-tøy på posten i går! En stk nydelig shorts, og en søt topp, begge fra RAD Polewear. Har virkelig lengtet etter en ny shorts, har vel 3 stk fra før av, så er litt lite synes jeg. Har ønsket meg toppen lenge, men har ikke orket prioritere den før nå. Er så skummelt å bestille topp på internett når man har litt pupper og ellers er tynn, noen ganger er medium for stort, andre ganger nesten litt for liten. Denne passa heldigvis perfekt! Toppen er solid og holder puppene trygt på plass. Shortsen har godt med tøy for å dekke skrittet, men er ellers litt liten, så man bør kanskje vurdere å ta bikini-stripa før man har den på seg i offentlighet (studio).

Kjennes fremdeles litt rart og uvant å posere fremfor kamera. Nå ønsker jeg meg blits-lamper til jul, lyset på soverommet er forferdelig… Også fikk bildene en svakere farge etter at jeg lagret dem som png, må virkelig friske opp photoshop-kunnskapene mine litt. Ellers bør jeg vurdere å begynne å fikse håret mitt. Synes håret mitt ser helt greit ut irl uten fix, så tar jeg bilde også får jeg plutselig den rareste hodefasongen. Nesten som ett slags gresskar. Skal klippe det i neste uke, satser på at jeg kan bruke extensionene mine etter det.

Fårikål ligger og godgjør seg i gryta, og senere blir det kino med kjæresten (:

Hermegås

Om meg

Hei og velkommen til bloggen min (:

Jeg heter Lisabeth Marie Hogefeld og er 24 år. Jeg er fra Harstad, men flyttet til Kongsberg høsten 2017 for å studere optometri ved Høgskolen i Sørøst-Norge.

Bloggen handlet lenge hovedsaklig om poledancing, men etter jeg begynte på skole igjen har bloggen fått et mer hverdagslig preg, og jeg blogger nå fritt om det som måtte falle meg inn. Jeg interesserer meg mye for klær og poledancing, så naturligvis blir det en del bilder av antrekk og innlegg om treningsøktene mine på her bloggen. Om du ønsker å lese mer om poledancing kan du sjekke ut kategoriene “pole” og “dagens økt” her på bloggen, eller ta en tur innom instagrammen min @liandcats for videoer og bilder av hva jeg kan gjøre på stanga 🙂

Takk for at du tok turen innom, og legg gjerne igjen en kommentar slik at jeg får besøkt din blogg 🙂


Kontakt: [email protected]