Makeup is love, makeup is life

Litt annet type innlegg i dag. Det var godt å endelig få lønn, for jeg har gått tom for alt i sminkepungen. Vanligvis pleier det å være litt spredt, den ene måneden må jeg kjøpe mascara, den neste ny foundation, og etter der ny primer, og sånn går det. Det siste året har jeg også blitt mer og mer glad i sminke, og prøvd med litt på contouring og strobing med de produktene jeg har hatt fra før av. Og nå kom plutselig en måned hvor jeg ble fritt for så og si alt. Samtidig. Men jeg tenkte “jeg har penger, hvorfor ikke prøve noe nytt”.


 

Kjempefin kvalitet på bildet haha! Gadd ikke dra frem speilrefleksen for det her. Så dette har vært månedens haul, og jeg venter ennå på en pakke til i posten. Produktene er (i rekkefølge fra øvre venstre hjørne)

Vippetang fra HM

Dobbel kajal/eyeliner fra Estee Lauder i brun og svart

En liten concealerbørste fra Eco Tools

Fresh Nude foundation i Chelsea Porcelain fra TBS

Fit Me Matte + Poreless foundation fra Maybelline i fargen 110

Advanced Night Repair Eye fra Estee Lauder

Flawless Transluscent Powder fra MEMEME!

Dip Brow Pomade i fargen Taupe fra ABH

Cream Contour Kit i fargen light fra ABH

Soft Matte Lip Cream fra NYX i fargen Zürich

Flat foundation-børste fra Eco Tools

Camomille Cleansing Oil (aka sminkefjerner + hudrens) fra TBS

Sumptuous Extreme mascara fra Estee Lauder

Mary Lou-manizer highlighter fra The Balm.

DET var ikke en liten liste hahaha! Også venter jeg på MAC Prep and Prime + Fix spray og Anti Age Dark Circle Eraser concealer fra Maybelline. Jeg rettferdiggjør dette med at det ikke blir noen ferietur på meg i år. Det som var nødvendigheter av dette var setting-pudderet, foundation, highlighter og mascara. Endte opp med to foundationer fordi jeg ville prøve en matte, men gikk ikke mange dager før jeg savnet en dewy finish igjen. Dessuten var contour-kitet lettere å blende ut på en dewy foundation. Så bestemte meg for å prøve den fra The Body Shop i stedet for Fit Me (den originale) fra Maybelline, som jeg har brukt i over to år. Likte bodyshop sin bedre, den var ikke like klissete, men til gjengeld en god del dyrere. Øye-geleen og kajalen fra Estee Lauder fulgte med mascaraen, så de to brukte jeg teknisk sett ikke penger på.

 


 

Dagens ansikt. Her har jeg brukt foundationen fra TBS, contour-kitet og bryn-pomaden fra ABH, setting-pudderet, mary lou-manizer og lip-creamen fra NYX. Pluss en del andre ting, men dette er de nye produktene. Jeg ble meeeget overrasket over lip-creamen. Jeg har en del leppestifter, lipglosses og lipliners i diverse farger og formulaer, men jeg synes aldri det blir fint, så det bruker jeg aldri. Men denne ble så fin at jeg tror nesten jeg kommer til å begynne å sminke leppene igjen! Var lett å jobbe med, satt godt, perfekt pigmentert, og føltes ikke helt for jævlig ut på leppene. Jeg sminket amorbuen litt mindre for en ny look, og det så ganske greit ut.

Ellers ser jeg at jeg godt kunne valgt en mørkere og varmere farge på Brow Pomaden. Jeg “safet” og gikk for Taupe, siden jeg hadde hørt at de er superpigmenterte og at folk ofte går i fella med å kjøpe en i samme farget som håret dems, når de heller skulle valgt en som er hakket lysere. Jeg prøvde brow-pomadene på Skin Tonic i forveien av bestilling, og på hånda så jo Taupe mye mer pigmentert ut enn det den ble på brynene. Men er veldig mulig at jeg burde bruke en annen børste da. Ellers var den skummel å påføre haha, må øve masse slik at jeg ikke må sette av 15 minutter av sminkinga til bare bryn.

Som dere ser hadde jeg mye å fortelle om sminken, så jeg vurderer å gjøre review. Tenkte å skrive litt om contour-kitet fra ABH, men vil vente litt til jeg har fått sprayen fra MAC først.

Kanskje jeg bare skal drite i pole og bli en beauty-blogger… Haha neida!

Back to high school?

Long time no see! Treningsmotivasjonen har tatt seg en tur i kjelleren. Typisk det. Noen ganger stresser jeg med det og blir skuffet og lei meg, men akkurat nå bryr det meg ikke. Jeg har det bra (:

Over til dagens overskrift. For noen dager siden så jeg denne meldingen fra kommunen min

Første tanken som slo meg var at DETTE måtte være for godt til å være sant. Og seff hadde jeg rett, for vedtaket er ikke blitt godkjent av fylkestinget ennå. Men jeg har nå sendt søknad, så ser de at det er interesse. Jeg har jo prøvd en stund nå å finne ut av hvordan jeg skal få studiekompetansen min. Prøvde ut privatist som ikke gikk så bra, også søkte jeg om plass på tredjeåret i fjor, men fikk streng beskjed fra fylket om at de ikke vil bruke mer penger på utdanningen min. Før jeg er fylt 25 og fått voksenrett i allefall… Så nå krysser jeg alle fingre og tær for at dette slår gjennom! Tenk om jeg er ferdig med vgs om ett år?! Det hadde vært så deilig.

Ellers har jeg endelig fått lønn! Hurra! Og siden jeg er supergira på skole ser jeg etter nye klær til en eventuell skolestart haha! Prøver å ikke bli helt gal og heller spare pengene til jeg har fått bekreftet om det blir skole eller ikke. Jeg bruker jo nesten ikke vanlige klær, så det hadde vært litt bortkastet med en haug klær ment for skolestart som jeg aldri hadde brukt. Men noe nytt har jeg unnet meg likevel.

Denne jakken var love at first sight! Og på tilbud! Jeg har en god del vinterjakker (rundt 5-6 stk), men i nord-norge hvor vi har vinter 8 måneder i året synes jeg det er helt greit å investere i vinterjakker. Vi bruker så mye tid pakket inn i jakkene, så antrekket under er sjeldent synlig, og da er det greit at jakken er en del av antrekket, og ikke bare noe varmt du har slengt på deg. Anyway, de hadde bare denne igjen i str M/L, men siden det er oversized fit på jakken tenkte jeg at jeg kunne bestille den og prøve, og returnere om den ikke passer. Har tidligere hatt jakker i både M og L som har passet helt fint så.

Også ble det to nye rumpebukser fra Weightless. Kjøpte min første rumpebukse i februar og ble helt forelsket. De er kjempefine på, og er utrolig behagelige! Så nå tenkte jeg at jeg skulle slå til og kjøpe en svart en. Men smarte meg kom på at de pleier å ha tilbud og kampanjer ganske ofte, så jeg sjekket mailen min og tror dere ikke jeg hadde fått en mail med rabattkode som ga meg 50% på alle plagg?! Så da tok jeg meg faen meg råd til å bestille en jeans-bukse også. Noen ganger lønner det seg faktisk å abonnere på spam.

Nå fikk dere en liten update på livet mitt i hvertfall. Jeg har hengt meg veldig opp i den der skole-greia. På den ene siden håper jeg så sterkt og inderlig at fylkestinget godkjenner, jeg har allerede begynt å glede meg, og mentalt forberede meg på alt fra døgnrytme til strammere budsjett til lekser og pensum. På den andre siden er jeg livredd for at de bare gir meg falske forhåpninger, at de ikke godkjenner, så jeg prøver å ikke bli for hyped, og heller forberede psyken på skuffelsen jeg blir å føle om de sier nei. Så ja, jeg stresser litt med det. Men jeg kan ikke noe annet enn å vente og se. Det er nå spennende i allefall!

God helg!