Liv

Nå har jeg fått pakkene, også skulle egentlig jeg og Charlie kjøre en fin plass og ta skikkelig fine bilder av tingene og greier, så kjørte vi, så måtte Charlie spise, så sovna jeg, også dro Charlie, og nå ligger kameraet i bilen hans. Så får ikke tatt crappy soveromsbilder en gang…. Ugh, snart da! Skal få tatt ordentlige bilder!

I går var jeg enda våken kl. 4 på morgenen, så tenkte jeg at “vel, da kan jeg jo bare snu døgnet i dag da”, og klokka 9 kom jeg på at jeg skulle stenge Esso i dag…. Så måtte jeg bare sove likevel da. Så nå er døgnrytmen i allefall fucked.

Og i morgen, eller teknisk sett i dag, har mamma bursdag, så blir å bruke dagen på gaver, kake og kos. Blogg og sånt får bare ligge litt på vent! Mamma kommer først (:

Sånn her føler jeg meg for tida. Sliten, stressa, hakke tid til å dusje en gang. Føler tiden løper fra meg. Hvorfor det? Jeg gjør jo ikke noe spesielt gøy som tilsvarer at tida skal fly. Er vel alt stresset med julegaver og bursdagsgaver som tar meg. Skrev julegaveliste i dag, er så redd for at jeg skal våkne opp i morgen og se at det er lillejulaften eller noe, og at jeg har glemt av / ikke rukket å kjøpe gaver. I år skal jeg være tidlig ute!

Jeg blir nok å snu døgnet i natt. Orker ikke denne være våken om natta, sove om dagen rytmen. Blir deprimert.

Once in a lifetime

Haha, nå kan jeg seriøst ikke shoppe mer før 2015!

I dag kjøpte jeg noe som jeg har ønsket meg siden 2009. Den gang var jeg 15 år gammel, jeg hadde ikke jobb, fikk ikke ukepenger, og foreldrene mine ville aldri gått med på å kjøpe et klesplagg for flere tusen kroner med mindre det var en bunad til konfirmasjon. Dette plagget var, og fremdeles er, drømmeplagget. Jeg har drømt om det flere ganger, søkt opp bilder av det på internett, men jeg kunne jo bare drømme. Rett og slett urealistisk at det noen sinne kunne bli mitt. Plagget er også sjeldent, produsert i 2009, kanskje ble siste kopi solgt i 2010. Det er av et kjent merke, ikke det dyreste, men langt utenfor mitt budsjett.

Så kommer denne “once in a lifetime” sjangsen. Den selges brukt. 2500kr, så kan den bli min. Hva faen er det man har sparekonto for da, hvis det ikke er for disse magiske tilfeldighetene?

Tror kanskje jeg må melde meg på luksusfellen etter dette, herregud. Materialistisk lykke<3

Dere får bare en sneakpeak enn så lenge, viser dere ordentlige bilder når jeg får den (: Åh, jeg har så mye fint i vente!

Kjedelig liv

Har vært stille på bloggen i det siste. Har hatt mye hodepine, da er det greit at jeg er arbeidsledig så jeg kan ligge inne og sove til det blir bedre. Nå har jeg fått flere vakter, det blir tre og fire vakter i uka, så nå kan jeg vel ikke kalle meg arbeidsledig lenger. Gruer jeg meg heldigvis ikke så mye til neste måned lenger, haha!

Men jeg har gjort noe produktivt også. Vet ikke om jeg har nevnt det på bloggen, men jeg har en bil jeg prøver å få i stand. I dag fikk jeg den endelig på eu-kontroll. Det gikk faktisk bra, tre feil i klasse to, og tre klasse en feil. Haha, forventa meg det verste! Så nå er det bare å få den på verksted slik at jeg kan få et prisoverslag. Denne delen som blir verst, har bare 30 000 på sparekonto, og vil jo ikke bruke alt heller… I tillegg åpner vinduet på passasjersiden seg av seg selv, også vil det ikke lukke seg når jeg trykker på knappen, så det er noe jeg må få fiksa. Kan ikke kjøre rundt på vinteren med et vindu på vidt gap.

Også er det salg på Nelly, juhu!!! Det er ikke så alt for gøy å være der inne når jeg ikke har penger å avse. Men skulle jeg hatt en ting tror jeg at jeg ville gått for disse sandalene. Sandaler fra Diesel til 300kr? Ja takk! Kunne jo ikke brukt de nå, men hadde vært fint å ha dem på vent i skapet til sommeren kommer. Har så lite sandaler (ett par for å være nøyaktig), så på salg er det alltid sandaler jeg vil ha.

Men nå må jeg stikke, skal tjene meg litt penger. Kanskje det blir sandaler på meg etterhvert da?

Twisted grip handspring

Herregud, jeg er så…. overveldet. Finner ikke ord for å beskrive denne følelsen. Det er helt utrolig. Jeg har poledancet i 10 måneder, ikke et år en gang, på egenhånd, og jeg fikk til ayesha, aka twisted grip handspring. Den er ennå ganske “wobbly” og shaky, jeg klarer ikke holde den særlig lenge, jeg klarer den ikke fra gulvet ennå, men herregud jeg knakk koden! Jeg fikk den til!

uEXNJdsMHe

Jeg vurderer å ta meg en pause. Tre uker kanskje. Hamstringen i venstre lår er så usamarbeidsvillig. Var redd jeg strakk den på nytt under ayesha, men den kjennes grei ut nå. Kanskje jeg burde dra til fysioterapeut eller noe? Vet ikke, alt jeg vet er at jeg er lei av å måtte være så jævlig forsiktig hele tida. Ser ikke særlig pent ut heller, kan aldri spre bena så mye som jeg egentlig skal.

sur.blogg.no

Jeg har ikke kjøpt snus på 4 dager og har ikke snusa i løpet av de siste 24 timene. Jeg har rett og slett ikke råd denne måneden. Fikk lite i lønning. Begynner sikkert igjen neste måned når jeg får litt flere penger på kontoen og er lei av å holde meg i skinnet. Uansett, siden jeg ikke har snusa i dag har jeg vært potte sur. Sur på alt, på alle, for alt og ingenting. Å stå på jobb slike dager er en sann prøvelse. Prøvelse fordi kunder, og prøvelse fordi jeg har et snusskap fyllt med all verdens fristelser bak meg under hele vakta. Det gikk greit da. Var faktisk ikke så vanskelig i dag. Øvelse gjør mester, hæ? Er jo bare min “første dag uten snus” no. 5 eller noe i den duren.

For fattig til å snuse, men rik nok til å bruke 4000kr på klær, hehe, viser dere når jeg får pakken (: Nå skal jeg prøve å legge meg.

Typisk

De to bildene jeg tenkte at “yes, der har vi header-materiale” ble selvfølgelig uklare….. Og når jeg ser på vinklinga og alt ser det ut som om jeg har tatt bildene med web-camera…. Blæh, vet ikke om jeg vil bruke dette en gang, ser så utrolig stygt ut. Men en dårlig header er vel bedre enn ingen header, eller? Ugh, får vel duge inntil videre

Challenge

På grunn av nattevakt har jeg ikke trent siden torsdag. Så i dag hadde jeg plutselig masse ting fra pole-challengen jeg ikke hadde gjort ennå. Her var det både climb, kick, butterfly, outside leghang og bow and arrow. Også prøver jeg jo å gjøre det til noe unikt og interessant også, og øve gjennom det et par ganger før jeg filmer. Det ble plutselig en hel treningsøkt i seg selv, det å skulle ta igjen de siste fem dagene. Dere kan få litt bilder (:

Butterfly og extended butterfly. Butterfly er så utrolig fin, men så gikk jeg litt lei av den i vår da den ble min “go to move”. Og av en eller annen grunn innbilte jeg meg at jeg hadde lastet opp sånn 4 videoer av butterfly på instagram, men jeg har jo egentlig bare lastet opp en. Eller to nå da. Synd at jeg sluttet å bruke den, den legger så godt grunnlag for handspring, som jeg prøver å få til nå. Prøvde extended for første gang i dag da, og tror jeg fikk det til? Synes ikke extended er like fin som vanlig butterfly, er veldig glad i attitude legs og den bøyen i ryggen.

Outside leghang variasjon og side-climb. Som jeg sier, prøver å komme på noe litt annerledes. Lar temaene være litt åpne. Side-climb er så utrolig fin synes jeg, er glad for at jeg har blitt flinkere å øve på den. For den er VOND, er ikke bare å gjøre den, den må man tilvennes.

Ellers synes jeg superman-en min har blitt så fin! Er stolt over fremgangen min her, satser på at overgangen fra indian blir perfekt snart.

Er litt lei meg. Fant ut at jeg ikke får delta i amatør-klassen på nm. De er visst ganske streng på det, har du hatt noen form for instruktør-kurs får du ikke stille i den klassen. Spiller ingen rolle om du faktisk er instruktør eller ikke, hvor lenge du har holdt på med pole eller noe. Så jeg må stille i profesjonell eller elite, og det tror jeg ikke jeg er klar for. Får tenke litt på det. Auditions skal visst være i desember. Kan jo lage en koreografi og sende inn bare på gøy, men vet ikke om jeg synes det blir like gøy å skulle delta. Føler meg ikke sikker på hva slags nivå de andre deltakerne vil være på. Blir så flaut hvis det er ett tydelig stort gap mellom meg og de andre deltakerne. Men hvis jeg faktisk blir tatt med må jeg jo ha en sjangse? Får tenke på det.

død

Disse snu-døgnet søndagene er et helvette. Har vært våken i 22 timer nå. Har fått gjort mye i dag da. Først fikk jeg henta bilen og plassert den hjemme. Den var selvfølgelig tom for strøm, og der begynte det eventyret med bilen som ikke vil låses opp. Så kom jeg hjem og fant ut at det nye batteriet er ødelagt pluss at noen har bulket bilen min med vilje, og jeg er for trøtt til å bry meg.

Så benyttet jeg meg av jobb-perksene mine til å få ordna mamma henger slik at vi fikk henta en sement-mikser. Så skulle jeg og mamma støype søyler, men så har selvfølgelig Harstad Maskin gjort feil, så de må ordne det før vi kan lage søyler, så da fikk vi ikke gjort det likevel. Så kjørte vi rundt i byen så mamma fikk se på andre søyler. Vi tok bilder av dem også, men de ligger dessverre på mammas mobil, så dere får ikke se.

Skriver egentlig bare for å holde meg våken. Var litt redd for å plukke frem macen. Den er liksom slangen i edens hage, og tv-serier og youtube er eplet. Setter jeg på noe sånt nå er jeg fortapt. Da sovner jeg. Nytt forsøk i morgen, også har jeg det gående. Jeg hadde forresten ingen ekle menn innom jobb i natt, er litt redd for at jeg har mista sjarmen min. Men det går egentlig bare greit, så lenge Charlie og jeg synes jeg er pen er egentlig det alt som betyr noe.

Tenkte jeg skulle gjøre unna litt shopping da. Tenk at vi kan shoppe på søndager dere! Er ikke internett hærlig?! Trenger en ny primer og ny concealer, har brukt opp begge to. Også er det mye jeg vil ha, så tenker jeg “kjøpe til meg selv, eller kjøpe til andre?”. Har så jævlig mange bursdager fremover, har to bursdager på etterskudd også, også blir det jo jul etter det igjen. Kanskje jeg bare skal være skikkelig egoist og lage alle sammen ubrukelige, hjemmelagde gaver av gamle filler og planker, og bruke alle pengene på meg selv. Fant drømmejakken på nelly til 2000kr, og vil så veeeeldig gjerne ha den! Har lett etter en slik jakke i 4 år nå, og hver gang jeg har funnet en i nærheten av det jeg vil ha er den enten utsolgt for alltid eller 10 000kr. Vurderer faktisk å ta av sparepengene og bruke på den, tror faktisk jeg kan ende opp deprimert hvis jeg ikke får den.

Åh, den er nesten for perfekt, alt klaffer jo! Den har den oversized-looken som jeg har lett etter i fire år. Den rekker over rumpa. Den er grå, og ikke svart. Fancy asymmetrisk glidelås. Den ser varm ut!!! Og på toppen av det hele har den skjulte lommer på siden<3 Åh, tror bare jeg må slå til. Også slår tvilen meg: høsten er ennå ung, og det kan komme finere jakker til en billigere pris en denne… Skal, skal ikke? Tror ikke denne kommer til å være på lager i min størrelse særlig lenge for å si det sånn. Det er så vanskelig når man ikke svømmer i penger og bare kan kjøpe en til jakke hvis man finner en annen man liker bedre senere. Nelly, hvis dere ser dette, plis spons meg. Jeg skal blogge om dere HELE TIDEN FOR ALLTID JAAAAAAA<333333

Jeg har satt som mål å være våken til 20.00. 3 timer, 30 minutter igjen nå. Hvis du gadd lese hele innlegget, gratulerer, du har nettopp kasta bort 10 minutter av livet ditt på vrøvl og pølsevev. Kanskje litt underholdende vrøvl og pølsevev, får jeg håpe. Gah, mulig jeg sletter dette innlegget i morgen, ser bare ut som rot. Natta.

Jobb-helg

De helgene jeg jobber skjer det ingenting. En nattevakts-fredag for noen uker siden dro jeg faktisk på kino, men det var virkelig ett engangstilfelle. Jeg har nattevakt disse helgene, og de sliter meg ut. Jeg er våken til 10 på morgenen, legger meg og står opp klokka 18. Fra klokka 18 til 22 gjør jeg ingenting annet enn å slappe helt av. Bruker disse timene på å gjøre det jeg vil og spare energi. Da lager jeg meg noe å spise, ser på tv, leser blogg, geimer, ja, slapper av. Klokken 22 begynner jeg å ordne meg.

Dermed blir disse dagene ganske kjedelige med lite bloggbart innhold. I dag leste jeg blogg, skrev blogg, lagde meg mat og så på Ultra Hardcore Minecraft med kjæresten, også kjørte jeg en venninne hjem fra jobb. Sistnevnte var nok det mest spennende som skjedde i dag. Så for å ha noe å blogge om disse helgene tenkte jeg å blogge om noe litt spesifikt. Tenkte jeg kanskje kunne lage en bildeserie med rommet mitt i morgen. Andre helger kan jeg vise frem produkter jeg bruker, fortelle om hvilke tv-serier jeg liker og sånt. Greit å ha sånne ting å blogge om når hverdagen blir litt kjedelig.

Dagens frokost. Grovbrød med rapidsalat, norvegia, strynskinke, majones, pepper og sitron. Sjokolademelk ved siden av. Vi får blogges mer i morgen, så får vi se hva jeg finner på til dere (:

Shoulder mount

Milepæl – Shoulder mount!

trJJX2sMNV

Det er så utrolig givende å drive med pole, jeg kan ikke beskrive det. Shoulder mount har vært en av mine dream-moves, det har vært noe overmenneskelig i mitt hode, noe jeg bare kunne drømme om å få til. Den trenger litt finpuss, bena skal være lenger ned og må jobbe mye for å få til en deadlift. Men “hoppet” jeg tar for å komme meg opp er allerede ganske minimalt, og dessuten kontrollert, så jeg krysser shoulder mount av lista. Tenk det, jeg kan shoulder mount! Er så stolt over meg selv nå, klarer ikke skjule det ^^

Det er disse stundene som gjør alt slitet verdt det. Spesielt i det siste har det vært mange daffe treningsøkter. Økter hvor jeg ikke ser poenget, økter hvor jeg føler jeg ikke får til noe som helst, økter hvor jeg føler meg ubrukelig, økter hvor jeg ikke klarer å se min egen fremgang, økter hvor alt jobber mot meg, økter hvor jeg føler meg ganske klar for å gi opp. Men jeg fortsetter, jeg øver, jeg prøver, jeg feiler, og plutselig kommer en dag som denne. Og plutselig får jeg en ny pust, plutselig kommer jeg på hvorfor jeg gjør dette og jeg skjønner at det er mulig hvis jeg bare fortsetter.