Tanker om kroppspress, trening og sosiale media

Akkurat nå er jeg inne i en periode hvor jeg “nettopp” har begynt å trene igjen, og faktisk har klart å holde en fast rutine gående i en måned. Det er spennende og nytt for meg, da dette å trene jevnlig og rutinert har vært min største utfordring.

 

Bloggen min er et speil som reflekterer min hverdag og mitt liv, så de tingene jeg skriver om på bloggen blir naturligvis det som opptar meg her og nå. Nå om dagen er det derfor mye treningssnakk på bloggen. Men trening kan til tider være et lite minefelt å navigere seg gjennom, siden det er sterkt knyttet opp til kropp, utseende, helse og forventninger.

Spesielt skummelt blir det når min største motivasjon og mitt største mål er nettopp å endre hvordan jeg ser ut. Hvordan kan jeg snakke om målene mine, en slank, liten midje og store hofter og rumpe, uten å bli enda en person som presser et ideal på andre? Kanskje spesielt når jeg ikke er overvektig en gang. Jeg skjønner at det kan virke lite klokt å snakke om at jeg er misfornøyd med fremgangen på fettreduksjon, samtidig som jeg poster dette bildet i samme innlegg:

 

 

Jeg føler ikke selv jeg lever et usunt liv, ei heller at treningen er et produkt av et usunt selvbilde. Men jeg har vært der før, der hvor jeg ikke kunne følge visse mennesker på f.eks instagram fordi jeg følte meg SKIKKELIG dårlig når jeg så bildene deres. Nå er det helt annerledes, og det er litt rart, men også fint. Det føles godt at jeg kan få inspirasjon fra andre, at jeg finner motivasjon og glede i å tenke på at det også kan være meg, dersom jeg er villig til å jobbe for det. At jeg ikke blir trist og lei meg, eller føler meg mindre verdt.

Jeg tar det som et tegn på at min mentale helse er på riktig vei. Det er så ubeskrivelig godt. Men jeg husker hvordan det var, og jeg vet at andre fremdeles er der hvor jeg har vært. Som gjør det vanskelig å skrive om trening, kropp og utseende. Men det føles ikke riktig ut å ikke snakke om de tingene som opptar meg heller. Så hvordan går man frem da?

 

Noe av det viktigste tror jeg er å aldri snakke stygt om kropp. Noen sinne. Jeg tror mange føler for å rettferdiggjøre sine mål og ambisjoner med å snakke negativt om de tingene de ønsker å endre på. Slikt setter tanker i hodet på andre, slik setter man en standard på hva som er “attraktivt” og hva som er “uattraktivt”.

Ellers kan jeg bare oppfordre folk som føler seg dritt av det jeg eller andre poster til å slutte følge oss. Det er jo kjipt å oppfordre folk til å ikke følge meg, men hvis det jeg poster får deg til å føle deg som dritt vil det hjelpe veldig på den mentale helsen din å slutte følge meg. Det er en trigger du kan unngå. Det er litt kjipt, men du blir å få det mye bedre med deg selv uten stadige “påminnelser”.

Hva tror du?

Eksamen here I come

Eksamensperioden er i gang, og våren 2019 tror jeg blir spesielt tung og hard. Jeg har 6 eksamener fordelt på 20 dager, så her er det bare å henge i! Pensum for flere av eksamenene er også veldig omfattende. Det verste blir nok dagene 14, 15 og 16 mai, da har jeg nemlig eksamen tre dager på rad. I år har jeg faktisk vært flink, jeg har vært på tilnærmet alle forelesninger, jobbet hardt med alle oppgaver, og jeg har faktisk begynt å øve tidlig til eksamen. Eller tidlig og tidlig, jeg har i hvertfall ikke utsatt øvinga til dagen før eksamen.

 

Meg i kjent stil fremfor tv-en med tøflene på og bena på bordet. Vi har eksamen i faget “Farmakologi og Patologi” nå på fredag, og jeg prøver å komme meg gjennom hele pensum til den tid. Læreren vår har laget mange videoforelesninger til oss, som jeg synes er helt gull! Veldig kjekt å få det essensielle av pensum forklart i en 20-minutters video. Så kan jeg pause mens jeg tar notater, og ta ting i eget tempo.

En motivasjon for å begynne tidlig er at jeg må være litt flink og jobbe jevnt om jeg skal klare å trene. For at jeg skal få trent noe i mai er det essensielt, hvis ikke blir jeg å føle at jeg kan ikke trene fordi jeg ikke har tid fordi jeg prokrastinerer.

/ randome selfies fra i dag fordi jeg har ordnet meg og tatt på favoritt-antrekket /

 

Nå har jeg snart trent i en hel måned, og jeg er ærlig talt liiiiitt skuffet. Jeg trodde i hvertfall jeg ville fått litt mer fremgang på fett-reduksjonen enn jeg har nå. Når jeg har trent tidligere har fremgang (i hvertfall på den fronten) kommet veldig kjapt, sett at jeg har vært flink og trent 2-3 ganger i uken. Meeeeen da trente jeg pole, og når jeg først var i gang kunne jeg godt trene i 2-3 timer, om ikke mer. Så det er sikkert derfor det ikke har gått like kjapt denne gangen.

 

For å prøve speede opp prosessen litt skal jeg begynne med 10-minutters HIIT som oppvarming. Det er kinda styrketrening, men med så høy intensitet at det blir som kondisjonstrening også. Fint for meg som ikke liker å løpe. Jeg hadde min første HIIT-økt i går, og HOLY om jeg er sår og støl i dag! Har tydeligvis ikke fått brukt leggene, skuldrene og ryggen så mye under øktene den siste måneden. Jeg synes også det var veeeeeldig tungt, og det var flere sett jeg hadde problemer med å fullføre, og noen jeg rett og slett ikke klarte å fullføre (burpees…). Men da blir det ekstra kult om jeg faktisk klarer fullføre hele greia på slutten av mai.

 

HIIT-økta jeg brukte finner dere på videoen under her. Veldig kjekt med youtube, ligger så mange gode og gratis treningsøkter der. Noe for en hver smak! Liker Chloe Ting, for hun gjør videoene ganske enkle. Det er en liten preview av den neste øvelsen du skal gjøre, også kommer det et beep de tre siste sekundene som gjør det lett å følge med tiden. Pamela RF har også noen gode videoer.

Funker det?!

Ikke bare en måned etter jeg bestemte meg for å prøve “the secret”, og jeg har endelig fått min første A på en oppgave på universitetet. Er det “the secret”, eller er det bare meg? :ooooo

Det var i hvertfall en fantastisk melding å våkne til! Videre har faktisk insomniaen min vært veldig snill med meg i april, og håper virkelig at den er like snill med meg i mai når alle eksamenene begynner. Om den gode søvnen kommer av “the secret” er ennå litt tidlig å si, siden søvnproblemene mine kommer og går i perioder.

I går var jeg i bursdagsfeiring. Superkoselig å møte jentene fra klassen, og veldig fint og litt rart å samles en stor gjeng uten at det var alkohol involvert, haha! Men ja takk til flere slike sammenkomster! Bursdagsbarnet var hun som ga meg stiklingene av Philodendron Brasil, så hun fikk en sitronplante av meg i bursdagsgave. Da fikk jeg også en god grunn for å endelig ompotte frukt og grønnsaksplantene mine.

Chili, sitron og to paprika-planter. Melon-plantene har jeg kastet siden jeg ikke har råd eller tid til å gro dem ordentlig i år. Men forhåpentligvis til neste år!

 

Siden det var bursdag i går rakk jeg ikke trening, så da måtte jeg ta økta på etterskudd i dag. Jeg følte virkelig ikke for å trene i dag, følte meg merkelig i magen og var ikke spesielt motivert. Men jeg pushet på og gjorde det. Føler alltid at økta blir halvhjertet hvis jeg ikke har lyst, men bedre med en halvhjertet økt enn ingen økt.

 

Dette er fjerde uken i treningsregimet mitt, og jeg begynner virkelig å merke endringer nå. Mageøvelsene er faktisk ikke døden lenger, og jeg får ikke like mye hodepine som jeg gjorde i starten. Andre øvelser gjør jeg flere repetisjoner på, for det føles for enkelt ut med bare 10. Jeg synes også jeg ser liiiiitt endring på kroppen. Jeg er fremdeles ikke i nærheten av målet, og endringene jeg ser er ikke store eller dramatiske. Men jeg synes det ser ut som om jeg har fått litt strammere mage, litt rundere hofter og litt større glutes. Kan godt være det bare er ønsketenking da, haha!

 

Ellers har jeg hatt et lite rednings-oppdrag. Jeg har to planter som jeg har hatt trøbbel med en liten stund, gummiplanten og den største bonsai ficusen. Bonsaien har det vært problemer med i månedsvis nå. Han dør tydeligvis ikke, men han har mistet grusomt mange blader og det kommer bare nye blader ut i enden av grenene og ikke der han allerede har mistet bladene. Gummiplanten har ikke mistet noen blader ennå, men alle bladene er blitt skikkelig “droopy”. De henger bare nedover, og det øverste bladet har begynt å krølle seg. Så jeg har gitt dem begge to en skikkelig vannerunde, og tatt gummiplanten ut fra potta. Hvis ikke dette hjelper på må jeg nesten prøve å flytte dem.

Påsken 2019

Hei, og håper dere alle har en fin påske! Nå er det nesten en uke siden sist jeg blogget, mye fordi det har skjedd litt. Det dumme blogger-paradokset, når det ikke skjer ting har man ingenting å blogge om, men når det faktisk skjer mye spennende har man ikke tid til å blogge.

Anyway, påsken har så langt vært ganske fin. Plutselig kom vi på at vi kunne invitere Sondre på besøk, og han kom på dagen. Så vi har hatt koselig besøk siden søndag! Vi har sett “Our Planet” på Netflix, en litt disturbing anime kalt “Made in Abyss” og selvfølgelig den nye episoden av Game of Thrones. En skikkelig lat tv-påske med andre ord, hehe!

 

Sondre dro hjem i dag, som selvfølgelig var litt trist, men tror også det er nødvendig for at jeg skal få gjort ferdig studieoppgavene til søndag. Har fått jobbet litt i påsken, men har ikke vært i nærheten av så produktiv som jeg hadde planer om. Men sånn blir det når man får venner på besøk. Roll with the punches!

 

Treningen går det greit med, monsteraen har det bra etter ompottingen, og no-shopping utfordringen begynner å bli veeeeldig utfordrende nå, hehe! Nå har jeg fått stipendet for måneden, jeg ble invitert med på dagstur til Oslo for å shoppe, og earbudsene mine er ødelagte. Også er det alle andre fristelser, som at vår/sommer kolleksjonene virkelig inntar butikkene, og jeg får slengt rabatter og mid-season salg i fjeset hver eneste dag. Jeg kan stolt si at jeg takket nei til dagsturen inn til Oslo, og jeg har et større headset jeg nå bruker i stedet for å kjøpe nytt. Så det ble litt mer utfordrende enn jeg hadde trodd (var kjipt å si nei til den oslo-turen), men da ble det jo faktisk en ordentlig utfordring! Nå er spørsmålet hvilken utfordring jeg skal kjøre i mai.

Ompotting og ny instagram

I dag har vært en så sykt fin dag! Klokka er snart 18, men jeg har rukket å gjøre utrolig mye på bare den tiden. Det er de beste dagene!

Anyway, dagen startet med frokost etterfulgt av ompotting av monstera deliciosaen min. Det var virkelig på tide, jeg kjøpte jord og ny potte for en uke siden men har ikke tatt tak i det før nå. Stakkars monsteraen, røttene stakk ut på undersiden av potta og det var helt tett med røtter i jorda.

 

Jeg har sett mange videoer og lest mye når det kommer til monstera. Men forskjellige folk har forskjellige erfaringer, så jeg har ikke gjort noe superfancy. Jeg kjøpte en potte som var en god del større enn den forrige, og helt vanlig blomsterjord. Mange lager sine egne jordblandinger, men jeg tenkte å bare prøve ut noe helt basic først. Hvis den ikke begynner å skyte ut nye blad før sommeren tror jeg at jeg skal prøve på noe annet. Har nemlig veldig lyst til at den skal vokse!

 

Jeg måtte også omrokkere litt på pottene. Jeg er midt i no-shopping utfordringen, og er uansett ganske tom for penger akkurat nå, så har ikke råd til å kjøpe flere store potter. Så da byttet jeg potte på monsteraen og calatheaen. Jeg liker ikke så godt hvordan det ser ut, men enn så lenge får det bare duge.

Etter ompotting ble det en treningsøkt.

 

Bilder av selfie/drikkepause og utstyret jeg bruker. Jeg ønsker meg VIRKELIG ordentlige resistance bands. Dette blå kjøpte jeg til et helt annet formål i 2014, og det duger men er ikke akkurat det beste for de øvelsene jeg bruker det til. Så tenker at dersom jeg fortsetter å trene annen hver dag og klarer det ut april så skal jeg premiere meg selv med nye resistance bands når no-shopping utfordringen er over. Det synes jeg høres fair ut.

Videre har jeg tatt i et tak på husarbeidet, og gjort noe jeg har vurdert veldig lenge. Nemlig lage ny instagram-konto! Den gamle kontoen “liandcats” er jo dedikert til pole, og det ville føles veldig rart å poste noe der som ikke er relatert til pole. Så nå har jeg laget en ny, hvor jeg tenker å poste hva jeg enn vil. Det blir sikkert maaaasse plantebilder, kanskje litt klær og detalj-bilder, selfies, og bilder av natur. Føler det er litt lavere terskel for å poste noe på instagram enn blogg, det er bare noen raske klikk på telefonen så er det gjort.

Så da er det bare å følge lishodays på instagram om dere vil ha selfies, planter, vær og vind! Og ja, det ble lishodays for jeg er ikke kreativ når det kommer til navn i det hele tatt, hehe.

Resten av dagen tenker jeg å dedikere til skole. Har to store innleveringer til neste søndag, og begynte å lese til eksamen i går, og HOLY SHIT så mye pensum vi har å lese! Er bare å sette i gang nå, for jeg skulle nok helst begynt med lesinga for minst en måned siden!

En ekkel hemmelighet

Jeg er som sagt begynt å trene igjen, og det merkes her på bloggen, hehe! Sett bort fra studiene er nok trening det mest spennende som skjer i livet mitt om dagen, så dere får nesten bare ta til takke med innlegg om hvordan det går med treninga.

 

Det nyeste er at jeg har LYST til å trene. Styrketrening har aldri vært en greie for meg, og jeg kan ikke si jeg “koser” meg under øktene eller har det spesielt gøy. Men følelsen av å kunne gi meg selv en klapp på skuldra, samt være et steg nærmere målet mitt er veeeeeldig avhengighetsskapende. Såpass mye at jeg også trente i går, til tross for at det var en “rest day”. Mestringsfølelse er gull! Så ja, jeg er veldig motivert og spent på om jeg klarer å opprettholde treningsrutinen frem til Tyrkia-turen.

 

Noe annet nytt er at det hjelper meg å dusje. Altså, jeg var ikke en skitten person før, men jeg hatet å dusje! Synes det er så kjedelig og tidkrevende. En litt ekkel hemmelighet er at jeg før ikke pleide å dusje rett etter trening. Etter trening var jeg så sliten og lei, og kunne jo bare dusje morgenen etter uansett. Nå har det derimot endret seg, drastisk! Klarer ikke tanken på å ikke dusje etter trening, det virker bare superekkelt og helt feil. Og den største endringen er at det faktisk er “deilig” å dusje etter trening. Misforstå meg rett, jeg synes det er deilig å være ren, men jeg har aldri før syntes det er deilig å dusje. Nå er det himmelsk med en dusj etter trening, da føler jeg meg så fresh og opplagt! Så det har også vært en veldig positiv effekt av treningen.

 

Vet ikke om det er av interesse, men her er nå økta om noen vil prøve. Øvelser for mage, rumpe og lår som de fleste kan gjøre hjemme. Hvis du ikke har resistance bands kan du fint gjøre øvelsene uten. Og hvis du ikke har kettlebell, vekter eller manualer kan du f.eks holde en tung bok for å få litt ekstra vekt å jobbe med. Jeg gjør hele greia på ca. 65 minutt. Prøver å holde tempoet litt oppe for å få maks effekt ut av treningsøkta, samt for å bli fortere ferdig, hehe!

 

Planene for resten av kvelden er å forberede meg på en presentasjon vi har på skolen i morgen. Blir godt å få den ut av verden!

Secret-update og diva-plante

Starter innlegget med en liten selfie fra skoletoalettet, as usual.

 

Åh, husker dere da jeg faktisk pleide å ta antrekksbilder til bloggen? Skulle ønske jeg ennå gjorde det, men det er så utrolig sjeldent jeg har tid og ofrer antrekket en større tanke enn “ser dette greit ut”. Det er trist. Når jeg er ferdigutdannet kommer jeg sikkert til å bruke uniform også, så da er tiden med antrekksbilder så godt som over 🙁

I helga var jeg faktisk sosial, og vi var til og med hos meg! Fredag hadde jeg filmkveld sammen med noen jenter fra klassen. Marianne hadde ikke sett Pirates of the Caribbean, så da måtte vi nesten ha en filmkveld slik at hun fikk sett den klassikeren. Flere år siden jeg så den sist også, så det var gøy! Også fikk jeg gitt bort litt planter, som var bra for jeg har ærlig talt ikke plass til alle plantene mine.

 

Og på snakk om planter, så kom jeg hjem i dag og så at Calatheaen min så slik ut! Det har jeg aldri opplevd før, og kjente jeg fikk hjertet opp i halsen. Det merkeligste var at jeg ikke dro hjemmefra før klokken 11 i formiddag, og da så den helt fin ut. Jeg ga den vann med en gang og den ser mye kvikkere ut allerede, så krysser fingrene for at det bare var det som var casen.

Tenkte å gi dere en liten update på hvordan det går med “the secret” prosjektet. Så langt har det faktisk gått veldig bra, tirsdag til lørdag klarte jeg å våkne på første alarm som er amazing! Jeg klarte det ikke i dag, men våknet på tredje alarm som ikke er så ille. Treningen er litt så som så. Jeg startet sterkt med trening mandag og onsdag, men det ble ikke trening i helga. Men jeg må bare tenke positivt og pushe på! Så får tiden vise om jeg får rumpe og mer produktive dager, eller om det bare er tull og svada.

The Secret

DAMN hvor støl jeg er etter treningsøkta på mandag! Her snakker vi smerter i hele kroppen bare jeg skal snu meg i senga, haha! For ikke å snakke om når jeg prøver å gå ned trapper, det føles ut som ekstremsport. Vil jeg klare det? Eller vil knærne svikte og sende meg på trynet ned de resterende trinnene? Like spennende hver gang.

Men jeg trosset gangsperren og hadde økt nummer to i dag. Snodig hvor smertefull all bevegelse er helt til jeg faktisk begynner å trene. Jeg håper på å klare fire økter i ukene fremover, mandag, onsdag, fredag og søndag. Tidligere har jeg følt at det tar så lang tid å trene, men nå tror jeg heller at det som har tatt mest tid er all tiden jeg bruker på å manne meg opp til å faktisk starte økta. Så fremover blir fokuset å ligge på å ikke utsette treninga og trene i ca. en time. OG INTET MER ENN EN TIME!

/ abs, where u at?! /

Jeg så “The Secret” i går. Jeg er verdens største skeptiker, og synes ærlig talt at “hemmeligheten” hørtes ut som kvakksalveri og placebo-effekt. Men jeg har bestemt meg for å prøve det ut. Jeg vil se om “The Secret” kan kurere insomniaen min, gjøre at jeg klarer å våkne på første alarm, at jeg får bedre selvtillit, at jeg klarer å fortsette treningen og får resultatene jeg ønsker meg, samt at alt går smooth med studiene. Og i dag våknet jeg faktisk på første alarm! Blir spennende å se om visualisering, positiv tankegang og “fake it til u make it” kan gi meg alt jeg ønsker meg.

Så, universet: større rumpe og lår, takk!

RIP plante

Da var altså den første av plantene død. Jeg har vel drept fire miniplanter siden jeg flyttet til Kongsberg, men siden jeg bestemte meg for å prøve igjen i januar har det egentlig gått veldig greit. Men nå tok eføyen kvelden. Det har jeg egentlig bare gått og ventet på, det har jo bare vært trøbbel med den. Men da jeg skulle kaste de inntørkede rankene fant jeg fort ut hva problemet egentlig var. Den skulle nok fått en ompotting med en gang jeg fikk den, for det var jo nesten ikke jord nedi potta. Bare røtter!

 

Så da lærte jeg det, hvis en plante av uforklarlige grunner bare vil dø; sjekk røttene.

 

No shopping går så langt ok. Ikke helt bra, men ok haha. Jeg skal jo til Tyrkia juni, første sydenferie på 8 år og jeg eier jo ikke ting til syden. I helga bestilte jeg to nye bikinier, for hvis jeg skal vente til mai/juni med å kjøpe kommer garantert de fineste til å være fri i mine størrelser. Jeg trenger sårt et par nye sandaler da jeg kun har et par, og de er ti år gamle! På ønskelisten har jeg også en “strandveske” og et silkesjal. Hjelper ikke stort at jeg endelig fant et silkesjal fra H&M som jeg både liker og har råd til. Men nå er vi i april, og da er det no shopping. Så får jeg heller unne meg noe fint når april er over og jeg har fått spart inn litt penger. Krysser fingrene for at de ennå har silkesjalet inne når april er over, jeg har så lyst på det!

 

Ellers har jeg endelig hatt min første treningsøkt siden februar! Etter å ha drevet med poledance i flere år er det utrolig rart og uvant å være i dårlig form. Jeg hadde (det jeg vil kalle) en lett økt på litt over en time. Lett oppvarming i begynnelsen, styrketrening med egenvekt og 20 minutter tøying. Etter de første 20 minuttene begynte jeg å føle meg ganske sliten, og de siste ti minuttene av styrketreningen holdt jeg på å både spy og svime av. Det verste er at jeg følte ikke jeg tok spesielt hardt i en gang. Tror jeg har verdens verste utholdenhet og kondisjon. Jeg føler meg veldig motivert da, og jeg tør håpe på at skolen ikke blir like tidkrevende fremover, så tror at jeg skal klare et par økter i uka frem mot sommeren. Det hadde vært fint!

Jeg klarte en måned uten pepsi max!

Og forsåvidt all annen brus også. Jeg har tidligere vært en liten pepsi max addict. Avhengigheten har ikke vært like ute av kontroll som jeg har lest at den har vært hos andre (så ei som drakk 3 liter om dagen, yikes), men om jeg skal gi et anslag gjetter jeg på 3-4 flasker i uka. Jeg prøvde å holde det til bare helgene, men det var seriøst hardt å ikke ta med seg ei flaske hjem når jeg først var på butikken. Pepsi max var alltid svaret, om jeg ville feire eller trøste meg med noe godt.

 

Litt av grunnen til at pepsi max var et åpenbart valg var fordi det er sukkerfritt. Som selvfølgelig gjør den litt sunnere, men brus er fremdeles ikke bra for tennene. Så for å unngå at jeg gikk fra pepsi max til f.eks Fanta bestemte jeg meg for å kutte ut all brus i en måned. I hovedsak har jeg drukket vann i stedet, men har også drukket saft og litt iste. Jeg tror ikke det er like sunt å alltid drikke saft eller iste heller, men jeg tror aldri jeg vil få samme forhold til noen av dem som jeg hadde til pepsi max.

 

Etter no-snack utfordringen i februar “begynte” jeg igjen å spise godteri. Det var aldri intensjonen å slutte med snacks og godteri for godt, kun se om jeg klarte en måned uten. Men jeg har likevel ikke tenkt til å begynne drikke brus igjen, i hvertfall ikke på samme måte som før. Litt brus som blandevann på en fest burde gå greit, men ikke flere flasker i løpet av en uke. Og den letteste måten for meg å unngå det på blir å aldri drikke brus til “vanlig” igjen. Jeg får heller kose meg med vann, saft, iste, melk, milkshake eller noe annet godt.

 

En veldig positiv effekt av dette også er at jeg sparer litt penger. Det er ikke snakk om høye summer, men det blir i hvertfall en utgift mindre. Siden jeg skal til Tyrkia i juni skal jeg prøve å superspare litt, så i april blir det no-shopping utfordring. Som faktisk kan bli vanskelig. Jeg er veeeeeeldig flink til å rettferdiggjøre kjøp for meg selv, men gentlig har jeg alt jeg trenger. Så i april skal jeg prøve å ikke shoppe noe som helst. Ingen nye planter, ingen nye klær, ingen ny sminke, nothing! Selvfølgelig, om jeg går tom for hudrens vil jeg kjøpe en ny hudrens, og jeg har planer om å potte om noen planter som krever nye potter og blomsterjord. Ikke vits i å få acne og la plantene dø for å spare et par raske, det tror jeg heller vil virke litt mot sin hensikt hehe.

Krysser fingrene for at no-shopping april går like smooth som de to forrige utfordringene mine!