Antrekk og ompotting

Gårdagens antrekk først. Damn, føler jeg er på en skikkelig god “roll” med antrekk om dagen! Over til antrekket, jeg klarte low-key å ødelegge denne buksa i vask, og den er helt ny… Så det er litt trist. Den er ikke per definisjon ødelagt, men det ser ut som om jeg har vasket den 40 ganger, og den har kun blitt vasket en gang. Så ja, den har gått fra å se ut som en stilren blå “dressbukse” til å heller se ut som arbeidsbukse for et verksted eller noe. I dunno, kanskje det kunne funka å farge over den på nytt med tekstilfarge?

 

I skrivende stund er det alt for sent til å poste innlegget, så det er forhåndspublisert til å postes på lørdag, og da er jeg faktisk i Høyt og Lavt klatrepark! Iiiiih som jeg gleder meg, det er SÅ min greie! Jeg drar sammen med noen jenter fra klassen til klatreparken i vestfold, det blir spennende! Tør ikke love at jeg skal 100 bilder, for kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å ha det så gøy at jeg glemmer kamera-biten helt av. Men jeg skal selvfølgelig skrive litt om hvordan det gikk, og prøøøøve å ta et par bilder i hvertfall.

Tilbake til fredagen, så gikk dagen stort sett til storstilt ompotting av plantene mine. Ompottet vel 6 eller 7 planter, og plantet alle stiklingene jeg fikk av mamma. Det var mildt sagt et rot, men nå har plantene mine god plass i potta til å vokse seg store og sterke! Greit å få det gjort før vekstsesongen er over. Og ja, jeg vet ikke om dere husker, men jeg plantet papaya-frø tidligere i sommer. Da jeg kom hjem fra Harstad var det ingen av frøene som hadde spiret, så jeg tenkte å kaste dem. Så ble boksen litt glemt, og den kom jeg over i går og da hadde faktisk ett frø spiret! Så nå har jeg pottet den om og håper det blir et papaya-tre etter hvert!

 

Heldige meg blir bortskjemt av en fin kjæreste som lager middag mens jeg styrer med plantene mine, og i dag ble det livretten min, kylling tikka masala! Og på kvelden stakk jeg på filmkveld med noen jenter fra klassen og så Kurt blir grusom og Clueless. Sykt koselig, og deilig med en helt chill filmkveld på en fredag! Nå må jeg nesten skyndte meg i seng, for vi skal opp tidlig i morgen for å kjøre til klatreparken. Håper dere har en fin helg!

Dagens antrekk og den siste uka

Woosh, så hadde det gått nesten en uke siden forrige innlegg. Og jeg sitter her og tenker “nææææsh, blogga jo i går, gjorde jeg ikke”? Sånn kan det gå! Vi starter med dagens antrekk. I dag har det høljet ned, så da ble det enda en anledning til å bruke støvlene mine, yey!

 

Det har vært så varmt den siste tiden, nesten for varmt! Har skikkelig strikkegenser-abstinenser, og gleder meg villt til høsten kommer for fullt. Uff, er det lov å si eller? Men det er ikke bare ille med varmen da! I går var det mega-varmt her i Kongsberg, så vi dro en hel gjeng fra klassen til Kjennerudvannet for å bade og grille! Det var superkos, og litt ekstra digg for meg som ikke brukte sommeren på stort annet enn å jobbe, hehe! Noen stemningsbilder fra gårdagen.

 

Ellers er det med god grunn at jeg ikke har blogget på en stund. På fredagen hadde Marte bursdag/innflytningsfest, så det gikk fredagen til! Utrolig koselig fest med flere av jentene i klassen, og Marte hadde så fin leilighet! Haha, jeg blir sånn low-key misunnelig hver gang jeg kommer hjem til noen og de har en sykt bra leilighet. Etter vors hos Marte dro vi på white-party og silent disco. Silent disco var faktisk mye morsommere og mye mindre cringe enn jeg trodde det skulle være! Men må ærlig talt si at det var en noe spesiell opplevelse å faktisk ta av seg headsetet midt i greia og se alle danse og synge med, også er det ikke noe musikk i lokalet.

 

På lørdag var jeg naturligvis litt redusert, og søndagen husker jeg ærlig talt ikke noe av. Tror det bare var den ultimate hviledagen for forrige uke, hehe. Og på mandagen hadde jeg ville planer om å være prooduktiv, men det satte uvi en stopper for 🙁 Og tirsdag badet vi. Så det var en oppsummering av alt jeg ikke har blogget om den siste uka!

Videre til i dag, så var jeg en tur innom Asvo-torget og gjorde noen kupp på “kjellerloppa”. Så da ble det mange nye potter og en settekasse, alt for den nette sum av 32kr. Herlig! Settekassa har jeg hengt opp på veggen og fylt med småsteinene mine, så nå ligger det ikke så mange strødd rundt her og der. Fikk hengt opp et par bilder også, så nå begynner galleri-veggen å komme seg!

 

Også har jeg vært en tur i sentrum og brent av enda mer penger på potter og jord. Har noen planter som begynner å bli modne for en real runde ompotting, blant annet den variegerte monsteraen min. Og hvis den vil ha større potte, ja da må den nesten bare få større potte! Så planen i morgen er å potte om planter. Ellers fikk jeg endelig hentet den nye drikkeflaska mi i dag. Fikk en USN-flaske fra skolen i fjor, og den var dritt, haha! Så nå håper jeg virkelig at denne lever opp til navnet sitt, ikke lekker eller er defekt på noen måte.

 

Ellers har jeg ikke sovet så godt de siste par dagene, så siste gjøremål for dagen er å være flink og legge meg tidlig. Hadde vært sykt digg å våkne opp i morgen og ikke føle meg helt zombie og utslitt. Så vi får heller blogges siden!

Dagens antrekk og 2 nye planter

Vi kicker off innlegget med dagens antrekk. Det regnet i dag, så da fikk jeg brukt regnjakken og støvlene mine. Det vises ikke litt på bildene en gang, men støvlene er burgunder og dødsfine! Så jeg jubler litt når det er meldt regn, for da får jeg brukt dem hehe. Også er det litt lavere temperatur i dag, så da fikk jeg endelig brukt en av strikkegenserne mine. I det siste har det vært så varmt at jeg faktisk så og si kun har brukt skjorter og t-skjorter, så det var et deilig avbrekk å endelig få brukt en ordentlig genser igjen.

 

Videre til det mest spennende med dagen, jeg fikk endelig plantene jeg har ventet på! Om noen måtte lure så bestiller jeg fra Solheim gartneri, det er nesten så jeg vil anbefale folk å IKKE kikke der inne, for det kan gå stygt ut over lommeboka, hehe. De har et skikkelig stort utvalg planter, og har selvfølgelig alt fra grønne planter til kaktuser til orkideer til frø og utstyr. Så om du har sett deg litt lei av de store kjedene er Solheim gartneri et meget godt alternativ!

And the big reveal, her er plantene jeg kjøpte denne gang: Calathea orbifolia og Philodendron hederaceum “micans”.

 

La oss starte med den store planten først, nemlig Calathea orbifolia. Dette er en plante jeg har ønsket meg lenge, og da mener jeg virkelig LENGE! Denne planten har vært i vinden en god stund, og den dukker stadig opp på bilder her og der, noen poster et bilde av stua si og BAM, der står det en orbifolia i hjørnet. Og det er ikke rart, det er en utrolig flott plante! Den har et vakkert stripemønster, store runde blader og blir skikkelig buskete når den blir stor. Det gir den perfekte “regnskog-feelen” til hjemmet. Og nå har jeg endelig min egen <3 Min er litt liten, men det passer greit for nå. Da passer den inn under det lille sidebordet hvor jeg har luftfukteren min, slik at den også får en god dusj når lufta begynner å bli tørr.

 

Også “the star of the show”, Philodendron hederaceum “micans”! Denne er det ikke så lenge siden jeg oppdaget, så jeg kan ikke si jeg har ønsket meg den så lenge, men gleden over å endelig få den i hus er ikke noe mindre av den grunn! Jeg har allerede tre forskjellige variasjoner av Philodendron hederaceum, men denne er som skapt for meg, for den har fløyelstekstur! Som dere kanskje husker elsker jeg planter med fløyelstekstur, og dette er attpåtil en hengeplante! Den er så meg som det går an! Haha, dere skjønner kanskje jeg er gira når hver setning ender med utropstegn. Og jeg visste at de yngre bladene er mer rødlige i fargen, og at de blir grønnere etter hvert, men jeg var ikke forberedt på dette fantastiske fargespillet!

 

No photoshop needed, denne planten er slående vakker helt på egenhånd. Denne er fremdeles ganske liten (og ung, tror jeg?), og jeg kan ikke vente til den den skal bli stor og voksen! Det som var litt merkelig er at stilken er så høy, jeg har hørt dette skal være en hengeplante? Jeg vurderer å faktisk la den fortsette å vokse oppover langs pinnen, for man kan ha disse som klatreplanter også. Så kan jeg heller ta noen stiklinger senere, og få denne som både klatreplante og hengeplante. Ja, jeg skal ha i både pose og sekk, hehe!

Ønskeliste Planter – del 4

Med 30 planter i hus begynner det å hope seg opp her inne. I tillegg venter jeg på to planter til i posten, og må si at jeg faktisk er utrolig fornøyd med samlingen min nå! Jeg lurte på om jeg var på en slik vei hvor jeg bare ville ha, ha og ha, uten å aldri føle meg fornøyd, men når jeg får de som er på vei i posten i hus tror jeg faktisk at jeg er tilfreds. For nå i allefall, haha!

Grunnen er at jeg føler jeg har fått tak i de fleste “lett tilgjengelige” planter jeg kan ønske meg. I sommer fikk jeg blant annet slørasparges og Pilea, som jeg ikke hadde orket bruke penger på før fordi de rett og slett var for vanlige. Da ville jeg heller bruke pengene på noen mer sjeldne planter. Men nå føler jeg at jeg har alle de vanligste plantene jeg kunne tenke meg. De fleste som er igjen på ønskelisten er slike planter jeg ville følt meg riktig heldig om jeg plutselig hadde kommet over i en blomsterbutikk, og jeg tror jeg måtte lagt ut med en god sum penger for å få dem bestilt hit også. Så her er en ønskeliste over plantene jeg ønsker meg, men som jeg virkelig ikke forventer å finne any time soon.

Licuala cordata. Se så nydelig og flott palme, den ser virkelig helt amazing ut! Bladene ser ut som gigantiske vifter og foldene minner meg om origami. Dette hadde virkelig vært noe å ha i samlingen.

 

Christia obcordata. Enda en unik og vakker plante. Her ligner bladene på sommerfulger, eller kanskje manta rays? Det spiller ingen rolle for jeg synes både sommerfugler og manta rays er flotte dyr, så det hadde ikke gjort meg noe som helst å ha en plante som minner meg om den ene eller den andre haha!

 

Macodes petola. Dette er faktisk en orkide. Jeg er ikke særlig til orkide-dame, men bladverket på denne er så flott at det ikke gjør noe som helst om den står lenge uten å blomstre! Så vakkert, ser helt elektrisk ut! Hvis Pikachu var en plante hadde dette vært Pikachu ass.

 

Anthurium clarinervium. Denne er virkelig i vinden akkurat nå, så jeg har et lite håp om at jeg skal komme over denne snart! Denne må være selve definisjonen på hjerteformede blader, og den dype grønnfargen og de karakteristiske venene gjør den ikke akkurat mindre vakker.

 

Farfugium japonicum aureomaculata. Denne planten er bare helt utrolig. Så utrolig at det er vanskelig å tro at den IKKE er photoshoppet, men den er faktisk helt ekte og finnes på ordentlig! Åh, tenk å ha en slik en, jeg hadde ikke trengt netflix eller HBO, jeg kunne bare stirret på denne dagen lang! Jeg har sagt til Jonas at hvis han vil så kan han droppe en ring og heller bare fri til meg med denne planten, hehe 🙂

 

Maranta Leuconeura “lemon lime”. En plante som egentlig ikke er direkte sjelden på noe som helst vis, men jeg har ikke sett eller hørt om noen i Norge som selger den. Jeg synes ikke den med rosa striper er helt meg, men denne er viiiiirkelig meg!

Dagens antrekk – stripet

 

Dagens antrekk var enkelt, dobbel denim med en gul, stripet t-skjorte. Gul, oransje og rød er farger jeg liker å kombinere med blå jeans, synes de fargenekombinasjonene fremhever hverandre veldig godt. Så det var hva jeg hadde på meg på skolen i dag, før jeg kom hjem og byttet til noe langt mindre fresht.

 

Anledningen for dette glamorøse antrekket var å vaske badet. Jeg vet, livet mitt er meget fab om dagen, haha! Jeg prøver å få rundvasket leiligheta, for jeg har allerede gått flere runder med støvsugeren og det hjelper ikke. Så da må man grundigere til verks.

Og nå skal jeg forberede meg litt før skolen i morgen. Jeg skal ha min første pasient dette semesteret, og føler jeg må repetere litt for å unngå et eventuelt jernteppe under synsundersøkelsen.

Dagens antrekk – cordfløyel

I dag gadd jeg til og med dra frem speilrefleksen og ta på skoene jeg brukte i dag! Dette er den andre nye buksen jeg kjøpte i år, og jeg ELSKER den, veldig meg! Åh, jeg er så fornøyd med bukse-kolleksjonen min nå, føler jeg har alle muligheter nå, haha! Og likevel vil jeg bare gå med denne og den blå dressbuksa, både fordi de er nye og de passer begge så godt inn med garderoben min. Matrealistisk lykke <3

 

I dag var det full dag på skolen, som kjennes godt på kroppen. Jeg kom hjem, lagde middag og endte opp med en aldri så liten spontan nap på tre timer, hehe. Det er meget tydelig at vi er på tredje og siste år nå, for vi har IKKE ligget på latsiden den første uka. Det har vært fullt opp med workshop, laber, hjemmelekser og innleveringer fra dag en. Vi hadde også første møte om utvekslingen i dag siden studiestart, som gjorde det hele litt mer ekte. På den ene siden er jeg supergira og kan ikke fatte hvor heldig jeg er for at jeg faktisk skal til Madagaskar, men selvfølgelig blir jeg litt nervøs. Jeg hadde ingen problemer med å stresse meg selv halvt i hjel over en liten ferietur til Tyrkia, så dere kan tro at tre måneder i Madagaskar setter hjernen i høygir, haha!

Så det var dagen i dag. Jeg hadde egentlig ville planer om skolearbeid, litt husrengjøring og muligens en treningsøkt, men nå er klokka allerede ti og jeg har forelesning tidlig i morgen, så jeg må nesten bare legge meg igjen, haha! Uff, dette var kanskje ikke det mest spennende innlegget, men jeg håper jeg gjør litt opp for det med antrekksbilder.

Oppdatering på plantene

Nå har jeg endelig fått ompottet de plantene som trengte det og omorganisert litt her, så jeg tenkte å gi dere en liten oppdatering på hvordan det går her i heimen. Til min store fornøyelse har faktisk alle plantene overlevd sommeren! Mitt største mareritt var jo at flere av plantene skulle dø, så jeg er meget fornøyd med at jeg fremdeles har alle og en hver!

Så i dag har jeg pottet om noen planter, og omroganisert slik at alle plantene har en potte og en plass å være. Det begynner mildt sagt å bli mange planter her nå, så det må skikkelig tetris-skills til for å finne plass til alle sammen. Her er slik plantene står nå.

 

I hovedsak har jeg omrokkert på bokhylla, der har jeg nå fått inn dobbelt så mange planter som var der i fra før av, og jeg trengte faktisk ikke fjerne noe som helst for å få plass til litt ekstra planter. Så det var effektivt jobba! Men det måtte virkelig til, jeg venter jo på to planter til i posten, også har jeg tre stiklinger fra mamma som gror røtter nå. Det er snakk om et par grønnerenner (spiderplants på engelsk), en Scindapsus pictus og en helt vanlig Philodendron hederaceum.

 

Og ellers har den eldste gullranken min vokst som fy i løpet av sommeren, rankene nådde helt ned til vannkrana over vasken så det begynte å bli litt irriterende. Så jeg pottet den om og satt den oppå kjøleskapet og lar den vokse litt nedover og bortover langs gardinstanga. Det var jo noe slikt som var planen da jeg kjøpte den, og jeg synes den er blitt så fin! Det blir sånn skikkelig jungel-look av at den henger ned langs kjøleskapssiden, og gleder meg til rankene er blitt så lange at de dekker hele gardinstanga! I ampelen har jeg plantet gullranke-stiklingene jeg fikk av Marianne i vår, slik at de også skal få vokse seg lange. Det ser litt rart ut, før var det jo en svææææær gullranke som hang der, og nå er det bare et par søte blader, haha! Men den er kjempesøt, og det er jo potensialet som teller!

 

Det aller mest spennende må være at ZZ-planten min har fått et nytt skudd! Det er nok den planten min som krever minst oppmerksomhet av dem alle! Den har ikke hatt noen angrep av noen pester, jeg tror ikke den har blitt vannet en eneste gang i løpet av sommeren og står bare der og chillern. Og nå har den fått et nytt skudd! Jeg bare sier det, hvis du ønsker deg en plante med tviler på at du klarer ta vare på en, få deg en ZZ-plante! De er så chill og krever nesten ingentlig. Det er sånn “thrives on neglect” plante.

 

Og ellers? Kaktusen min har av alle ting vokst! Jeg drister meg til å vanne den i ny og ne i et håp om at den en vakker dag skal blomstre. Sjansen er nok ørliten, men jeg velger å ta det som et godt tegn at den i allefall har vokst! Min Philodendron Brasil har også sendt ut en god del blader i løpet av sommeren, og de har den karakteristiske variegasjonen som jeg sukket lettet ut over. Det første bladet var nemlig helt gult, som på en Lemon Lime, så jeg var redd variegasjonen er ødelagt, men det er den heldigvis ikke. Ellers er noen av de nye bladene misfarget, vet ikke om det kommer av bladlus, behandling mot bladlus eller noe annet. Så den kommer til å bli nøye fulgt med de neste par månedene.

 

Calathea warscewicziien min har det bare godt, takk gud! Den hadde også blitt angrepet av bladlusene, men har klart seg overraskende bra, så stolt av den <3 Min Raphidophora tetrasperma ser ut til å ha tatt det verst, bladlusene ELSKET all den nye veksten på den. Den hadde vel 4-5 nye blader, men alle bladene var helt ødelagte og måtte rett og slett fjernes. Bladlusene er borte nå, men det nyeste bladet ser heller ikke ut til å være noe å spare på. Tenker å la den gro ut to-tre friske blader og ta en ny stikling for å gi litt mer “bushiness” til planten. Det er for øvrig også planen for min variegerte Monstera deliciosa. Den overlede heldigvis hele turen hjem uten noen skader eller problemer. Så planen er å se om den sender ut et blad eller to til i løpet av høsten slik at jeg kan ta en stikling for å gjøre planten “større”.

 

Og ellers har min Alocasia Amazonica bare ett blad igjen. I løpet av sommeren har den mistet 2-3 blader uten at jeg helt vet hva som har skjedd, men det eneste bladet som er igjen ser nå fremdeles fint og friskt ut. Så satser på at dette blir å gå bra! Min Calathea Makoyana ser helle rikke så bra ut, og det kommer nok enten av flyttingen, av ullskjoldlus eller behandlingen for ullskjoldlus. Jeg får rett og slett holde et øye med den og se hva som skjer. Den har nå ny vekst på vei, så den har nå ikke gitt opp helt ennå.

 

Så det var en kjapp update på hvordan det går med plantene! Kunne sikkert skrevet et blogginnlegg verdig en doktorgradsavhandling på hvordan plantene mine har det, men må nesten runde av her, hvis ikke er det ingen som gidder lese alt haha! I skrivende stund har vi besøk av et par kompiser av Jonas, vi spiller smash, drikker pils og senere i kveld blir det kanskje ut på byen. Så jeg må nesten komme meg tilbake til besøket :p Vi blogges siden!

Snart i mål

Vi kan starte med dagens antrekk. Fordi det er både ny bukse og ny skjorte, og jeg elsker begge to.

 

Ugh, må skjerpe meg. Gidder ikke kle på skoene eller ta bilde med jakken på. Og vinkelen er fin med tanke på klærne, men redigerer ut ansiktet mitt da vinkelen er i tidenes froskeperspektiv som ikke gjør trynet noen tjenester. Krysser fingrene for at jeg blir litt flinkere når dagene ikke er like hektiske lenger. Men jeg tok i hvertfall bilde! Det er jo en start!

For det har vært noen hektiske dager! Jeg har en laaaang “to do” liste på telefonen, men nå har jeg snart fått krysset av alle punktene! I dag dro jeg til byen og fikk endelig kjøpt tralle til badet, og den passer perfekt inn i den lille kroken der! Det ble også duftpinner, som jeg håper vil tilføye litt deilig duft og skape en koseligere atmosfære. Og ja, jeg drister meg til å prøve ha en gullranke der inne. Er spent på om det blir å gå bra!

 

Også fikk jeg endelig fikset klokken i dag, så nå funker den og alt! Jeg synes den er så fin, den er laget av stein og har detaljer i gull, så det er basically det perfekte vegguret for meg! Har hengt den opp på veggen i stua, men ble litt misfornøyd med plasseringen. Synes den kom litt for langt opp. Vet ikke helt om jeg skal orke gjøre noe med det, eller om jeg skal vente og se om hvordan det blir seende ut når jeg har fått flere bilder opp. Planen er jo å få en kul gallerivegg etter hvert.

 

Ellers har jeg bestilt meg to nye planter som jeg gleder meg enormt til å vise dere! Må bare få dem først! Jeg har ellers ville planer for både blogg, youtube og instagram, har mange ideer jeg vil forsøke å realisere, men first things first og det er rett og slett å få unna denne to do listen. Neste på lista er ompotting av planter og husvask, og deretter håper jeg å ha mer tid og energi til å kunne fokusere litt på blogg og trening, og ikke bare skole og ærender.

Back to school

Dagens antrekk. Vet ikke hvorfor, men å være fornøyd med antrekket første skoledag er liksom essensielt, det er ikke første skoledag uten et fresht antrekk og noe nytt på.

 

Og for en liten throwback, her er fjorårets første skoledag antrekk.

 

Damn jeg vil bli flink til å ta antrekksbilder igjen, det er jo så gøy å se tilbake på! Selv om jeg lurer litt på hva jeg EGENTLIG dreiv på med den tida jeg var så flink å ta antrekksbilder. Ser flere av antrekkene og identifiserer meg ikke med stilen i det hele tatt! Første skoledag i fjor var veldig meg, det kunne jeg godt gått med nå også, men mange av de andre antrekkene er bare…. ikke meg. Hadde liksom ingen fast “stil”, og føler det lyser at jeg bare måtte få de plaggene jeg hadde til å funke. Lurer på om dersom jeg blir flink og tar flere antrekksbilder om jeg om et par år igjen kommer til å se tilbake og lure på hva jeg egentlig prøvde meg på nå, haha!

 

Det var ellers superkoselig å komme tilbake til skolen og se alle fra klassen igjen! Vi har “klinikk workshop” de første to ukene, som er ganske hektisk, men samtidig gøy og nyttig. Herregud, tenk at man kan glemme så mye i løpet av en sommer!

Videre har jeg gjort et tafatt forsøk på å få gjort unna litt greier, men det er ikke alltid like enkelt. Dro til Clas Ohlson og skulle ENDELIG kjøpe en sånn trall med kurver til å ha på badet. Jeg er desperat etter mer lagringsplass på badet! Men de var selvfølgelig fri for den, skal få den inn i løpet av uka så da må jeg ta en tur til senere. Også prøvde jeg å fikse en klokke jeg kjøpte brukt før jeg dro til Harstad, har kjøpt nytt urverk til den, så det var egentlig bare å bytte den. Men viserne passer ikke til det nye urverket, så jeg må nok kjøpe nye. Også er jeg på jakt etter en stripet genser, men kunne ikke finne en jeg likte i byen. Ugh, når du prøver så hardt å være produktiv, men ingenting funker og du har basicallly bare kastet bort masse tid.

 

Ellers har jeg donert klær, ryddet enda mer og endelig begynt på oppdrag “redd plantene”. Så nå har jeg vasket ned nesten alle plantene med sprit, og sprayet dem med en hjemmesnekra blanding for å ta knekken på lus. Så nå blir det daglig spraying en god stund fremover. Dette er den kjedelige delen med planter ass, ikke spesielt gøy å måtte spraye alle sammen hver eneste dag.

Back to Kongsberg, back to life

Long time, no blogg! Hahahaha det er så rart, kan gå nesten hele sommeren uten å blogge, men allerede første dag hjemme i Kongsberg finner jeg tid til å sette meg ned og skrive litt. Samt ta bilder. Herregud, tror jeg kan telle på fingrene hvor mange bilder jeg har tatt i løpet av sommeren, og har nok slått den rekorden på bare en dag.

Så, hvordan går det med meg? Vel, jeg har hatt de mest stressende dagene denne helga. Hadde siste vakt lørdag, 10-18, og hadde mange småting som måtte gjøres klart før søndagen. Søndag stod jeg opp tidlig for å kjøre en kar til flyplassen, og etter det var det alt dette med pakking, rydde og ordne opp etter meg og sånn. Endelig fremme på flyplassen, har nettopp kjøpt meg en pølse når en mann over høytaler melder at flyet er en time forsinket. Vanligvis ikke verdens undergang, men det var det verste som kunne skjedd i går, for jeg rakk ikke siste toget hjem. Så da ble det overnatting på Gardemoen flyplass for tredje gang denne sommeren. Herregud dere kan tro jeg er lei av å reise nå!

 

Så jeg var ikke hjemme før halv åtte i morgest, og herregud så glad jeg er for at skolen ikke starter før i morgen! Så det var omtrent 24 timer uten søvn. Vel hjemme var det rett i seng og få seg noen timer på øyet før jeg måtte gyve løs på alt som må gjøres her. Pakke ut, henge opp klærne mine, hente pakker på posten, og generelt masse rydding. Jeg føler ikke jeg har gjort annet enn å styre rundt og stelle, og det ser ennå ikke ut her, uff. Men det kommer seg! Ellers er det utrolig deilig å være hjemme, det gjør liksom ingenting å stelle og rydde når jeg har Friends på tven og bestemmer alt selv.

 

 

Ellers hadde jeg ikke klart bli kvitt bladlusene før jeg dro til Harstad, så de har virkelig herjet fritt her i løpet av sommeren. Heldigvis er det ingen planter som har dødd av det, men et par av dem er i litt dårlig stand. Så jeg fikk kjøpt sprit i dag og skal sprite ned alle plantene daglig fremover, så ordner det seg nok. Men det må nesten vente til i morgen, jeg har hatt nok å styre med i dag.

 

Ellers er det utrolig godt å være hjemme igjen, føler jeg får en helt annen livsgnist! I skrivende stund har jeg middag på kok, fiskekaker, potet og gulrøtter. Så nå blir det en kjapp middag og i dusjen for å gjøre meg klar til i morgen. Første skoledag vet dere! Gleder meg masse, blir godt å starte på igjen, og se alle vennene mine fra studiet!