Mer muskler

Skulle kanskje lage som mål for neste uke å blogge to eller tre ganger i løpet av uken, haha.

Nå er det søndag, jeg hadde én dag med god døgnrytme i løpet av de siste to ukene. EN dag hvor jeg klarte å karre meg opp klokka 9 på morgenen, også kom alt på skeiva igjen samme dag. Så ukesmålene har fulgt deretter. Haha, føler meg så mislykket, men så er det ikke noe å sutre over heller, får bare se på det som et forbedringspotensiale og le litt av det. Har faktisk ordnet meg fire ganger denne uken, så det er ikke så værst. En treningsøkt gjennomført så langt, så får vi se hva det blir til i kveld. Jeg er daue sliten etter nattevakt nå, så den er heller usannsynlig.

Angående trening må jeg begynne med ordentlige leg-days. Jeg prøvde litt på leg-days i sommer, eller var det i vår? Jeg har jo alltid ønsket meg fin rumpe og strammere lår, men den motivasjonen alene var åpenbart ikke nok. Nå er det derimot en annen sak, for det er visst nødvendig med muskler i lår og rumpe for å holde god positur i pole og for å bli mykere. Jeg sliter utrolig mye med å holde bena rette i forskjellige moves, jeg har alltid en knekk i kneet selv om jeg føler at benet er rett som en stokk. I tillegg får jeg vondt på innsiden av knærne under tøying. Det viser seg at jeg ikke har styrke/muskler nok til å “supporte” kneet, så leddbåndene gjør alt arbeidet med å holde ting på plass under tøying. Så for å ikke rive over leddbåndene og for å bli mykere, og klare å holde bena rette må jeg altså bygge muskler.

v9qwOXsMA8

Litt av en komplisert verden jeg har kommet inn i, burde nesten bare få meg PT utdanning eller noe når jeg likevel må sette meg inn i alt dette med anatomi og greier. Anyway, den 5 begynner jeg på Actic igjen for å bygge muskler i bena. Håper jeg klarer å bruke pole som motivasjon, hvis ikke kommer jeg for alltid til å være hun med knekk i benet og uten gutte-spagaten.

Foto – Stjernehimmel

Som jeg nevnte i går var jeg og mamma ute for å se etter stjerneskudd. Fikk sett noen, fikk faktisk bilde av ett også, uten å skryte så alt for mye. Har ikke best utstyr til å ta ordentlige bilder av himmelen, så det får bli med noen litt uklare.  Morsomt å ta bilder igjen, lenge siden fotolysten har vært så på topp. Litt sur for at jeg ikke tenkte på å ta med fjern-utløser, og fish-eye objektivet mitt gir en vignette-effekt og gjør at alt ut mot endene blir litt dratt. Menmen, vi har ennå mye vinter igjen, kanskje jeg skal ønske meg objektiv i julegave.

Ser dere stjerneskuddet?!!!!!!

Ok, skal gjøre det litt lysere for dere så dere kanskje kan se.

Den streken, litt over skylaget, midt på bildet. Ser dere den? Det er faktisk et stjerneskudd! Haha!!! Jeg så det stjerneskuddet, dro rett over orions belte mens kamera tok bildet, åh, unnslapp et gledeshyl, men resultatet ble ikke akkurat som jeg håpet… Serr, aner ikke hvordan man får til bra stjerne-bilder, eller hvordan man fanger et stjerneskudd sånn ordentlig. Får bare prøve mer. Trenger objektiv med lavere blender-åpning, er nødt til å ha isoen skyhøyt, så blir alt for mye støy på bildene…. Ble mest fornøyd med det øverste bildet.

Note to self

Jeg trente da! Hadde det faen så gøy at jeg bestemte meg for å trene to dager på rad. Må prøve å huske på at når jeg faktisk hiver meg rundt og starter treninga, da forsvinner de fleste negative tankene med en gang. Poledance er jo gøy, er derfor jeg driver på med det. Og man angrer jo aldri på en treningsøkt, uansett hvor mislykket den skulle være. Så må bare prøve å huske det til neste gang jeg blir demotivert og ikke vil trene.

vcMiBSMMOn

Og happy news! Jeg når faktisk mine egne tær! Hahaha, helt uforventet oppdaget jeg at jeg når dem etter 5 min tøying. Det blir veldig anspent og jeg må strekke meg så langt jeg overhode klarer for å nå dem, men jeg har aldri nådd dem før på denne måten. Kunne nå dem hvis jeg tok “sats”, og klarte da å holde meg der i max 5 sekunder. Når man tøyer burde man helst være avslappet og fokusere på pust, så da skjønner dere at denne “strekke seg så langt man klarer” tingen ikke er “riktig” teknikk, men poenget med videoen var å vise at jeg når dem. Headstands (stå på hodet) har jeg også hatt kjempeframgang på, nå er balansen så bra at det snart er på tide å prøve uten stang eller vegg bak ryggen!

vWCyKssMDU

Nå vindusshopper jeg, men kanskje det blir shopping etter hvert? Trenger å oppdatere garderoben med noen nye basis-plagg, i hovedsak langermede t-skjorter. Det er jo ett av de plaggene som man må bytte ut over tid, ettersom de blir utvaskede, flekkede og sånt. Også trenger jeg høye støveletter, har lyst til å begynne å bruke skjørt. Jeg har et skjørt som er kjempefint og passer til hverdags, men tror jeg trenger noe penere skotøy en Uggs til det…. Tror det blir disse fra Vagabond. Ugh, hater å kjøpe sko, men må jo ha noe som matcher antrekket.

Senere skal jeg og mamma ut og se etter stjerneskudd, så det blir bra! Ellers kan dere forvente et obligatorisk “hva jeg ønsker meg til jul” innlegg, og jeg holder en knapp på at hvis jeg kjeder meg skikkelig, så kan jeg lage et “mine favoritt-plagg” innlegg. Fint å kunne skryte av tingene sine.

Ett år siden

I det siste har pole-mojoen vært litt berg-og-dalbane. Noen ganger blir jeg gira bare jeg tenker på handspring og side-saddle superman. Og andre ganger… som nå, tenker jeg bare “ugh, oppvarming”, “ugh, slit”, “ugh, bli minnet på at jeg ikke er sånn jeg skulle ønske jeg var”. Den 18 november er det ett år siden jeg tok steget og bestilte stanga. Det var en ganske magisk tid for meg, med mye nytt og spennende i vente mtp. poledancing. Og jeg er selvfølgelig kjempeglad for at jeg begynte, jeg har fått så mye glede og ren positivitet ut av det, for all del, det er ingenting jeg angrer på. Men den gang da trodde jeg jo selvfølgelig at alt skulle være annerledes etter ett år.

Herregud, på mange måter er det jo det, så det er litt teit å syte over det. På ett år har jeg klart ting de fleste ikke klarer på to eller tre år. Jeg kan inverte, jeg kan russian layback, jeg kan butterfly, jeg kan shoulder mount, ayesha og superman for fucks sake. Men jeg blir ikke fornøyd. Jeg prøver å slå meg til ro med at jeg mest sannsynlig aldri vil bli fornøyd, det vil ALLTID være forbedrings-potensiale. Man kan alltid lære seg nye triks, man kan finne opp nye triks, man kan jobbe med freestyle, koreografi, flow, bli instruktør, holde iron x lenger osv osv. Men forestillingene mine var at om at ett år, da kom jeg til å være fornøyd. Og det er jeg jo ikke. Jeg kan ennå ikke spagat, jeg når ennå ikke mine egne tær, det er fremdeles slitsomt å trene, jeg suger i freestyle…. Etter ett år skulle jeg jo være akkurat som dirdybirdy. Jeg glemte bare at dirdybirdy sikkert har dårlige dager og perioder hun også, hvor hun er misfornøyd og aldri kommer opp med noe.

Så jeg har lest litt i arkivet på gammel-bloggen (ganske glad jeg ikke slettet den nå), lest hva jeg skrev når jeg ventet på stanga og akkurat hadde fått den. *sukk* så flott jeg hadde det da altså. Trenger litt inspo, skal se noen av favoritt-videoene mine og ta stanga fatt. Ja, jeg trener midt på natta. Skal snu døgnet til nattevakt-helg nå, så kan være våken med god samvittighet. Kommer garantert til å stå på lørdags-natt, uten en eneste kunde i sikte, kjede meg og lure på hvorfor vi ikke har stang på esso.

Jeg elsker poledance, er bare litt umotivert akkurat nå.

Ansvar

jobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobb

jobbjobbjobb jobb      jobb

 

jobb……zzzzzz….                       joooooooooooobbbbbb

 

For all del, er fint med jobb, så kan jeg kjøpe meg alle de fine tingene. Som kjoler og skjørt og sånt. Men det gjør bare den blogginga så jævlig vanskelig. Hadde jeg i allefall jobba med noe som f.eks klesbutikk, eller kontorjobb hadde det vært noe annet. Jobben min er ikke spesielt interessant å blogge om, og åpner ikke for kunstnerisk utfoldelse i klesveien heller.

Men noen ganger er det litt gøy. Jeg tok på meg ansvaret for å lage oss en etterlengtet facebook-side i dag. Vi har tidligere hatt sikkert 3 offentlige grupper og en profil for Esso i Harstad på facebook, og det har plaget meg grenseløst at vi ikke har hatt en ordentlig side. Og i går fikk jeg vite at vi hadde opprettet en NY gruppe…. Bedrifter bruker ikke grupper eller profiler, de bruker SIDER. Så kom sjefen tilfeldigvis innom jobb i natt, også tok jeg det opp med han og prøvde å forklare han forskjellen på gruppe, profil og side. Tror ikke han skjønte så mye der og da, men fikk overbevist han om at en side var det vi måtte ha. Så sa han at da måtte jeg fikse, siden jeg kan med sånt. Så fiksa jeg. Det var gøy, og litt skummelt, for jeg er så redd for å drite meg ut i offentlighetens rom. Føler presset for å få lagt ut et kult forsidebilde snart.

Hvis dere vil gjøre meg glad kan dere trykke her for å like den og få med dere tilbud og kampanjer hos Esso Harstad (: Du kan like den selv om du ikke bor i Harstad, siden kampanjene ofte er nasjonale. Tror jeg….. Eller like den bare for å gjøre meg glad (:

Ellers kjøpte jeg enda en treningsmatte i dag. Brukt for 200kr. Den var stor og rød og jeg får hente den i morgen! Til helga skal jeg uuuuuut! Håper at jeg klarer å skjerpe meg på blogg-fronten snart, for dette begynner å bli flaut.

But not today! Er dødsliten, skal prøve å snu døgnet og jattajatta. Blir sikkert å sovne snart.