Nå er macen pensjonert!

Si hei til Baby, min nye datamaskin<3

Det er ganske merkelig å bruke windows igjen. Og en annen maskin enn mac. Har måtte skrive inn epost-adressen min sikkert 10 ganger nå, og hver gang leter jeg etter alfakrøll knappen. Når jeg først skulle bruke den måtte jeg spørre Charlie hvilken tast man måtte holde inne for å ikke få 2, haha! Ellers er touchpaden rar. Heldigvis scroller den med to fingre på, men når jeg drar fingrene raskt over stopper scrollen med en gang… Får ikke “raskere” scrolling som sakker av mot slutten som på mac. Tastauret er litt tungt i forhold til det jeg er vant til også, så er det noen skrivefeil her ikke døm meg for hardt.

Jævlig deilig å ha en ny, frisk datamaskin! Å slippe å passe på at ikke ledninga detter ut. Kunne løfte pcen uten å være redd for at noe flytter seg inni slik at den skrur seg av. At ting går kjapt og smooth. Ting funker som de skal. Vifta er stille. Vi skal ha noen fine år sammen, jeg og Baby!

Har selvfølgelig testet ut kameraet. Første bilde viser hvordan jeg følte meg når jeg fikk mailen om at pcen var ankommet. Resten er fordi jeg ser pen ut på webcam.

Goodbye social life og trening! Når Steam er ferdig å oppdatere skal jeg spille terraria!

Gode nyheter!

Oi, nesten en måned siden sist jeg blogget… Ups!

zUZpdSMMCs

Men er det rart? Macen min går på overtid. Startet med at den ble treg etter et par års bruk. Men sånn er det jo. Så sviktet batteriet. Vil kun fungere med lader tilkoblet. Faller laderen ut resettes klokken og alt. Maskinen tar rundt 5-6 minutt på å skru seg på og komme i gang. Julen 2013 gikk skjermen i svart og jeg trodde at nå var den ferdig, men det ordna seg da og. Og nå i det siste vil den ikke skru seg på med det første, jeg må forsøke gjentatte ganger før den vil. Den har ikke minnekort-inngang, har hatt problemer med overføring av bilder fra kamera til pc via kabel siden jeg fikk den i 2010. Og photoshop er noe jeg gruer meg til å starte opp. Så nei, macen har ikke vært noe motivasjonsfaktor for å blogge akkurat.

zVjUzksMCo

Så nå har jeg gjort det jeg har sagt i tre år at jeg skulle gjøre. Kjøpt meg ny datamaskin. Fikk Charlie til å finne meg en grei en på komplett. Den var ikke dyr, med 20% avslag kostet den 6000kr. Den har nesten de samme specs som Charlies pc, som kostet 15 000kr så jeg er veldig spent. Nesten for godt til å være sant. Bare venter på at tastaturet skal være skikkelig teit eller noe. Men herregud jeg gleder meg da! Den har minnekortleser til og med! Har ønsket meg pc med minnekortleser i flere år nå. Macen min har ikke det. Hvis noen lurer så er det denne pcen.

zVJS0PMMAC

Håper at en ny, fersk datamaskin blir å hjelpe på blogglysten. Men jeg skal ikke love noe.

Annet som skjer i livet mitt i det siste

– Var ei langhelg i Bodø hos Ida Elise og Daniel. Var på konsert med Admiral P, bowlet, storkoste meg!

– Har sluttet med snus, enn så lenge i allefall. Prøver nå. Har klart meg i en uke.

– Shoppet en god del nytt, og tror kanskje jeg er shoppe-avhengig. Men bedre enn å være avhengig av snus da.

– Er blitt bedre på freestyling og fått noen nye moves i repertoaret mitt. Skal spre de litt over innlegget sånn at det ikke ser så kjedelig ut.

zWZ0uxsMN6