Spontan midnattsøkt

Først i dag fikk jeg ENDELIG trent. Jeg vet, jeg sier endelig ganske mye, ofte i caps lock også. Men det er bare fordi jeg er så psyched, og for å understreke hvor lenge jeg har ventet.

Første økten etter to måneder var helt ok. Jeg har mistet min one handed spin på spinning mode, som gjorde meg litt trist… Men jeg var forberedt på det, så det var ikke hjerteskjærende. Nå er jeg tilbake der hvor det kjennes ut som om jeg prøver å rive fingrene av hånda mi når jeg prøver, men jeg får bare fortsette å øve, så har jeg den forhåpentligvis om noen uker. For de som lurer er det første jeg gjør på videoen under en one handed spin på spinning mode. Den ser latterlig enkel ut, men musklene som skal til for å få til en sånn er et helt kapittel for seg selv altså.

58AiBIsMOi

 

Ellers har jeg heldigvis ikke mistet mye progress. Litt tilbakefall på spagatene, men ikke så mye at jeg blir demotivert. Jeg øvde litt freestyle til oppvarming som faktisk gikk bra, helt til jeg sporet av fordi jeg lurte på “gjorde jeg dette riktig nå?” og begynte å øve floorwork moves i stedet, haha! Men det går greit, så fikk jeg øvd litt på wave-legs (tror de begynner å se bra ut nå) og back rolls. Senere ut i økten øvde jeg bare på moves og comboer, jeg har STÅLKONTROLL på Allegra Box Spliten min, så det var jeg overrasket over. Jeg holdt på i litt over en time i dag, orket ikke pushe det så mye siden det er første økt på lenge. Greit å ta det litt med ro og deretter trappe opp intensiteten og lengden, så slipper jeg å kjøre meg helt ut og skade meg.

En Russian Layback fra dagens trening. Tok bilde av Allegra Box Spliten og, men det der stearin-griset på speilet ble litt uheldig plassert, hehehe. Litt rar vinkling på bildene i dag siden det ennå er så mye rot på rommet, skal få ordnet bedre bilder neste gang.

 

Etter en evighet

Nøyaktig en måned siden jeg skrev forrige innlegg, det er lang tid uten trening. Men nå begynner ting ENDELIG å falle på plass.

Siden sist har jeg flyttet ut fra leiligheta, gud det var en lettelse å bli ferdig med den! Og nå har jeg endelig fått flyttet ned i kjelleren, det er enda ganske kaos her siden jeg har noen møbler jeg må kvitte meg med og ikke har fått satt alt på plass, men jeg håper på å få det meste unnagjort i morgen.

I morgen har jeg fridag, så jeg satser på å endelig få tatt min første treningsøkt siden august. Sykt, nesten to måneder uten pole. Det er mye progress som kunne blitt gjort på den tiden, så det er litt surt. Så jeg tror jeg blir å legge meg i hardtrening fremover, vil jo forberede meg på audition til NM og selvfølgelig selve NM om jeg skulle være så heldig å bli valgt ut. Jeg fikk testa ut stanga kjapt på lørdag og gjorde en nydelig handspring, så jeg har det nå enda.

Jeg har selvfølgelig dagdrømt og tenkt mye på pole selv om jeg ikke har fått trent, og begynner mer og mer å helle mot exotic pole og dans. Men jeg har jo så langt vært en typisk trickster som vanligvis jobber med å lære nye triks eller perfeksjonere de jeg allerede kan, så jeg skal ikke love noe hehe. Men jeg føler meg veldig inspirert av den eksotiske siden av pole, og håper jeg gidder øve på det. Da blir det mye floorwork, fleksibilitet, freestyle og koreo, som alle er ting jeg virkelig burde jobbe mer med.

Gleder meg virkelig til å få startet på treningen igjen!