Frontpage!

Haha var ikke sånn at jeg tok bildene bare for å ta dem. De skulle nemlig brukes til en avis-artikkel om meg. Jeg har jo masse bilder og sånt fra før av, men han ville ha bilder i bredde-format, og de eneste jeg har i breddeformat er screenshots fra videoer som blir i veldig dårlig kvalitet så da måtte jeg ta noen nye.

Så tadaaaaaa

Dette synet møtte meg på jobb i dag! Jeg trodde dette bare skulle bli en liten sak på nettet, også bare forsiden og dobbelt-side inni! Så det var skikkelig stas altså, selv om det bare er ei lokal-avis. Så dette skal rammes inn og henges opp på veggen slik at jeg alltid kan huske mine “5 minutes of fame”, hehe! Neida, blir nok ikke å ramme den inn og henge den opp, men jeg skal nå ta godt vare på kopien min i hvertfall. Fint minne ^^

Alt i alt ble det en veldig fin sak, journalisten intervjuet mamma også som jeg synes gjorde saken ekstra fin! For de som vil lese kan dere kjøpe Hålogaland avis, eller så kan dere lese den på nett hos Nordlys.no (det kreves dessverre abonnement for å lese saken).

Need for speed

På mandag byttet jeg ut den regelmessige pole-treninga med å dra på skøytebanen i stedet for. Pole vil alltid være best, men er så godt med variasjon en gang i blant. Dessuten er skøyter kjempebra for balanse og for å styrke anklene, også er det fint å finne litt glede og nytte i sprengkulda som har herjet landet de siste ukene. Tenker å ta enda en tur på fredag om jeg får tid til det.

I går hadde jeg en litt annerledes pole-økt, ettersom jeg skulle ta noen bilder. Det er en prøvelse å ta bilder av seg selv på stanga med speilrefleks. Jeg må ha på timer, og fra jeg trykker på knappen har jeg 10 sekunder på å skynde meg opp på stanga inn i den ønskede posisjonen også posere. Jeg skjønner ikke hvorfor man ikke kan bruke timer med fjernkontrollen, hadde vært mye lettere. Eventuelt flere sekunder. Så i går var en litt stressende økt haha, måtte løpe frem og tilbake mellom stanga og kamera.

Titanic ser alltid så flawless ut på bilder synes jeg. Og se så pen handa mi var! Så fin linje! Haha, ekstremt stolt over den handa der, vanligvis får jeg en stygg knekk i handleddet eller så ser det ut som om jeg vinker til kamera.

 

Prakteksemplar av et bilde hvor handa mi ikke ser like fin ut. Men se magemusklene mine da! De kommer alltid så godt frem i Superman.

 

Hehe, her har kamera tatt bilde når jeg blunker. Dette var nå mest bare for å vise at jeg enda har Iron X-en min, og for å klage litt på den. Føttene mine er så krokete, og jeg skjønner ikke hva jeg skal gjøre for å rette dem ut, siden det akkurat der og da kjennes ut som om de er så rette som det går an. Men dette pleide å være en issue i andre moves også, så jeg lurer på om det bare er fordi Iron X enda er så tung at jeg anspenner musklene for mye, og dermed ikke får til å strekke dem ut. Også tror jeg at jeg må prøve å strekke ut nederste armen mer. Jeg har litt hypermobilitet i albuene, så jeg må ha en liten knekk der for ikke å skade meg. Men hvis jeg hadde klart å holde armen helt rett hadde jeg kanskje klart å holde posisjonen lengre siden jeg ikke må bruke musklene like mye. Skal finpusse litt på den neste økt.

 

Basic Shoulder Mount. Synes bare den var fin å ta med her i kontrast til Superman, for å vise at stomach rolls (aka valker) hører med pole-dance, og at man får dem selv om man har magemuskler og lav fettprosent.

Årskavalkade 2015

Akkurat nå føler jeg egentlig det blir litt overflødig, har jo pole-jubileum i desember også kommer nyttar bare noen uker etterpå med det obligatoriske tilbakeblikket på året som har gått. Men det er tradisjon, så her kommer en oppsummering av 2015 🙂

Januar

– Jeg startet året med å stresse som en gal. Jeg og eksen hadde nettopp flyttet inn i leiligheten vår, så jeg hadde ikke fått trent noe i hele desember på grunn av flytting, og jobbet nå på spreng for å få øvd inn koreografien til video-auditionen for NM 2015. Til slutt innså jeg at jeg ikke ble å få tid til å øve det inn og deretter dra til Bodø for å filme, så jeg fikk dessverre ikke søkt.

xfXAfIsMAB

En combo fra koreografien til kvalifikasjons-videoen

– Siden leiligheta var et rot uten like den første tida fikk jeg ikke trent pole på en stund, og kompanserte ved å begynne på Actic. Jeg var vel aktiv der i en måned.


Februar

– Fikk til Janeiro for første gang. Sånn ca, haha, husket jeg “jukset” meg inn i den, og det tok fem måneder før jeg lærte meg å gjøre den ordentlig.

zVJS0PMMAC

– Hadde min beste freestyle-økt noen sinne. Sliter med freestyle for jeg føler at det blir så cringe hver gang, så det trener jeg nesten aldri på.

zVjUzksMCo

– Blogget ekstremt lite i februar siden pc-en min var en eldgammel mac som sang på sitt siste vers, så jeg bestemte meg for å gjøre noe med det og bestilte meg ny pc. Fyfaen så glad jeg er for at jeg gjorde det egentlig, macen hadde vært klar for skraphaugen i to år og husker det var så ille at jeg unngikk å bruke macen så mye som mulig. Nå har jeg snart hatt Acern min i ett år og den fremstår enda som gulle ny. Godt kjøp med andre ord!

 

Mars

– Jeg spilte sykt mye Terraria. Og blogget og trente derfor lite haha! Sånn det går når man får seg splitter ny pc.

– Jeg fikk til Allegra for første gang! Dette var en stor dag for meg som jeg enda husker. Var en av de triksene jeg trodde det ble å ta årevis før jeg fikk til, men så tenkte jeg å prøve på gøy, og for å se hvor langt unna jeg var også bare fikk jeg det til. Var såååååå glad haha!

zsdOXfMMKe

– Jobbet iherdig med handstands, og begynte å få god kontroll. Men så trente jeg det visst for mye og fikk betennelse i håndleddene og har siden da mistet alt av fremgang jeg hadde på det området og må begynne på nytt 🙁

z04DwaMMDa

 – Trente med mamma og øvde litt på et av de skumleste triksene jeg vet om, nemlig Crescent Moon. Grøss.

0BEpHUsMIc

– Dro på Raggaeton kurs med Maria i håp om å få litt inspirasjon til danse-delen av pole, men ble meget skuffet da det egentlig ikke var et kurs men timer. Som om man melder seg på zumba-timer på Stamina liksom. Men da fant jeg nå ut av det, og en opplevelse var det nå uansett!

Meg og Maria helt til venstre der (y)

– Var på en økt hos Maria og fikk endelig til Allegra Box Splits!

0r4PaysMIp

April

– Jeg fikk meg Aerial Hoop 😀

1gTY8WMMDe

– Fikk til Cocoon for første gang, og var så stolt! For en stivpinne som meg var dette en prestasjon jeg trodde var årevis med tøying unna.

1qn6VRsMJg

– Begynte smått å sikte meg inn mot en Iron X

1dkKaAsMDX

Mai

– Fikk realisert drømmen og installerte to store flotte speil i leiligheta!

 

– Fikk endelig til Titanic, som jeg hadde vært såååå nær siden desember.

2JI3XwsMAY

– Hadde photoshoot med Maria! Det må vi få til i år også 😀 Så gøy! Også ønsker jeg meg ny header hehe

– Nailet Meathook som hadde frustrert meg i fem måneder haha!

3T-5AGsMI_

Juni

– Fikk oss en kattunge vi døpte Khaleesi

– Og ellers trente jeg nesten ingenting. Hadde en dokumentert økt hvor jeg i hovedsak øvde på point. Tror det er fordi oppdateringen til Terraria kom, husker at jeg basically spilte to uker i strekk ^^

Juli

– Fikk meg epilator, skal skrive om den en gang snaaaart!

– Jeg hadde noen gode økter, og Khaleesi ble fast treningspartner

497Rp7MMN0

– Fikk endelig til Janeiro på ordentlig

5CztaCsMLS

– Fant en Body Lotion man kan bruke selv om man driver med pole og ble forelsket!

– Noe annet som var sentralt for hele 2015 er at jeg kjøpte meg maaaasse pole-tøy, og det er jeg kjempeglad for! Så digg å føle seg fresh under treningen. Favoritten er Indi Polewear, og her hadde jeg endelig fått tak i en shorts som de hadde sluttet å produsere. Var kjempefornøyd siden jeg hadde flere topper fra samme kolleksjon. 

5NASynMMCj

August

– Ida Elise ville prøve pole, så vi tok med stangen min til mammaen hennes og hadde oss en økt der. Jeg fikk endelig til min første One Handed Spin på spinning pole og Side Saddle Superman.

58AiBIsMOi

– Jeg ble singel og flyttet ut av leiligheten og hjem til mamma.

– Siden vi hadde så fint vær og jeg ikke hadde plass inne satt jeg opp stanga mi under terrassen og inviterte Maria på noen økter ute i solen!

6fqk3vMMJA

– Fikk endelig X-Stagen min! IIIIIHHHH, beste kjøpet i 2015 uten tvil! Gleder meg enormt til sommeren nå.

62kLnNsMGd

September

– Jeg fikk ikke trent noe særlig i september siden mamma brukte kjellerstua som arbeidsrom og jeg ikke fikk flytte ned før hun var ferdig. Så jeg sneik meg ned til leiligheta og hadde en økt på hoopen der.


– Ellers husker jeg at jeg brukte all tiden min på å nyte livet som singel (var ute sånn hver eneste helg) og på å flytte ut av leiligheta. Var jævlig godt å få den siste delen der overstått for å si det sånn.

Oktober

– Jeg fikk endelig flytte ned i kjelleren, og det var kaos en liten stund men så fikk jeg endelig begynt treninga igjen<3

November

– Jeg begynner for fullt med treninga igjen og slår til med min første Iron X!

96PtVQMMCb

– Fikk til Standing Scorpion for første gang. Den er så vanskelig at jeg egentlig ikke gidder øve noe særlig på den haha!

– Får min One Handed Spin på Spinning Pole tilbake

-KS4JZMMDJ

– Fikk endelig til Apprentice med Straddle Legs! Herregud hvor frustrerende det har vært for meg å ikke få til denne moven haha!

 

– Også fikk jeg til Ayesha med Fang Legs. Vanskelig denne!

-RzO14MMMw

– Og denne posisjonen på hoopen. Vet ikke hva den heter, men etter jeg fikk til Standing Scorpion bare måtte jeg prøve denne på hoopen og ble kjempeglad når jeg fikk den til!

-KX4KJsMMP

– Og på slutten av måneden fikk jeg til nydelige Orion! Tror det må være mitt stolteste øyeblikk, har ønsket meg den så lenge!

-hKzxnMMMN

Desember

– Jobbet masse med koreografien til NM kvalikken

– Og hadde noen økter med Maria

-1_6-FMMC_

– Også klarte jeg å skade meg. Men det gikk egentlig fint, for jeg var sykt sosial i hele desember, og hadde så mye å gjøre i julen at jeg egentlig ikke hadde tid til å prioritere trening uansett. Var på hyttetur med vennene mine, feiret julen hos Jonas og Sondre, var mye ute og festet og tilbringte masse tid med Ida Elise som var hjemme i hele desember. Så om jeg først skulle skade meg så kom det på et ganske greit tidspunkt egentlig, så kunne jeg bare lene meg tilbake, slappe av og nyte julen uten å måtte stresse med trening og greier.

_QKL73ssvR

Så det var mitt 2015! Eller, det som er pole-relatert, og de aller største begivenhetene som at jeg ble singel, flytting og sånt. Krysser fingrene for et like innholdsrikt 2016!

Back on the pole

Jeg vurderte litt frem og tilbake om trening var lurt eller ikke. Såret på kneet har ikke grodd helt ferdig ennå, men shit au. Det ligger så langt til høyre at det aldri kommer i direkte kontakt med stanga uansett, også er det så gjengrodd at det tåler at huden rundt rives litt i. Fikk jeg håpe i hvertfall.

Det gikk heldigvis bare bra! Kan nok ikke gjøre floorwork før såret er 100% grodd, landet på knærne en gang og fant fort ut at det skulle jeg helst unngå, hehe. Litt vondt bare. Men inverts, spins, leg-hangs og andre triks gikk bare fint! Jeg øvde litt på en combo fra kvalifikasjons-rutinen min, og litt på en gammel combo for å teste ut og få tilbake litt av styrken min.

BAR3ubSMMNo

 

Jeg følte meg veldig svak, alt var slitsomt, men det var likevel gøy, og på en rar måte litt godt. Jeg tror det er fordi når jeg er på mine 100% er det lite som egentlig kjennes tungt ut, i hvertfall på samme måte. Invert er ikke tungt til vanlig, trickye comboer og tricks jeg ikke er helt komfortabel med krever mye fokus, også glemmer jeg ofte å puste, men det er ikke tungt for musklene, bare for hjernen liksom. Det, og når ting kjennes tungt ut vet jeg at jeg har forbedringspotensiale som likevel er lett å klare. Det er bare å trene ofte nok så kommer styrken tilbake, uten noen videre innsats. Bare å trene liksom. Det er så simpelt haha! Lett mestringsfølelse. Også får jeg en god grunn til å ta det rolig på de første par øktene, og det er alltid godt. Ikke noe press.

BASNwzosMIW

 

Fleksibiliteten har jeg også falt litt tilbake på. Faen heller, jeg som vanligvis pleier å være MER fleksibel etter en pause haha! Ikke like hyggelig som tilbakefall på styrkefronten da fleksibilitet krever litt mer tid, dedikasjon og tortur for å få progresjon på. Eller jo, jeg har av alle ting blitt mykere i “boka”! Dere vet den hvor man bare bøyer seg forover, og er man sykt flink får man til å ta seg på tærne? Vel, nå får jeg nesten hele hånda plassert over hele fotsålen. Tenke seg til. Det er en posisjon jeg vanligvis må øve knallhardt på for å få til, så det var en positiv overraskelse!

Angående NM så kan jeg faktisk ennå være med. Det har seg slik at det ikke er videosøknader i år, i stedet melder man seg på, også drar man ned til Oslo for en egen kvalifikasjonsrunde, også kommer de beste fra kvalifikasjonsrundene videre til finalen. Men casen er: den kvalifikasjonsrunden er dagen før NM, så det blir ganske mye penger og jobb når det ikke er sikkert man får være med en gang. Det er en god del avgifter på å søke til NM, også må man fly, også må man ha plass å bo mens man skal være der og greier, og jeg er ikke sikker på om man bruker samme koreografi til både NM og kvalifikasjonsrundene, men hvis ikke må man ha forberedt en egen koreografi for NM. Også gjør man alt dette, reiser ned til Oslo, men så kommer man ikke til finalen også var det all for nothing? Så jeg vet ikke helt. Fristen for å søke er den 29 januar, så jeg skal tenke litt på det.

Hvordan lære seg pole hjemme

Jeg møter ofte folk som ønsker å lære seg pole, og som ønsker å lære det selv i sitt eget hjem. Men det kan være litt vanskelig å vite hvor man skal starte, og mange har spørsmål om kjøp av stang og liknende. Så jeg tenkte å skrive en liten guide over ting som er verdt å vite før man begynner med pole hjemme.

Først og fremst anbefaler jeg på det aller sterkeste å i hvertfall prøve en pole-time i studio (om man har den muligheten) før man begynner hjemme. Mange vil ikke lære i studio fordi de synes det er skummelt, men hvis du drar på en introtime kan det være nok til at du endrer mening og finner ut at det ikke var noe å være redd for likevel. Også kan det være at pole ikke var tingen for deg, at du ikke syntes det var så gøy, og da er det mye bedre for økonomien om du fant det ut under en introtime til 200kr, enn etter du har kjøpt en stang til 3-4000 kroner.

Ok, så du har bestemt deg for at du vil kjøpe en stang og lære deg selv hjemme. Dette er det du trenger.

 

Stang

For det første: dette spørsmålet går ofte igjen “kan du anbefale en stang som er RIMELIG i pris og som tåler vekta mi?” og svaret er alltid nei. Det finnes ikke “rimelige” stenger som samtidig er trygge å trene på.

Det er mange stenger på markedet, men det mest anerkjente merket er X-Pole. X-Pole er også den stanga som er enklest å få fraktet til Norge. Andre stenger med godt omdømme er Lil Mynx og Platinum Stages.

Også er det noen stenger du absolutt ikke må finne på å kjøpe, som Ann Summers, PeekaBoo og andre stenger som selges på kondomeri og liknende. De er mye billigere fordi de er ikke laget for ordentlig trening. Så å spare penger på å kjøpe seg en sånn stang kan i verste fall ende opp med å koste deg livet. Det finnes også leverandører som utgir seg for å selge X-Pole stenger (blant annet på ebay er det mange “fake” poles), men som egentlig selger falske kopier til en billigere penge. Disse er det også bare å styre unna, da de ofte er laget av f.eks plastikk i stedet for stål.

 
 

Det var litt om de forskjellige stengene som er på markedet. Fra nå av blir jeg blir kun å snakke om X-Pole sine stenger, siden det kun er de jeg har erfaring med. Det finnes tre forskjellige modeller: Sport, xPert og X-Stage.

Sport og xPert modellene festes mellom gulv og tak. De trenger ikke å skrues fast siden de har en funksjon hvor man setter stanga i spenn mellom gulv og tak, men man kan kjøpe ekstradeler og skru stengene fast om man vil det. Forskjellen på de to er at xPert kan stilles inn i både spinning-mode (vil si at stanga snurrer rundt) og statisk mode (at stanga står fast), mens Sport ikke har spinning-funksjon. Jeg anbefaler å kjøpe xPert, siden den ikke er så mye dyrere enn Sport, og da får du muligheten til å teste ut både statisk og spinning (om man ønsker å konkurrere er det krav om å beherske begge deler). Jeg tror begge modellene skal passe for en takhøyde på 1.95m til 2.7m, men er taket høyere kan man kjøpe forlengere.

5kwlphMMDE

(Video av meg på en xPert pole)

X-Stage er en stang på ca. 3 meter som står fritt på gulvet. Det som er kjekt med denne er at den er så høy, og at man kan ha den ute i hagen på sommeren, eller ta den med i idrettshall og andre plasser hvor taket er for høyt til å kunne sette opp en Sport eller xPert-modell. Om taket i huset ditt ikke er sikkert til å kunne sette opp en av de andre modellene, men ikke høyt nok til en stang på 3 meter kan man likevel kjøpe en X-Stage og beskjære den øverste delen av stanga slik at man får plass til den. Disse er en god del dyrere (ca 10 000kr inkludert frakt og toll). X-Stage har både spinning og statisk funksjon.

7xwGkqMMLn

(Video av meg på en X-Stage)

Så har vi belegg og størrelse. Det er tre vanligste beleggene er Chrome, Titanium Gold og Brass. Chrome er stålfarget, mens de to andre er i gull. Annet enn at Titan og Brass er gullfarget har de bedre grep enn Chrome, Brass har det beste grepet. Chrome er det rimeligste alternativet, og det som er standard i de fleste studioer og konkurranser.

Så har vi størrelsene. Dette er størrelsen i diameteren/omkretsen på stanga, og du kan velge mellom 40mm, 45mm og 50mm. 50mm var normen før, men nå er det 45mm som er standard, så om du ønsker å delta i konkurranser og workshops kan det være lurt å kjøpe en slik. Ellers kan 50mm gi litt problemer til de med veldig små hender. Jeg anbefaler 45mm.


 

Stang fra X-Pole får du bestilt via Sometimes Polestudio. Link >HER<

Informasjon hentet fra X-Pole sine sider, og ytterligere informasjon ligger der. Link >HER<

Treningsplass

Det er en ting som er helt avgjørende for at du kan trene hjemme, og det er om du har plass nok til en stang. Du må ha greit med takhøyde og god plass der stanga skal være, ettersom du skal slenge deg rundt en god del. Så det kan være du må ommøblere litt eller vurdere å kvitte deg med noen møbler. Også må du ha et godt og solid tak, helst med ordentlige bjelker i.


 

(Illustrasjon hentet fra X-Pole sine bruksmanualer)

Treningstøy

En shorts, sports-bh og en joggebukse + treningstopp til å varme opp i er helt greit (: Jeg anbefaler alle å starte med shorts, men i begynnelsen kan du fint ha på deg en topp og kort tights om du ikke er komfortabel med å vise så mye hud.


 

Sikkerheten først

Regel nr. 1 er å aldri ha på body lotion eller håndkrem samme dag som trening. Body Lotion og andre kremer blir som å smøre seg inn i olje, og da blir du bare å skli, som både er irriterende og farlig. Eneste unntaket er en lotion fra The Body Shop som heter Body Sorbet. Den kan faktisk hjelpe på grepet.

Det kan være greit å trene med en venn, så kan dere lære dere å spotte hverandre når dere skal lære dere nye skumle eller farlige triks. Om du ikke har noen å trene med kan du trene med noen til stedet (de kan se på tv eller spille), eller si ifra til noen andre i huset at du trener. Poenget er: faller du mens du er opp ned på stanga, og knekker nakken kommer du ikke til å nå telefonen og kunne ringe 113. Har du ingen som kan være med deg mens du trener kan du skaffe deg en crash pad (kan bestilles HER) eller bruke madrasser eller puter.

Internett og tutorials

Ok, over till the fun part! Å begynne med treningen 😀 Det alle lærer seg først er spins, statiske positurer, litt floorwork og andre dansemoves som bodywaves. Dirdy Birdy har en veldig fin youtube-kanal med tutorials på spins. Ellers finnes det mange andre som legger ut tutorials, det finnes dvd-er man kan kjøpe og laste ned for å lære seg hjemme (Art of Pole av Jamilla Deville er veldig bra for nybegynnere), og abonnements-tjenester på internett som onlinepolelessons.com.

7VZmqIeIBrA

 

Etter spins lærer man seg å klatre og sitte, og etter man har behersket teknikkene for å klatre og sitte kan man prøve seg på moves som tar utgangspunkt i klatre og sitte-posisjonene. Eksempler på moves er Drama-Queen (sitting), Layback (sitting), Cross Knee Release (sitting) og Angel Pose (klatring).

y9Wz_QZqxHw

 

Neste på lista er å lære seg basic invert, som vil si å komme seg opp ned. Denne er tung, vanskelig, skummel og krever en god del muskler for å få teknikken riktig, så det er bare å smøre seg med tålmodighet og begynne smått liggende på bakken. Se Dirdy Birdys tutorial på denne! Du må også få til Chopper, Inverted Crucifix og å komme deg ned pent og kontrollert.

rrQ0RaBNxc8

 

Ellers er det viktig å varme opp før trening for å forebygge skader (tro meg, det er lettere å få en strekk enn du tror!). Det er mange fine oppvarmingsrutiner på youtube. Stanga kan noen ganger også trenge oppvarming, så da er det greit å inkludere noen spins på slutten av oppvarmingen slik at stanga blir god og varm.

gaG8-G7MY3s

 

Tøying er også en viktig del av økten, og utføres både som en del av oppvarmingen (i oppvarmingen skal tøying foregå lett og forsiktig, strekk til du kjenner lett ubehag og ikke lengre enn det), og mer intenst etter treningsøkten når musklene er gode og varme. I starten er det greit å begynne lett med tøying for spagatene, men når du har kommet lengre og blitt mer erfaren kan du begynne å inkludere aktiv tøying, og tøying av rygg og skuldre.

qZTGgEWPbLk

 

Sånn, da tror jeg at jeg har fått med meg det viktigste, og at dere fikk svar på det dere måtte lure på (: Om det skulle være noe mer kan dere alltids spørre i kommentarfeltet!

Godt nyttår!

Herregud, er jula over? Er det 2016 allerede? Hvor ble tida av?!

Først og fremst så hadde jeg ei fantastisk fin jul og ei staselig nyttårsfeiring, og håper dere hadde det også. Nå sitter jeg i Bodø hos pappaen min, jeg skulle egentlig filme koreografien min til NM-kvalikken nå, men siden ankelen fremdeles ikke er 100% ok og jeg har et stort kutt på høyre kne som ennå ikke har grodd har jeg måtte sette all trening på vent og heller…. utsette NM til neste år. Det suger, men bedre det enn at jeg skader meg selv enda mer.

(progress bilde fra i sommer)

Nok om NM, la oss snakke litt om det nye året. Om dere har lest mitt siste innlegg har dere kanskje skjønt hva som blir hovedprioriteten for 2016? Nemlig fleksibilitet. Jeg føler selv at jeg er på god vei hva angår de fleste styrke-baserte moves, som Iron X og handspring f.eks, men er det noe jeg virkelig ønsker å forbedre meg på er det bendy moves. Så de aller fleste målene mine for neste år er basert på å være myk, så håper jeg at det gir meg et spark i rumpa på å tøye oftere. Ellers gleder jeg meg masse til sommeren når jeg kan sette ut X-Stagen min, og håper på å få til noen kule combos og drops på den.

62a_SRMMFs

 

Utenom pole har jeg noen andre mål for året også. Er på min tredje dag uten snus nå, og håper på å klare å slutte for godt i løpet av året. Også skal jeg bli flinkere til å spise, og bli flinkere til å trene leg-days med kettlebellen min, så får jeg meg kanskje den rumpa jeg ønsker meg etter hvert. Og hvis jeg klarer å slutte med snus blir det rosa hår og tattovering som premie til meg selv!

Goal moves 2016

Her er en liste over moves jeg ønsker å få til i løpet av 2016 (: Endringer kan forekomme!

Machine Gun


 

Plus Sign – Check – 02.02.16

BE6Y0kJsMLH

 

Flying K


 

Rainbow Marchenko


 

Unsupported Handstand


 

Box Splits


 

Russian Split


 

Seahorse


 

Bird of Paradise


 

Closed Inside Leg Hang


 

Chest Stand

Nirvana – Check 30.03.16

BDszrcQsMGJ

Seraph

BDAeBNcs-iE

Prodigy

BDoIPDms-lv

Bendy Philly

wXNOr1Gjbv