10 idéer til blogginnlegg

Noen ganger står inspirasjonen og kreativiteten bom fast, og man sitter fremfor pc-skjermen med tilsynelatende ingenting å dele. Det er helt normalt, og kan skje den beste! Selv har jeg en lang liste på telefonen med idéer til slike dager, og i dag tenkte jeg å dele noen av disse idéene med dere. Håper dere finner noen idéer dere kan ha i bakhodet til neste gang inspirasjonskilden er litt tom 🙂

 

– Fortell litt om deg selv, og la oss bli kjent med personen bak skjermen. “10 fakta du ikke visste om meg” slår aldri feil!

– Lag en inspirasjons-collage. Du kan gjerne gi den et tema som sommer, interiør, fitness, fashion, makeup, hår osv.

– Fortell oss din bucket-list

– Fortell om hudpleie-produktene og rutinen din. Hva funker for deg?

– Fortell om alle dyrene du har hatt. Hvis du ikke har hatt dyr, hvilket kunne du ønske deg og hvorfor?

 

– Hva er i håndvesken din?

– Hva ville du gjort hvis du plutselig fikk 1 million kroner?

– Vis oss bildene som aldri kom på bloggen! Alltid gøy med slike innlegg 😀

 

– Hvordan organiserer du hverdagen?

– Skriv et brev til den yngre deg

 

Noen idéer som falt i smak? 🙂

Militært

 

Elsker den monokrome looken, og tenker å kjøre en svart snart også. Jeg har alltid tenkt at jeg ikke er så glad i militær-grønt, men tror jeg må revurdere den påstanden. Har militærgrønn jeans, strikkegenser, crop topp og clogs. Ikke rent lite med andre ord, haha!

Denne vinterferien tror jeg må være den kjedeligste vinterferien noen sinne. På planen i dag er skolearbeid, skolearbeid og enda litt mer skolearbeid. Er jeg heldig får jeg tid til en husvask litt senere. Lyspunktet er at jeg kan sove lenge, og ikke må være så streng på når jeg legger meg. Og har tid til å dolle meg opp. Og får prioritert bloggen uten at det er stress. Men serr, ei i klassen er på togreise gjennom europa nå. Hvor kul vinterferie er ikke det? En vakker dag skal jeg også gjøre sånne kule ting!

Hva skal du gjøre i dag? 🙂

PoleDANCE

 

Ettersom instruktøren vår er syk i dag ble det en kort økt. Fikk lurt meg ned til studioet når de hadde salsakurs i den andre salen, slik at jeg i hvertfall fikk trent litt! Instruktøren tar seg nemlig litt vinterferie også, så det blir ikke pole på torsdag 🙁 Så da måtte jeg nesten få trent i dag!

Det ble en kort økt, og jeg hadde null grep med beina. Tuller ikke når jeg sier at jeg ALDRI har hatt så dårlig grep med beina før. Kunne ikke sitte på stanga en gang, haha! Men da fikk det bli litt styrke med fokus på strake ben, og freestyle på slutten. Freestyle er ikke noe jeg er flink til å prioritere, så det suger jeg mildt sagt på. Cringer litt når jeg ser videoene etter trening, haha! Men man blir bare bedre av å øve 🙂

Et lite bildedryss fra økten

 

Har du prøvd pole? 🙂

Oppskrift – Crispy Chicken Nuggets

Haha okeeei, jeg går langt uten for komfortsonen min når jeg poster dette innlegget her, for noen mesterkokk er jeg så absolutt ikke! Faktisk, så hater jeg å lage mat. Hjernen min er helt “no cook, only eat”. Men min bedre halvdel er kjempeglad i å lage mat og teste nye ting, og her om dagen lagde han de sykeste chicken nuggetsene jeg har smakt noen sinne. Bedre enn maccern, bk, gyda, har aldri smakt så gode og crispy nuggets før! Oppskriften var latterlig enkel også, så jeg tenkte å dele den her.

 

Du trenger

Kylling fileter  //  Mel  //  Egg  //  Panko  //  Olje

Sett ovnen på 225 grader med over og undervarme. Skjær opp kyllingen i nugget-store størrelser. Dypp dem først i mel, så i rå, rørte egg, og til slutt panko. Legg dem på en rist med bakepapir under, og hell liiiiitt olje på hver. Stekes i omtrent 20-30 minutter. De skal bli gyldne og sprø utpå, men gjennomstekt.

 

Jeg tror at hvis du ønsker sånn fastfood nugget-konsistens så kan du bruke kjøttdeig av kylling i stedet for fileter. Den viktigste ingrediensen her er uanset den der Panko-greia! Det er den som gjør nuggetsen så crispy og god. Vi fant den i avdelingen for asiatisk mat på Meny. Ellers stekte vi litt poteter, løk, sopp og chili og hadde som tilbehør, i tillegg til sweet chili saus.

Pippi

 

Kjekt med ferie, så har jeg tid til å sminke meg OG ordne håret! Vanligvis tar jeg meg kun tid til begge deler når jeg skal ut. Er det forresten noen andre som får Pippi Langstrømpe vibes av disse flettene? Jeg har til og med tegnet på meg fregner, haha! Vet ærlig talt ikke hva jeg synes om påtegna fregner… Fregner er jo så fint, og jeg synes at vi som ikke er velsignet med naturlige fregner må kunne leke oss med looken. På den andre siden er det jo umulig å få fake fregner til å se naturlig ut…

Planene for dagen er å jobbe med lab-oppgave til skolen, og kanskje trene pole. Pole ble avlyst i dag pga. sykdom, men det skal være noen andre timer i lokalet i kveld, så tenker å snike meg ned og ta meg en økt uansett.

Sleepyhead

 

Jeg hadde så mange planer for dagen, men endte opp med å sove til halv syv i ettermiddag… Er det mulig?! Greit at jeg la meg litt sent (kl 03), men å sove til halv syv er jo ekstremt! Godt jeg har ferie, nå håper jeg bare at det ikke blir klin umulig å få sove i natt.

Formen er sånn passe groggy i dag, som ikke er så rart når jeg har sovet så lenge. Litt hodepine, og hele dagen føles merkelig og helt feil ut. Siden jeg våknet har jeg egentlig bare rukket å ta meg en dusj, lage middag og spise, så bloggen har ikke blitt prioritert i det hele tatt. Heldigvis hadde jeg uken som var forhåndspublisert, så det ble i hvertfall postet noe. Kommer sterkere tilbake i morgen!

Uken som var #2 // Studier, Antrekk, Pole ++

Shit, så fort tida flyr! Det er egentlig bare fint, for som jeg har nevnt sikkert 100 ganger allerede er jeg lei av vinteren. Og desto raskere tiden går, desto raskere kommer sommeren <3 Og deeer tok jeg en liten avstikker for å snakke om været… Tilbake til overskriften, her er en liten oppsummering av uken som var 🙂

 

Oppsummering

I uka som var hadde jeg to prøver og en innlevering på skolen, så det brukte jeg vel mestparten av tiden min på. Likevel kom jeg meg på ikke bare en, men to treningsøkter, og postet min første video på instagram på lenge. Bloggen har også blitt godt prioritert, og jeg skrev hele 15 innlegg forrige uke *gir meg selv klapp på skulderen*.

 

Ukens opptur

Å få beltene og ny genser har løftet inspirasjonen min 10 hakk opp! Nå vil jeg kun bruke jeans slik at jeg får brukt de nye beltene mine, hehe 🙂 Det har dermed blitt mange antrekks-bilder denne uka, og jeg eeeelsker å vise frem det jeg har på meg. Av en eller annen merkelig grunn.

 

Ukens nedtur

Jeg tror jeg har blitt shadowbannet på instagram, som er sykt irriterende… Jeg har jo en konto som er 100% dedikert til poledance, og da bruker jeg jo hashtags for poledancing. Men instagram har ødelagt det helt, slik at om du bruker de samme hashtaggene om igjen blir det oppfattet som spam, og profilen din vises ikke ved søk på de hashtaggene… Skikkelig teit løsning synes jeg.

BfjCWgoA4dh

Ukens tanke

Denne uka har hodet mitt vært i syden og sommerland. Jeg kan ikke vente til sol, sommer, varme og flere farger ute!

/  Grytøya 2015 /

 

Ukens mest leste innlegg

Mint condition

Styrke på stang

Black & White

 

Ukens antrekk

Dere likte dette antrekket veldig godt, og det gjorde jeg også. Følte det var godt sammensatt med tanke på farger, tekstiler og silhuetter. Også fikk jeg endelig brukt de fine swirly-øredobbene mine <3

 

Ukens treningsøkt

Det må ha vært treningsøkten på tirsdag. Det var litt som “i gamle dager”, jeg fikk øvd på noen comboer, vært masse opp ned og gjøre kule triks, og jeg fikk en grei video som jeg kunne vise på instagram. Oooog jeg prøvde tease-dance for første gang, som jeg nå gleder meg sykt mye til å dra på igjen!

BfbrogfAPRS

Hvordan har din uke vært? 🙂

Crystal love

Her er en liten fakta dere kanskje ikke visste om meg, jeg eeeelsker steiner, krystaller og geoder. Jeg synes de er så vakre å se på, og liker å implementere krystaller i både interiør og klesstil. Nå har jeg fått meg en fin liten samling med steiner, men jeg ønsker meg selvsagt mer! Øverst på ønskelisten er en ring med krystall i, og bokstøtter av geoder.

/ noen av krystallene mine /

Samler du på noe? 🙂

Sunday mood

 

En deilig og rolig morgen med te og pokemon på tv-en, før jeg tar arbeidskravet fatt. Jeg har hatt to dager på meg til å skrive den ferdig, men har ventet til siste liten. Hehe, typisk meg det der. Men det er heldigvis ingen stor oppgave, så om jeg klarer å være litt effektiv er jeg nok ferdig med den om en time eller to.

Ha en fin søndag <3

Verdens fineste braletter?!

Ok, jeg bare måååå tipse dere om noe nå. Jeg kom over en nettbutikk i kveld som selger de fineste bralettene jeg noen sinne har sett! Altså, se så vakre de er!

 

Tenk nå å ha disse på seg en het sommerkveld! Tror en i gull, sort eller rød hadde funket fint til fest i julen også. Åh, vil ha alle sammen! De var ikke så veldig dyre heller, så skal se om jeg ikke får spart opp penger slik at jeg får kjøpt en til sommeren. Så er spørsmålet hvilken jeg vil ha mest, haha!

 

Bralettene er fra LiliPearl, og du finner nettbutikken deres ved å trykke HER.

Hva synes du om bralettene? Har du hørt om LiliPearl før?