Busy working girl

 

Her er et lite knippe bilder fra uka. Siden sist søndag har jeg hatt så mye å gjøre at jeg så vidt har rukket å puste i mellom slagene, så derfor har bloggingen blitt deretter, hehe! Jeg har vært i opplæring på jobb fra mandag til fredag, og om kveldene har jeg sjonglert å henge med mamma og venner. Nå i helga har jeg heldigvis fått litt tid til å slappe av, samt gjøre litt andre greier. I går prøvde jeg og mamma å lage mozzarella (løypen var visst blitt dårlig, så det gikk ikke så bra haha), og i dag ble det en tur til tv-tårnet for å ta en liten treningsøkt.

Haha uff, dette er liksom det evige dilemmaet. Enten så gjør jeg ingenting og har som resultat ingenting å blogge om, eller så gjør jeg masse og får aldri tid til å blogge. Det er liksom ingen mellomting, haha! Men skal prøve å få oppdatert litt oftere fremover, så blogges vi etterhvert. Håper dere har det fint <3

Sommer i nord

 

Haha, det siste bildet av maten ser kanskje ikke sånn superdigg ut, men det er så goooooodt!! Mammas hjemmelagde fiskekaker, med hjemmelaget brunsaus. Mmmm, du kan ikke gi meg bedre mat enn dette!

Hei fra Harstad forresten! Været her er typisk “nord-norsk sommer” i dag, altså grått, surt og masse regn. Men det stopper ikke meg, sommer er sommer og jeg vil bade! Og tøffe meg for mamma, hehe.. Det ble noen kjappe svømmetak ute i havet, men veldig gøy til tross for kulden 🙂 Ellers har vi kjørt tur, sett litt på bilder, og nå slapper vi av med et glass vin. Så godt å være hjemme <3

Hvis noen lurer på hvordan det gikk med pakkingen klarte jeg akkurat å unngå overvekt, så det var nice! MEN! Nå tror jeg virkelig jeg har fått oppleve den elendige kundeservicen til Norwegian jeg har hørt så mye snakk om. Når jeg skulle bestille “kolli” til stanga ringte jeg Norwegians kundeservice for å være 100% sikker på at det ble riktig, og at jeg ikke gjorde noe feil. Jeg spurte personen to ganger om den skulle sendes som vanlig bagasje dersom den var innenfor de oppgitte målene på sportsbagasje (ikke lengre enn 2m), og dama sa ja begge gangene. Så jeg bestilte vanlig kolli. Så kommer jeg på flyplassen, hvor stanga blir avvist fordi den er for lang, og jeg må sende den som spesialbagasje….. Er du serr, jeg snakka jo med dem på telefonen og da sa dama at det gikk fint…. Så jeg måtte pent betale 450kr ekstra for å få sendt den som spesialbaggasje :)))))) Jævla drittselskap, de som jobber der klarer visst ikke bli enige om hvilke regler som gjelder for bagasje og ikke..

Og ellers da? Jeg reserverer alltid plass, fordi jeg vil sitte med vinduene slik at jeg kan se på skyene. Det var intet unntak denne gangen, men denne gangen var det ikke vindu der jeg hadde reservert plass. Kunn en vegg… I alle dager?! Bortkasta penger ass. Og ja, måtte vente i over en time på å få bagasjen. Kjempekoselig.

Men bortsett fra en stress og dritt flytur har jeg hatt en superfin dag! Håper dere har det fint<3

Kunsten å begrense seg

Nå er jeg midt i pakkingen fra helvete… Mildt sagt. Jeg prøver så hardt å begrense meg, og synes jeg er kjempeflink som kun tar med meg fire gensere å bytte mellom de neste to månedene. Og tre par sko: støvler for regnvær, sandaler for sommer-vær og joggesko for jobb. Likevel ender jeg mest sannsynlig opp på overvekt, som er så sykt irriterende, og ikke økonomisk.

 

Situasjonen er den at jeg har bestemt meg for å ta med “lille-stanga” til Harstad, slik at jeg får trent litt pole mens jeg er der. Og siden den går under “annet sportsutstyr” må den sendes som vanlig bagasje, og bruker dermed opp min andre tillatte kolli. Jeg har ikke en koffert med plass til stanga, så jeg må sende stanga den slik den er, og da blir det vanskelig å få utnyttet vektgrensa på 20kg. Jeg har presset så mye klær inn i bagen som jeg klarer, men vekta blir fremdeles bare på 13kg, mens kofferten sikkert er på 22kg allerede…

 

Oh well, enda et av mine first world problems. Sånn det går når man har for mange fine ting man vil ta med seg 🙂 Neste gang blogges vi fra Harstad <3

OOTD – Casual sommer

 

I dag våknet jeg opp og tenkte “hvorfor krøller jeg ikke håret oftere? Det er jo så fiiiint”! Så stod jeg opp for å krølle håret, og halvveis inn i ritualet kommer jeg på hvorfor jeg ikke gjør det oftere, hehe.. Tar så sykt lang tid, føler det er stress nok å sminke meg liksom! Men det ble fint da, så det var nå godt for noe 🙂

Det er vel så spennende som hverdagen min blir akkurat nå. De siste dagene har jeg preppet litt før jeg flyr nordover, og prøver å nyte mine siste dager sørpå så godt jeg kan. Gruer meg mildt sagt litt til å dra nordover, jeg er ikke klar for å gå fra shorts og sandalvær i sør til ullgenser og gummistøvler i nord… Eller å bo i en koffert de neste to månedene.. MEN!!! Jeg gleder meg masse til å se mamma, Ida, Vilde, Tanja, og Jonas sin familie igjen <3 Det blir så godt! Også gleder jeg meg faktisk litt til å jobbe, haha! Har vært så utrolig daff og tiltaksløs de siste ukene, så blir godt å ha noe å gjøre igjen. Noe som pusher meg opp om morgenen.

Skal du reise i sommer? 🙂

Juletre <3

 

Det ble en liten dagstur inn til Oslo på meg og Jonas i dag. Vi ble tilbudt juletre og julepynt gratis hvis vi orket å hente det i Oslo, og det hadde vi ikke råd å si nei til. Så nå har vil juletre og julepynt<3 Og når vi først tok turen inn til Oslo kunne vi like så greit gjøre en liten dag ut av det, så vi møtte lillesøster og typen hennes for å spise middag på Fridays ved Aker Brygge. Det var fint, for det var siste punktet mitt på “turist i Oslo” check-listen min, så nå kan jeg begynne å utforske de skjulte skattene i byen uten å føle at jeg går glipp av det åpenbare.

Hva pleier dere å gjøre når dere er i Oslo? 🙂

Noe å se frem til

Da jeg postet innlegget “Ting jeg ikke vil ta for gitt” sa jeg at jeg skulle skrive et innlegg med ting jeg ser frem til også. Her er alle tingene jeg ser frem til akkurat nå!

Kjæledyr. Jeg elsker katter, og hadde en katt før. Men i min nåværende livssituasjon er det ikke forsvarlig med husdyr. Men jeg gleder meg masse til jeg får et stabilt og rolig liv hvor husdyr kan bli aktuelt igjen. Øverst på ønskelisten er katt og kranset gekko! Også hååååper jeg at amfibier skal bli lov snart, for jeg ønsker meg virkelig frosker også 🙂

 

Kjøpe hus. Akkurat nå virker det så stort og så umulig, men drømmen er der, og en dag skal det gå! Drømmen er et hus med høyt tak og god plass til en pole-stang et eller annet sted, eget “game-rom” til Jonas (slik at jeg slipper å høre på ropinga når han taper hehe), badekar og egen hage. Det skal selvfølgelig være lyst og fint også, og gleder meg masse til å innrede det!

 

Bli mamma. Jeg synes dette er en rar ting å se frem til, hvorfor har jeg lyst til å gi opp frihet for å skape et menneske? (For de som lurer, så er jeg en person som veldig lenge ikke ville ha barn, er nok derfor tankemønsteret mitt er litt sånn). Jeg vet ikke hvorfor, jeg synes ikke det høres logisk ut, men jeg vil! Jeg er så spent på hvordan barnet mitt blir seende ut, det blir en helt spesiell erfaring å oppdra mitt barn, bli kjent med det og se det vokse opp.

Kjøpe bil. Jeg er en ivrig fotgjenger, og Kongsberg er en så kompakt by at det ikke er mye vits i å ha bil her. Men shit så deilig det skal bli å endelig ha bil igjen! Kunne kjøre avgårde på turer, kjøre til butikken når været er dårlig, dra på storhandel.. Bil er så absolutt en luksus jeg savner fra livet i Harstad, så jeg gleder meg til vi får en bil i livet vårt igjen.

 

100% stilling med inntekten som følger. Jeg gleder meg til å ha en fast jobb å gå til, trygg og stabil økonomi, og ha råd til alle de fine “voksentingene” jeg ikke har råd til nå. Som en sydenferie, et ordentlig servise, bil, teknologi som fungerer, hagemøbler, en grill… Det trenger ikke å være det flotteste og dyreste, men det blir godt å ha råd til slike ting.

Gifte meg. Jonas har ikke fridd til meg ennå, så vi er teknisk sett ikke forlovet, men vi har snakket om det og vi begge har lyst til å gifte oss en dag. Igjen er det noe vi venter med til vi har økonomien til det, vi gidder ikke forlove oss når det uansett er flere år til vi får gjort noe ut av forlovelsen. Også vil kanskje Jonas ha råd til å gjøre litt ut av selve frieriet også (som å kjøpe en ring…). Så jeg krysser fingrene for at Jonas ikke glemmer det av i fremtiden, for jeg vil virkelig gifte meg med han, haha!

 

Dra på ferier. Lønnen mn har alltid vært så trang, så jeg har ikke vært på en ordentlig ferie på 7 år. Jeg ønsker å reise litt rundt, ha en romantisk kjæresteferie med Jonas, oppleve verden litt. Det håper jeg at vi skal få til å gjøre når vi er ferdige med studiene våre.

Delta i NM i polesport. Dette er noe jeg har ønsket å gjøre i noen år nå, men det har alltid kommet noe i veien. Enten at jeg ikke har hatt tid eller mulighet til å filme audition-video, at jeg ikke har hatt råd, at jeg har skadet meg, eller vært opptatt med skole. Men nå ligger ting mye mer til rette for at jeg skal kunne filme audition-video, jeg trener pole to ganger i uka, og Oslo er bare en liten togtur unna. Så jeg leker med tanken på å melde meg opp til NM i 2019.

 

Hva ser du frem til? 🙂

OOTD – Lemon yellow

 

I helga har jeg vært barnevakt for verdens herligste gutter, så derfor har det vært stille fra meg en liten stund. Dro inn mot Oslo på fredag for å være barnevakt, og siden Jonas var på jobb lørdags kveld ble jeg like gjerne værende litt ekstra lenge hos familien for å chille i varmen og leke med barna. Er jo blitt så glad i dem <3

I dag viste graderstokken vår 34 plussgrader, så jeg måtte dra med Jonas ut for å spise en softis. Etter is leket vi litt på lekeplassen ved elva, og så på fugleungene, de var så søte! Skikkelig runde og fluffy! Hadde så lyst til å klappe dem, men var litt redd for at mammaen eller pappaen skulle bli sint og bite meg i leggen, så turte ikke å gå så alt for nært.

Nå har jeg bare en uke igjen i Kongsberg før jeg drar til iskalde Harstad. Denne uken skal nytes til det maksimale!