Rant #5000

Du står der. Urørt. Glemt. Kald. Du har ikke kjent varme på lenge. Du bærer ennå preg etter sist gang. Mai? Er det virkelig så legne siden? Jeg sender deg et blikk. Et blikk fullt av lengsel. Skuffelse. Usikkerhet. Var det siste gang? Er dette slutten for oss? Jeg nekter å tro det. Selv om jeg vet så inderlig vel hvordan det føles når vi faller, så har jeg troen på at vi kan klare det. Sammen er vi sterke, vi har overkommet så mange utfordringer sammen, gang på gang har vi klart det umulige. Jeg vil gi oss en sjangse til, jeg vet vi kan bygge oss opp igjen, vi kan nå nye høyder sammen og overgå alle våre villeste forventninger! Hvis jeg bare tør ta det første steget… Hvis jeg bare tør gjøre opp for meg selv. Hvis jeg klarer innrømme mine feil. Men jeg lover. Jeg skal gjøre det bra igjen. Jeg skal bli flinkere. Jeg skal ikke skuffe deg. Du er min største kjærlighet, min viktigste støttespiller, min bedre halvdel. Jeg skal ikke skuffe deg. Bare gi meg litt tid, så skal jeg gi deg mitt alt.

Jeg elsker deg, stanga mi<3

BCeA6CRMMOq

Var ikke det en klein innledning? Jeg øver meg på å skrive novelle, for det har jeg ALDRI vært flink til (og vi har om noveller på skolen nå). Anyway, her kommer en helt splitter ny rant rundt pole! Jeg vet dere ikke får nok av de, hehe. Tenkte bare å få ramblet litt fra meg om hva-ene og hvorfor-ene til hvorfor jeg ikke har trent på en million måneder. Enjoy!

1) Lite plass

Jeg var klar over at dette kom til å bli et problem når jeg bestilte stanga, men i starten er det ikke noen utfordring siden alt foregår så nært stanga med basic spins, sitting, klatring og sånt. Men nå? Nesten alt jeg vil utfordre meg på, om det være floorwork, stagework (dans), dynamiske triks eller ordentlige comboer… Dritvanskelig. Rett og slett. Mye er også umulig for meg å få gjort pent, siden bena ofte må pointes i sickle eller må bøyes alle rare veier for å ikke treffe gulv, tak, møbler og vegger.

2) Min støvete, mørke kjeller

Bare tanken på å trene her nede er sørgelig nok til at jeg ofte ikke gidder. Spesielt på sommeren er ofte det siste jeg vil å tilbringe mer tid enn nødvendig nede i kjelleren. Så man kan si at miljøet er litt demotiverende. Ofte må jeg ha en liten rydde og støvsuge-session før jeg får begynt treningen, som gjør dørstokkmila ekstra vanskelig å komme over.

3) Jeg hater stretching

En av de få tingene jeg virkelig kan øve masse på, og som jeg har stort forbedringspotensiale på, er stretching. Jeg kan ikke mange fleksible triks, så jeg har mye nytt jeg ønsker å lære meg der, og det krever ikke masse plass å tøye. Men selvfølgelig HATER jeg stretching. Det er kjedelig, det gjør vondt, og det tar helt latterlig lang tid før man får resultater. Og jeg er ofte så sliten på slutten av økta at jeg ikke orker en lang stretching-session uansett.

4) Jeg har lavt selvbilde

Selvbildet mitt har sunket betraktelig siden våren, og det siste jeg vil er å kle meg halvnaken og måtte se på meg selv. Dette er ganske ironisk, og vanskelig, siden lavt selvbilde gjør at jeg ikke vil trene, men jeg vet at å trene hadde gjort underverker for selvbildet. Ond sirkel det der.

5) De første øktene blir dritt

Jeg trente en gang på utestanga i sommer, og jeg klarte ikke å trene mer enn 45 minutt fordi jeg fikk så vondt i hendene! Haha, jeg har fått newbie-hender! Og jeg vet at de sikkert fem første øktene kommer til å være like ille, og jeg kommer til å bli sur fordi jeg har mistet så mye fremgang (jeg vet at en ayesha kommer til å være drittung). Det er demotiverende… Jeg vil jo ha fremgang, ikke streve med å komme dit jeg en gang var!

Så hva gjør jeg med saken? Vel, akkurat nå er jeg midt i en prosess hvor jeg vasker ned hele rommet. Jeg vasker vegger, tak, gulv og møbler. Jeg tror dette kommer til å hjelpe mye, aner egentlig ikke hvorfor. Men jeg tror det.

Jeg prøver så godt jeg kan å finne frem til litt av den motivasjonen jeg hadde da jeg begynte med pole. Fyfaen hvor mye work jeg gjorde da for at drømmen skulle realiseres! Brukte uker på å rydde ut av kjelleren, vaske den ned, male den og flytte ned i den. Om jeg bare kunne fått litt av den motivasjonen hadde det gjort alt så mye enklere.

Også prøver jeg å huske “hverdagsgledene” i treningsøktene. Som når jeg klarer fine comboer, når jeg klarer et nytt triks, når jeg får nye ting å poste på instagram, når jeg ser fremgangen min i de små tingene som å klare å pointe tærne under den vanskelige overgangen eller får en combo til å se litt finere ut enn forrige gang. Det er så mange små, fine øyeblikk som det som gjør det verdt å trene, ikke bare de få gangene man får til et skikkelig stort triks man har ønsket seg lenge.

Jeg tester vippeserum fra iGlow

Nå har jeg gått til innkjøp av vippeserum fra iGlow. Mange av dere har sikkert sett reklame for dem på facebook, spesielt før og etter-bildene. Når jeg først begynte å legge merke til dem trodde jeg ikke på det. Mange av bildene var i utrolig dårlig kvalitet, og personene som hadde sendt inn bildene ble aldri nevnt med fullt navn, og ble heller ikke tagget. Men nå har mange flere uttalt seg og anbefalt produktet, med fullt navn i diverse grupper og sånt på facebook, så med litt mer pålitelige kilder og når produktet var til halv pris tenkte jeg hvorfor ikke. Har jo vært nysgjerrig på det en stund.

Jeg er ikke misfornøyd med vippene mine. Tvert i mot er det en av de tingene jeg er veldig fornøyd med ved utseendet mitt. De ser ikke så imponerende ut uten sminke, men med en god vippetang og favorittmascaraen blir jeg godt fornøyd. Grunnen til at jeg ville prøve ut vippeserum er rett og slett fordi jeg lurer på hvor dramatiske de kan bli. Jeg elsker lange, fyldige, mørke vipper, men har verken budsjett til, eller lyst på vippeextensions, og har heller ikke lyst til å bruke falsk-vipper til hverdags. Så da blir dette beste alternativet. Tenk hvis jeg aldri føler et behov for løsvipper igjen? Det hadde vært deilig!

før-bilder

Bare litt teknisk informasjon. Fikk vippeserumet på mandag, og første kvelden påførte jeg det på underarmen for å sjekke om jeg var allergisk. Dagen etter viste huden null tegn til irritasjon, så jeg begynte på kuren tirsdag kveld, så dette er min tredje dag. Resultater skal komme etter 3-8 uker. Eneste negative jeg har opplevd så langt er at jeg blir utrolig tørr på øynene i løpet av natten, men sliter en del med tørre øyne til vanlig så vet ikke om dette er på grunn av serumet. Når jeg får på meg linsene om morgenen blir jeg helt fin igjen, så det går bra.

bilde av meg med sminke

Gleder meg til å se resultatene, er veldig spent! Gøy å ha noe interessant å blogge om også, haha! Kommer tilbake med nye bilder om noen uker, så får vi se utviklingen (:

Har du prøvd vippeserum?

En måned med skole

Hei! Hallo! Hvordan går det? Lenge siden sist!

Nå har jeg klart meg gjennom den første måneden på skole. Så tenkte å gi dere en liten update på hvordan det går og sånn. Det aller første jeg kan starte med er at jeg føler ikke jeg har tid til noe som helst! Prøver å legge meg mellom 22 og 23, og til tross for at vi nesten alltid er ferdig før kl 14 føler jeg at resten av dagen bare løper fra meg. Skjønner ikke hvordan folk klarer å ha et liv ved siden av skolen. Så er ikke uten grunn at jeg ikke har oppdatert dere.

Over til alt det positive! Jeg har så langt null fravær! Ingen timer, ingen dager, ingen anmerkninger for å ha kommet forsent. Sammenliknet med fraværet mitt sist jeg gikk på skole går det jo over alle forventninger!


 

Motivasjonen er enda høy, selv om jeg ikke er så hyped som jeg var i starten. Sikkert fordi jeg kjenner på hvor mye tid skolen faktisk tar. Men jeg er flink til å jobbe hjemme, holder fokus i timene og har et lite håp om at jeg skal klare å dra frem 10-klasse spiriten min og få 5 i (nesten) alle fag. Vi får se, det hadde vært sykt gøy i hvertfall! Gleder meg til før-etter bilde av karakterkortene mine fra begge påbyggs-årene :’)


 

Media vg2

Ellers? Klassen er grei, lærerne er greie, jeg står opp tidlig nok til at jeg rekker å ordne meg, og så langt lider jeg ingen nød på det økonomiske planet. Men fikk jo en grei lønning nå i september, så det blir spennende å se etterhvert hvordan det går å klare seg med månedslønn på ca 2000kr.

Det er rart å ha noe å gjøre om dagene, jeg er jo vant til ganske mye frihet så det er en tilpasningsgreie. Men jeg klager ikke! Tvert i mot trives jeg godt med å ha et mål å jobbe mot, har liksom en ny mening til livet mitt jeg ikke har hatt på noen år. Og det skal bli godt å endelig legge videregående bak seg!

outfit liksom :’)

Herregud helgene går fort når man går på skole. Og hallo! Jeg våkner faktisk av meg selv rundt klokken 10 på morgenen. Er faen meg årevis siden jeg stod opp så tidlig i helgene haha! Anyway, helgen startet fantastisk da jeg kom hjem fra skolen til dette:


 

Åh, hvis ikke jeg har verdens beste mamma altså<3

Helgen har vært ganske produktiv. Har kost masse på kjæresten, vi har ett-års dag i dag. Men siden han har jobbhelg blir vi å feire det i neste uke. Ellers har jeg lakket negler, vasket veskene mine og tatt ned x-stagen min, som jeg har fått brukt en gang i sommer. Jævla dritt-sommer, kan telle på fingrene hvor mange finværs dager vi har hatt. På fredag tok jeg forresten “outfit-bilder” til dere, hahaha! Hadde egentlig ikke tenkt til å poste dem, menmen


 

Alt i alt var jeg utrolig fornøyd med både sminken og antrekket på fredag og tenkte jeg kunne ta noen bilder. Så leita jeg huset rundt før jeg konkluderte med at vi ikke har NOEN steder innendørs som egner seg for outfit-bilder. Seriøst, huset vårt er så fullstappet med møbler og pynt at det ikke finnes en eneste plass med ryddig bakgrunn. Det er to plasser ute som kunne fungert fint, men det er så jævla kleint, skjønner ikke at de bloggerne klarer det. Men så kom jeg på hvordan bildekvaliteten hos toppbloggerne var før i tida, så da knipsa jeg like så greit bare et par mobilbilder. I speilet til og med.

For å roe shoppe-abstinensene bestilte jeg noen ting på wish i dag. Ble en choker (som jeg ser for meg kommer til å gå ypperlig sammen med toppen på bildene over) og et sett med knuckle rings. Ble vel 30-40kr til sammen eller noe. Så får jeg noe nytt i allefall. Tror all shoppingen min det neste året kommer til å skje hos wish, er jo kun det jeg har råd til.


 

Og nå skal jeg lese på historie til i morgen. Har en lærer som gir oss lekser hver helg, supergøy… Men først Gyda og kjøpe godteri! Trenger motivasjon vet dere 😉