Liten påsketur til Gangsåstoppen

 

Jeg og Bjørg fant ut at det ble litt for ille å ikke dra på en eneste tur i påsken, så i går kastet vi på oss turklærne og tok en liten tur opp til Gangsåstoppen. Det er en ganske lett og kort tur opp et av fjellene her i Harstad, og man får super utsikt over hele byen. Vi var heldige og fikk med oss noen minutter med solglimt gjennom skyene, slik at vi fikk tatt noen fine bilder av utsikten. Gleden var deimot kortvarig, etter ti minutter begynte utsikten å skye til, og når vi bega oss på nedstigningen begynte det å snø og blåse.

 

Når dette innlegget publiseres er jeg på jobb, og etter jobb drar jeg rett på hytta hvor jeg skal være sammen med Jonas sin familie. Det blir koselig å se dem igjen, og få litt hyttekos nå i påsken!

Har du vært på hyttetur i påsken? 🙂

Poledance Video – Triks for nybegynnere til viderekommende

Da var videoen endelig ferdig! Det tok litt lengre tid enn jeg hadde trodd, men nå er jeg i mål. Hehe, perfeksjonisten i meg vil virkelig ikke poste den, men føler jeg har hypet den så mye opp på bloggen at jeg ikke kan backe ut nå. Dessuten har jeg jo mange muligheter til å lage flere og bedre videoer senere, og en plass må man jo starte!

 

Videoen er ikke ment som en tutorial, men som inspirasjon til spins og triks du kan teste ut selv om du ikke er veldig fleksibel eller ikke har lært deg basic invert ennå. Jeg vet selv hvor irriterende det kan være å være “stuck” på et nivå, hvor du ennå ikke kan gjøre alle de sykeste triksene og det føles ut som om man ikke kan “noen ting”. Det er jo ikke tilfellet, man må bare tenke utenfor boksen og kose seg med triks som ikke krever masse styrke og fleksibilitet for å få til!

Selv om videoen ikke er ment som en guide har jeg forsøkt å få klart og tydelig frem hvordan man enkelt kan komme inn og ut av triksene, så får dere en liten pekepinne på hvordan man skal utføre dem. Tenker å kanskje lage noen guider etter hvert, så om det er noen triks dere ønsker en tutorial på må dere gjerne fortelle meg dem i kommentarfeltet. Eller hvis dere ønsker at jeg skal lage andre youtube-videoer som ikke er relatert til poledance 🙂 

 

Har du en youtube-kanal? 🙂

Harstad days

Tror ikke jeg har nevnt det på bloggen, men jeg er i Harstad så og si kun for å jobbe. Det er litt kjipt, nesten ingen av vennene mine er i Harstad i påsken, Jonas må jobbe i Kongsberg og mamma er på ferie på Cuba. Så yeah, jeg har ikke så veldig mye å ta meg til annet enn jobb. Som har vært greit de dagene jeg har jobbet, for da har dagen bare flydd forbi, men på disse dagene hvor jeg har fri hadde det vært litt kjekt å få sosialisert seg litt.

Men Maria er hjemme i Harstad i påsken, så jeg fikk endelig sett henne igjen! Vi pleide å trene poledance sammen før, og nå er vi begge flyttet sørover for å studere. Uff, jeg har hatt litt dårlig samvittighet, for hver gang jeg har vært i Oslo har jeg hatt så mange planer at jeg ikke har rukket å få skvist inn et besøk hos Maria i “timeplanen”. Så da var det fint at vi fikk tid til å møtes nå i påsken <3

/  Matchende antrekk og greier  /

Jeg synes det er så koselig og kult at vi har blitt så gode venner. Vi ble kjent med hverandre fordi jeg leste bloggen hennes (link HER), og en dag skrev hun at hun ønsket å prøve poledancing. Så jeg skrev til henne og sa at hvis hun hadde lyst så kunne hun komme å prøve det hos meg. Vi begynte å trene sammen, og har vært venner siden da.

 

Nå har jeg nettopp fått i meg en lunsj, og resten av dagen skal jeg sette meg ned og redigere på den videoen. Må bare unnskylde at jeg ikke får postet så mange kvalitetsinnlegg som tidligere, har rett og slett hatt en god del å gjøre denne påsken! Men det tar seg nok opp igjen når jeg kommer tilbake til Kongsberg og hverdagen.

Håper dere har en fin påske <3

OOTD – Sport

 

Hehe, det blir mer sånn “hypotetisk antrekk”, som i “hvis jeg ikke hadde jobbet i dag er det dette jeg ville hatt på meg”. Jeg er som sagt kjempeglad for at jeg har fått denne jobben, men tidspunktene jeg har jobbet denne påsken har ikke vært helt optimal for bloggen. Dagen blir liksom delt i to av jobben, så det blir litt vanskelig å få tilstrekkelig med tid til å prioritere blogg. Men jeg har fri i morgen og på fredag, så da håper jeg på å få tatt noen freshe antrekksbilder, og håper på å få pole-videoen ut på fredag. Det blir spennende!

Ha en fin onsdag <3

Tester foundation – Studio Waterweight fra MAC

I mange år har jeg vært fast bruker av Maybelline Fit Me Luminous + Smooth foundation, men jeg har lenge vært nysgjerrig på vannbaserte foundationer. Så da jeg var på tax free’en på Gardemoen kjøpte jeg en Studio Waterweight foundation fra MAC. Jeg tenkte å fortelle dere litt om hva jeg synes om foundationen, og hvordan den fungerer for meg.

Litt om produktet : det er en vannbasert foundation med lett dekkevne som kan bygges opp til en medium. Solfaktor 30, og i flasken får du 30ml. Koster 300kr på Kicks.

 

Selv har jeg kombinasjons-hud. Jeg kan bli noe oljete i t-sonen, og kan til tider slite med tørr hud. Ellers er huden min stort sett veldig fin, og jeg sliter ikke mye med kviser og urenheter.

/  Litt concealer under øynene, ellers null hudsminke  /

 

Det jeg ser etter i en foundation er

♥ Flawless, men samtidig naturlig finish

♥ At den ikke legger seg i fine linjer som i pannen og rundt øynene

♥ Den må ikke oksidere

♥ Holde seg greit gjennom dagen

♥ Være lett å påføre og jobbe med, viktig at den blender lett med andre produkter

 

Påføring

Det første jeg merket med Studio Waterweight var at den er veeeeldig rennende. Den er så flytende at det ikke er vits i å bruke en Beauty Blender til å påføre, da det meste av produktet blir absorbert av svampen. Men det funket greit å smøre produktet utover ansiktet med fingrene, for så å blende det ut med Beauty Blender. Jeg liker veldig godt at foundationen kommer med en pipette, så er det lett å ha kontroll når den er så rennende.

Foundationen bruker lang tid på å “sette” seg, noe som var litt uvant. Den kjennes ganske fuktig ut på huden lenge etter at du har påført den. Men den er superlett å jobbe med, og alle de andre produktene blendet seg fint med foundationen.

 

Finish og hold

Finishen er så og si perfekt. Jeg tror aldri jeg har prøvd en foundation med så naturlig finish! Utover dagen kaker den seg litt rundt nesevingene og haken, som er et vanlig problem hos meg. Så det var egentlig forventet. Når jeg testet uten baking ble også mye fra nesen og haken rubbet bort i løpet av dagen, men med baking satt foundationen ganske fint på de plassene, selv etter en hel dag. Og jeg har ikke hatt noen problemer med oksidering (thank god). Ellers blir den noe oljetei t-sonen mot slutten av dagen, men det har jeg slitt med med alle foundations jeg noen sinne har brukt, og denne er ikke den verste.

/  Etter ca. 12 timers bruk. Bilde med blits, se bort fra brillemerkene på siden av nesen  /

 

Konklusjon

Jeg er kjempefornøyd! Haha, jeg er så letta, for de fire siste foundationene jeg kjøpte for å “teste ut” var flopper alle sammen og endte ikke opp med å bli brukt, så nå er jeg overlykkelig over å endelig ha testet ut en ny foundation som ikke var helbom! På studentbudsjett er det nesten litt krise å bruke penger på en foundation som jeg ikke kan bruke.

Finishen på denne synes jeg er mye finere enn Fit Me, så jeg tror jeg blir å gå over til å bruke denne fast. “Problemene” jeg pleier å ha gjelder for denne foundationen også, men de er ikke noe verre med Studio Waterweight enn med de andre foundationene jeg har brukt fast de siste årene, så da er jeg fornøyd 🙂

 

Har du testet MAC sin Studio Waterweight foundation?

Første arbeidsdag på Brilleland!

 

Da var første dag i ny jobb overstått! Jeg føler meg ganske godt tatt i mot, og tror jeg kommer til å trives veldig godt på Brilleland i Harstad! Er kjempeglad for at jeg har fått jobb her, da får jeg masse erfaring med å jobbe i brillebutikk, som absolutt er relevant for meg som studerer til å bli optiker. Også får jeg en  unnskyldning til å dra hjem til Harstad oftere, hehe 🙂

/  Å teste ut brillene på jobb er et must  /

Akkurat nå i påsken er det ikke så alt for mye å gjøre på kveldene på jobb, så jeg har fått en myk start. Likevel føler jeg meg ganske ferdig og klar for sengen, haha! Det er egentlig ikke så rart, dagen min har gått ganske i ett. Sovnet ikke fort i går, så da stod jeg opp litt senere i morgest enn jeg hadde planlagt. Og da var det bare å få i seg litt mat, måke avkjørselen, ta meg en dusj og kjøre rett på jobb. Hater å måke snø, tar lang tid og er dødskjedelig! Men får se det på den positive siden og tenke på det som ukens “trening”, haha!

Har du en jobb? 🙂

Uken som var #6 // Antrekk, Harstad ++

Hei alle ♥ Enda en uke er gått, og det er tid for ny oppsummering av uken som gikk!

 

Oppsummering

Tidligere denne uken var det ganske hektisk. Vi har begynt på nytt arbeidskrav OG ny lab-oppgave på skolen, og de fleste var ganske gira på å få gjort undersøkelsene ferdig før påsken begynte. På torsdag reiste jeg til Harstad, og etter en litt stressende reise (jeg blir alltid stressa av å reise haha) ble det full avslapping hjemme for å lade batteriene før min første uke i ny jobb!

 

Ukens opptur

Å komme hjem til Harstad! Det er så luksus å være her, jeg føler meg så trygg, komfortabel og hjemme her. Jeg sliter på ingen måte i Kongsberg, men det er bare noe eget med å komme tilbake hit. Være i den kjente byen, i mitt barndomshjem, på mitt gamle soverom, sitte i den velkjente stuen, spise Esso-burger… Så deilig å være hjemme ♥

 

Ukens høydepunkt

Å kjøre bil! Jeg elsker å kjøre bil, det er så deilig å sette på noe digg musikk og kjøre seg en ordentlig langtur i fint vær! For ikke å snakke om hvor praktisk det er å ha bil, uansett hvor jeg skal og hva jeg skal kan jeg sette meg i bilen og kjøre dit. Så kjekt!

 

Ukens nedtur

At jeg ikke har fått trent noe pole 🙁 Siden jeg reiste på torsdag hadde jeg kun mulighet til å trene på tirsdag, og da fikk jeg selvfølgelig urinveisinfeksjon…. Så nå blir ikke neste pole-økt før den 5 april.

 

Ukens mest leste innlegg

Poledance – Hvorfor du burde teste det ut

OOTD – Naturell

On my way!

 

Ukens antrekk

Det grunge-inspirerte antrekkt må være ukens antrekk! Veldig komfortabelt og enkelt, og liker sammensetningen av plaggene.

 

Ukens innkjøp

Jeg har faktisk unnet meg selv litt nytt denne uken. Det ble to deilige gensere fra H&M, en ny foundation og Fix+ Prep and Prime fra MAC. Tenker å skrive en anmeldelse av foundationen straks 🙂

 

Har du kjøpt deg noe nytt denne uken? 🙂

OOTD – Grunge

 

Hehe, dette var mildt sagt kaldt! Men det er så gøy å dra ut og ta bilder at det var verdt det. Jeg gikk for en grunge stil i dag, så da passet denne urbane bakgården ganske fint som bakgrunn. Også er det søndag, så jeg fikk for det meste ta antrekksbildene i fred og ro. Å posere fremfor et publikum er mildt sagt litt kleint!

Etter antrekksbildene dro jeg og Bjørg ut på moloen her i Harstad og tok litt bilder. Har faktisk ikke vært ute på moloen etter den kom opp, så det måtte jeg jo! I utgangspunktet likte jeg den ikke i det hele tatt fordi jeg synes det ser så stygt ut med en molo i havna. Men nå tror jeg at jeg har endret mening litt, for det var så fint å gå ut på den og se byen fra et helt annet perspektiv. Dessverre var det ganske sur vind, og jeg hadde jo kledd meg for antrekksbilder, så vi orket ikke å være der så alt for lenge. Men litt bilder ble det!

/  Fine byen min <3  /

Planene for resten av dagen er å slappe helt av, spise påskegodt, og kanskje ringe Jonas. Jeg er så håpløs, har vært borte fra Jonas i tre dager og begynner allerede å bli mad kosesyk, haha! Noen flere som er sånn?

10 favortittlåter

Tenkte å gi dere en liten spilleliste denne lørdagskvelden. Selv er jeg ikke så veldig fan av å vise frem musikken min, rett og slett fordi det er så utrolig sjeldent at noen andre faktisk har samme musikksmak som meg. Så hvis noen av disse låtene er en favoritt hos dere også, skrik ut i kommentarfeltet! Da hadde jeg blitt kjempeglad, haha 🙂

 

 

Born to Rage – DaDa Life

kQebphj2S8M

Life of Sin – Mitis

Q2gFi6R_h-I

Money – Poppy

fS9f6_i6v3Q

Breakdown VIP – Noisestorm

wqZ5iLOUOGA

Kiss the Sky – Jason Derulo

APyyMrH7HFY

 

Just a Little Bit – Kids of 88

1cnifqa9LEw

Charizard i Glins – Rossman

aH3NrbhPQsM

California – Grimes

OsCfufAp2tM

Hopes and Dreams – Toby Fox (Kalbur remix)

2gwAR_KON90

Breathing Underwater – Hollywood Principle (Ether remix)

g4bQdVS8WHg

Jeg er alltid på utkikk etter ny musikk jeg liker, så fortell meg gjerne din favorittsang i kommentarfeltet 😀

Fra en annen tid

 

Å være her hjemme i Harstad og bo på det rommet jeg gjør nå vekker så mange minner. Minner fra en helt annen tid, rundt 2012 da jeg bodde på det rommet jeg sover på nå. Haha, livet mitt var så annerledes da! Gikk ennå på videregående, var 18 år og super-edgy. Hadde en veldig stor trang til å skille meg ut, og ikke være som alle andre. Det øverste bildet er en samling med bilder fra min første instagram-konto, fra den tida da instagram var helt nytt. Morsomt å mimre tilbake til 🙂

Liker du å mimre?