Fuck

Well then, nå har jeg virkelig lagt det store egget.

Var ute og festet i går, bra kveld, hadde det supergøy, MEN så fikk jeg den geniale ideen om at jeg og Jonas skulle ha kappløp til byen. Bakken var isbelagt, jeg hadde høye hæler på og var ganske beruset, så dere kan jo forestille dere hva resultatet ble. Jeg vrikket ankelen og falt, hardt. Ankelen er heldigvis ikke knekt, men den er meget hoven og jeg får ikke til å gå ordentlig, så jeg måtte ta meg fri fra jobb i dag. Jeg har et skrekkscenario i hodet hvor ankelen bruker evigheter på å leges, og at jeg mister masse penger fordi jeg ikke kan jobbe, og at jeg ikke får øvd inn koreografien til NM-kvalikken før jeg drar til Bodø.

Dette suger. Kan bare ta det helt ekstremt med ro og håpe på at ankelen blir bedre asap. Skal ikke på jobb før kl 18 på tirsdag, så skal holde meg så mye i ro som mulig.

Stay strong og yaddiyadda

To år med pole!

Herregud, oppi alt dette julehysteriet har jeg helt glemt av at jeg har pole-aversary i desember!!! IIIHHHHH!!!!

11 desember 2013 tok jeg min første spin på stanga, i akkurat samme rom som jeg sitter i nå. Det er litt rart å tenke på. Bloggen jeg skrev på da jeg begynte med pole er enda åpen, her er et lite utdrag fra posten om min første treningsøkt:

“Jeg behersker allerede hook-spin, sånn baklengs hook-spin, fireman og basic climb. Men det gjør sinnsykt vondt i hendene, og jeg er langt fra sterk nok til å klare å klatre ordentlig, eller se noe særlig grasiøs ut på de andre movesene. Men det er en start, og jeg klarer faktisk å holde meg nogenlunde oppe.”

La oss ta en trip down the memory lane og se på litt av progresjonen min i kronologisk rekkefølge:

h4PH0VMMEp

Dette bildet har dere nok sett før, tatt fra min andre eller tredje økt, og er også det første pole-relaterte bildet jeg lastet opp på instagram.

wijDmKMMP3

 Min første combo, hadde trent pole i ca en uke da denne videoen ble filmet. Haha, jeg synes den er grusomt dårlig, men gøy å se selvom!

 

 Denne gifen er fra første gangen jeg filmet en freestyle, hadde drevet med pole i nesten en måned.

 

kr4YHKMMLQ

Jeg ELSKER at dette bildet faktisk ligger på instagram. “Før” bilde av begge spagatene, her hadde jeg drevet med pole i en måned, og dette viser hvor latterlig dårlig utgangspunkt jeg hadde i starten.

 

Min første dokumenterte Outside Leg Hang. Den fikk jeg til i april 2014, og jeg hadde vært mye demotivert frem til da fordi jeg ikke visste at dette trikset er dødsnødvendig for å komme seg videre. Seriøst, du blir ikke å lære verken Superman eller Cocoon hvis du ikke kan dette.

 

nGZifRsMLZ

Og deretter begynte ballen å rulle for fullt! Første Butterfly over her.

 

nNp6kjMMN2

Min første Superman ^

 

nViy07sMMW

No results without sacrifice. Blåmerker etter Superman.

 

Her jobber jeg med Chopperen min, som frem til da hadde vært ustødig som fy!

 

pxWTGwsMCd

Husker jeg var ganske stolt over dette droppet, og denne videoen. Tror det var den andre comboen jeg filmet til instagram.

 

sKRSfAsMDE

Russian Layback. Var sykt stolt over dette bildet, og det ble raskt en favoritt-move.

 

s24mqnsMBB

Dro på instruktørkurs og oppdaget at jeg kunne Shoulder Dismount, og ble sykt stoka på det!

 

trJJX2sMNV

Et par uker senere fikk jeg til Shoulder Mount og var helt oppe i skyene 😀

 

uEXNJdsMHe

Samme måned (oktober 2014) kom Ayesha ut av det blå, og jeg var overlykkelig.

 

vcMiBSMMOn

Denne er litt morsom, første gang jeg nådde tærne mine. Det kunne jeg ikke gjøre som barn en gang #stivpinne

 

wULc2tsMIc

En av mine favorittvideoer.

 

wXCCh5MMIM

En combo jeg elsker

 

xfXAfIsMAB

Dette er nok en av de sykeste comboene jeg har kommet opp med.

 

zVjUzksMCo

Freestyle 😀

 

z04DwaMMDa

Da jeg begynte å beherske handstands, ble overivrig, trente som fy og skada håndleddene mine.

 

Et av mine favorittbilder.

 

3T-5AGsMI_

Enda en video jeg er veldig fornøyd med.

 

1qn6VRsMJg

Min første Cocoon 😀

 

497Rp7MMN0

Katter liker også pole (y)

 

5Aa_9osMNT

En combo jeg til den dag i dag er ekstremt fornøyd med!

 

67ye29MMF1

Gi meg sommer!

 

-KS4JZMMDJ

One Handed Spin på spinning mode ble fort en stor favoritt!

 

-hKzxnMMMN

Min siste bragd: nydelige Orion som jeg har lengtet sånn etter!

Haha, det ble ikke lite bilder og videoer! Og jeg som prøvde å bare velge ut favoritt-øyeblikkene mine og greier. Men det hoper se fort opp over to år altså. Nå satser jeg for fullt mot NM, tenkt om jeg kan inkludere det i re-capen jeg tar på tre-års dagen!

Workshop?

Jeg trente i dag, og fikk ikke til noe kult, så i stedet for å prøve ut nye triks fikk jeg en gitt meg selv et spark i rumpa til å jobbe med NM-kvalikken. Det er faktisk ganske tungt å sette seg ned og pønske ut en koreografi, haha! Er møkke lei av sangen jeg skal bruke allerede, og “føler” ingen av comboene og sånt jeg har tenkt å ha med. Men jeg prøver å fokusere på å fullføre, så får resultatet bare bli som det blir. Jeg er nemlig versting på dette med å gi opp når jeg kommer halvveis i et prosjekt fordi motivasjonen forsvinner. Så hovedprioriteten min nå er bare å få laget en koreo jeg klarer å gjennomføre, og få søkt. En erfaring blir det nok uansett.

 

Så. Møkke. Lei. I mangel på et bilde av en stilig polemove tok jeg progress-bilde av ryggen min.

Sterk!

Og derederederedere!!!!! Anastasia Skukhtorova skal holde workshop hos Sometimes Polestudio i Oslo i februar!!!! Herregud jeg har egentlig ikke penger i det hele tatt, men jeg regner med jeg blir å tjene inn de pengene på jule og bursdagsgaver, men i januar er det nok for sent å bestille. 10 stk meldte seg på i løpet av den første timen. What to do what to doooooo! Er det en ting jeg ville brukt jule og bursdags-pengene på hadde det vært disse workshopsene altså.

 

Skal tenke litt mer på det her. Vi får se hva jeg finner ut.

Great expectations

Så kom en økt som ikke gikk helt 100% som jeg hadde håpet på. Med andre ord var den lite begivenhetsrik. Men det går bra, for jeg har hatt så mange bra økter i det siste at det var dømt til å komme en snart som ikke var full av positive overraskelser.

Jeg ville prøve å få til en combo med Orion slik at jeg får en video ut på instagram, men jeg fikk den ikke til i det hele tatt i dag. Nå skal det sies at grepet var ganske dårlig, så jeg tror det har noe med det å gjøre, og kanskje også det at jeg bare prøvde den sånn tre ganger før jeg ikke gadd mer hehe. Ellers ble det vedlikeholdstrening, og jeg og Maria øvde oss på comboer. Det mest begivenhetsrike som skjedde i dag var at jeg nesten fikk til en baby rainbow marchenko. Mye jobb som skal til for at jeg skal få til en ordentlig en, men nå fikk jeg nå prøvd ut teknikken i allefall, og den var grei nok.

Dette er en ordentlig rainbow marchenko. Men siden jeg ikke fikk til en sånn en, eller noe annet nytt og spennende for den saks skyld la jeg ut et bilde av progressen min på cocoon. Nå er ikke foten like bøyd lenger, og jeg lengter etter den dagen den er helt strak.

-1_6-FMMC_

Hvis dere sammenlikner det med bildet i headeren er det faktisk MYE fremgang, haha det så jeg først nå.

Over til noe helt annet, så har jeg endelig fått meg mitt første par med *trommevirvel* rumpebukser! Dere vet de der buksene som skal forme rumpa så utrolig bra, få den til å se større ut og alt det der. Jeg eier jo ikke rumpe så jeg har vært litt nysgjerrig på disse, så på cybermonday måtte jeg slå til når de hadde salg hos weightless.

Hva tror dere? Selv syntes jeg ikke rumpa ble så… Stor akkurat. Men jeg synes jeg buksa rammet rumpa inn på en veldig fin måte, og fremhever den vel mer enn et par tykke, mørke jeans. Den er også utroooolig komfortabel å gå med, sykt deilig stoff, også fikk jeg ikke camel toe av den, som jeg var litt redd for. Tror det blir flere rumpebukser på meg fremover!