Rant

SIDEN SIST, folkens, så har jeg vasket, jobbet, lett etter Sirius, sovet eller prøvd å sove. Jeg har hatt problemer med å sove siden forrige nattevaktshelg så har jeg måtte legge alt av trening og morsomme aktiviteter (og til tider personlig hygiene…) på hylla og heller prøve å få skikk på døgnrytmen min. Nå tror jeg faktisk endelig at den er på plass. Heldigvis er jeg FERDIG med nattevakter nå, for alltid! Så nå slipper jeg den der grusomme døgn-snuinga annen hver uke.

I dag fikk jeg det jeg hadde bestilt, og alt passet<3 Til og med toppen fra RAD Polewear passet, da ble jeg imponert altså! Så da måtte jeg selvfølgelig ta meg en økt, så jeg fikk prøvd ut det nye tøyet.

Hva tror dere skjer, når jeg har nye klær å vise frem, og endelig har tid til en treningsøkt? Jo, nå skal dere høre, 1. stanga er ødelagt. Spinning-moden fungerer ikke som den skal. Den har vært treg lenge, men nå er det virkelig ille, kan ikke gjøre en combo på mer enn to moves før den stopper (jeg vil ikke kalle det en ordentlig combo en gang). Så alle instagram-ideene mine måtte skrapes. 2. Jeg har fått en strekk på baksiden av høyre lår. Ikke den verste strekken heldigvis, men en strekk er en strekk. 3. Fikk til one-handed butterfly da. To ganger til og med. Men etter den andre gangen sa høyrearmen min stopp, så det fikk bli med dette bildet.

2D8Mj_MMOF

Og 4. den dårlige sirkelen. Allegra er ennå peise møkke vond bak ryggen og på innsiden av låret, klarer ennå ikke å holde den i mer enn 5 sekunder. Hvorfor? Fordi jeg øver for lite. Sliter mye med å smoothe ut overgangen inn i Allegra Box Splits, av samme grunn. Lenge siden jeg har tøyd også, så tøyinga i dag var basically meg som prøvde å hente inn de to stegene jeg har gått bakover siden sist trening.

Jeg trengte en god rant. Og dessuten, alle treningsøkter kan ikke være like fruktbare. Det som plager meg mest er stanga da. Greit nok at jeg ikke har råd til å kjøpe meg en stage pole, men at den jeg har fra før av skal begynne å fucke seg opp er jeg lite keen på. Venter i skrivende stund på svar fra X-Pole om hva jeg kan gjøre for å prøve å redde den.

Surt

Skulle egentlig bestille meg frittstående stang nå, slik at jeg får den til sommeren. Men jeg får ikke bestille den uten mva, og med norsk mva i tillegg, og frakt ble hele greia på 10 000kr. Som var litt mer enn det jeg hadde regnet med å bruke på stanga. Så da blir det nok ikke noen frittstående stang til denne sommeren da. Jeg har helt teknisk sett råd til det, men da tømmer jeg sparekontoen, det er ikke sikkert jeg har råd til å få fikset bilen til høsten, også har jeg jo den baksmellen på skatten å tilbakebetale.

Med mindre alt går som planlagt i mai, og jeg får mega-lønning i juni. Da har jeg råd. Men greia er at jeg må nesten bestille stanga NÅ, hvis jeg vil ha den til sommeren. Dessuten har jeg tenkt til å dra på Bodø-tur i mai (som betyr at jeg må ha noen dager fri som betyr mindre lønn i juni), også vil jeg ha klippekort hos North Pole Dance and Fitness (som koster 2000kr) til jeg skal dra dit, så får jeg koset meg litt i studio.

Jeg synes likevel jeg skulle unne meg noe nytt, også fant jeg en ny nettside som selger poletøy, polejunkie.co.uk. Skulle egentlig bestille fra Indi Polewear, men de var fri for det jeg ville ha i min størrelse, men de hadde Indi Polewear hos denne nettbutikken. Fant også Galaxy Top fra Rad Polewear, så da ble det den også, har jo shortsen fra før så da blir det et sett! Får liksom aldri nok poletøy, gleder meg masse til det kommer i posten! Bedre trenings-motivasjon finnes ikke, haha!


Stor fremgang

I dag var endelig Maria blitt frisk nok til å prøve seg på en liten treningsøkt, så vi har slått oss løs med både stang og hoop i dag!

Jeg har hatt stoooor fremgang på fleksibilitets-fronten i det siste! Jeg synes det er helt vilt. Jeg klarer ikke å fatte og begripe at jeg faktisk er kommet så langt. Og så plutselig. Jeg! Som alltid har vært en stivpinne. Som ikke kan nå mine egne tær uten 15min med beinhard tøying først. I dag fikk jeg til cocoon på stanga, jeg hadde stålsatt meg på at jeg mest sannsynlig ikke ble å få den til før til neste år. Hadde det ikke vært for hoopen hadde jeg nok ikke orket prøve på cocoon før om mange måneder.

1qn6VRsMJg

Det verste med cocoon er å få dratt foten frem til hodet slik at jeg får tak i den med den andre hånda. Akkurat den rotasjons-bevegelsen i skulderen er ganske vond, så jeg må prøve å huske på å aktivt strekke foten bak så mye som mulig, bruke musklene i ryggen for å få bøyd meg opp, og virkelig strekke den andre hånda så langt bak som jeg klarer, rett og slett for å få avlastet skulderen. Jeg har video av at jeg gjør den på hoopen, så skjønner dere kanskje litt bedre hva jeg mener.

1kE_YtMMGB

 

Hehe, må nok gi hoopen en liten unnskyldning, det gjør faktisk utrolig vondt. For det første kjennes det ut som om den kliper. For det andre, så må jeg virkelig tilvennes. Klarer rundt 30-45 minutter på den før hendene og beina, og alt annet er så sårt at jeg bare må gi meg. Haha, gleder meg til jeg er litt mer herdet!

Tror jeg snart har spagaten også! Frem til nå har jeg vært “avhengig” av å ha hendene i bakken slik at jeg ikke sklir for langt ned og strekker noe, men i dag fant jeg ut at det bare var… tull. Når jeg reiser meg opp og ikke holder meg oppe får jeg mye mer vekt på hoftene, som er det jeg må tøye for å komme meg ned nå. Deilig å føle og se litt fremgang, håper jeg får den til sommeren!

Har du trent i dag? 😀

Norgesmesterskapet i Pole Sport!

Akkurat nå sitter jeg og koser meg med livestream av NM i Pole Sport. Nå har jeg sett Amatør og Proffesional kategoriene, og tror nesten jeg må spare resten til en annen dag. Må ordne meg litt til jobb i natt, og gjerne få spist noe, og kanskje lete etter Sirius, som nå har vært borte i to uker.

Det er mye styr om dagen, men jævlig digg å få koblet litt av med NM. Håper på å få kvalifisert meg til deltakelse neste år! Hvis dere vil se NM kan dere trykke på linken HER (:

God helg!

Eventyr med aerial hoop!

Gjett hvem som er den heldigste jenta i hele verden?!!! Jeg skal gjøre det enkelt for dere, hun fikk en aerial hoop i treårs-gave av kjæresten sin. Ja, det er meg!

Jeg har hatt lyst til å prøve aerial hoop lenge. En måned etter fikk stanga mi åpnet en ny verden seg for meg. Det er ikke bare pole jeg vil drive på med, jeg vil prøve ALT! Silks, aerial cube, aerial spiral, hammock, trapese, acro yoga, you name it! Pole står fremdeles mitt hjerte nærmest, og jeg sparer for tiden opp til en fritt-stående stang, så noen hoop har måtte vente. Men så fikk jeg jo en hoop av Charlie, så ingen mer venting<3 Åh, på en side gleder jeg meg sykt til jeg begynner å bli skikkelig flink, på en annen side er det fantastisk å plutselig være en nybegynner igjen haha!


 

Hoop er på mange måter veldig likt pole. Jeg tror i allefall at pole har forberedt meg godt på dette. Jeg har allerede fått innøvd konseptet med “den hånda der og venstre foten dit”, har bygd muskler som også er nyttige for hoop og har allerede fått en innføring i alt fra pointede tær til rene linjer. Jeg liker også å tro at jeg har blitt godt herdet allerede. Til nå synes jeg ikke hoop gjør så vondt som jeg har hørt rykter om.

På en annen side er hoop en god del annerledes fra pole. For det første slåss du ikke mot tyngdekraften 24/7, som gjør hoop litt mer chill. For det andre er konseptet med grep helt annerledes, man kan til og med ha på seg klær! Jeg får sick vondt i hendene av hoop da, det er litt skummelt siden den “svever” over bakken, og det er tross alt en ring, og ikke en vertikal stang. Og jeg tror man har mye mer nytte av fleksibilitet enn styrke på hoop, som suger litt for min del. Må virkelig “step up my stretching game” nå, hvis ikke kan dette fort bli litt kjedelig.


 

(Skal få tatt PENE bilder ved en senere anledning, haha)

Det var jævlig kjekt å få en hoop nå. Føler jeg trenger ett lite avbrekk fra pole. Jeg har kommet til et punkt hvor jeg jobber beinhardt på styrke og fleksibilitet, men alt jeg jobber mot føles så sykt langt unna. Så det at jeg har noe nytt, spennende og uutforsket å flytte fokuset over på er fantastisk! Jeg har SÅ mye å lære når det kommer til hoop, alt jeg gjør nå blir jo en achievement! Jeg trengte virkelig dette. Det er så deilig å være nybegynner, og å faktisk sette pris på det, dere aner ikke! Når jeg begynte med pole hatet jeg å være nybegynner, det var “kjedelig”, og alt jeg tenkte på var at den dagen jeg klarte ditten eller datten skulle jeg være såååå fornøyd, men den nye spinnen jeg nettopp fikk til tok jeg alltid for gitt. Men nå har jeg lært, og jeg fryder meg over å ha så mye å lære, så mange achievements i vente!

I morgen (eventuelt i kveld) kommer Maria for en etterlengtet treningsøkt, gleder meg masse til å vise henne hoopen! Det blir gøy!

1gTY8WMMDe

 

Kunne du tenkt deg å prøve hoop? 😀