Dagene flyr

Jobb, spise, sove, repeat. Slik flyr dagene forbi, uten at jeg får gjort så mye annet nevneverdig. Jeg jobber hver dag, men det er ikke alltid jeg jobber åtte fulle timer. Likevel er jeg som regel dødssliten på kveldene, og klarer så vidt å finne energien til å lage middag. Den dumme insomniaen har nok mye av skylda. Jeg er stolt av det faktum at jeg har klart å stå opp i god tid i sommer (har faktisk fått sminket meg hver jobbdag, det er nytt for meg!), men det krever at jeg legger meg kl 22 på kvelden, 12 timer før jeg skal være på jobb. Ganske kjedelig å måtte legge seg så tidlig, men litt stolt av at jeg endelig har blitt så voksen at jeg faktisk gjør det som funker best for meg og min helse.

Sånn, der fikk jeg klaget fra meg litt! På den positive siden er Jonas hjemme i Harstad, og hjelper meg med å lage mat og sånn. Hadde det ikke vært for han hadde jeg nok levd på nutrilett, haha! Jeg har for det meste nytt tiden sammen med han, siden han drar tilbake til Kongsberg om et par dager. Uff, kjenner jeg gruer meg litt.. Men nå er det bare en knapp måned til jeg selv reiser hjem igjen, og har flere gøye planer på agendaen før den tid. Blant annet skal jeg jobbe en uke hos Brilleland i Narvik, noe som blir veldig spennende! Jeg skal bo på hotell (digg!!), og håper på å få utforsket byen de kveldene jeg ikke jobber. Før jeg reiser hjem til Kongsberg har jeg også en Bodø-tur og besøk av lillesøster å se frem til, så den siste måneden i nord blir nok å fly like kjapt forbi som den første har gjort!

 

Obligatorisk bildedryss av de mer morsomme tingene fra den siste uka. Jeg og Jonas var å spiste på Steakhouse i går, og maten var nyyyydelig som vanlig! Det var bursdagsgave til Jonas fra pappa og Merete 🙂 Også har jeg vært på fylla x2, først på fredag og så på lørdag. Er for øvrig blitt alt for gammel for to-dagers, var enda bakfull på lørdagen, så jeg fikk i meg to rusbrus og la meg i senga da alle de andre dro på byen, haha! Sykt digg å våkne opp søndagen etter og ikke være bakfull da.

Hvordan overleve en shitty sommer

Altså, sommeren min har egentlig vært ganske nice, men været her i nord har så absolutt ikke vært noe å skryte av. SÅ, jeg tenkte å fortelle dere hva man kan gjøre for å overleve en shitty nord-norsk sommer, og forhåpentligvis gjøre den litt bedre.

 

1. Jobb HELE tiden

Jeg er nesten litt glad for at vi har hatt så dårlig vær, for da har jeg ikke følt at jeg har gått glipp av så mye når jeg har stått på jobb. Så når det først er så kjipt vær kan man like så greit utnytte muligheten til å tjene litt penger, og takke ja til så mange vakter som mulig. Gjør ikke noe å stå inne på jobb når man ikke ville vært ute uansett.

 

2. Fake it till u make it

I frykt for at sommeren skal bli husket som litt vel kjedelig har jeg både grillet og badet, til tross for været. Ikke vent på at en amazing sommer skal komme ut av det  blå  grå, gjør sommeren amazing uansett vær! Om ikke annet blir det i hvertfall gøy å se hvem i vennegjengen som tør å hoppe uti, og hvem som ikke tør det :p

 

3. Sov leeeeeenge

Trenger ikke ha dårlig samvittighet for å sove bort en finværsdag når det ikke er fint vær ute. Bruk ferien til å sove skikkelig ut og lade opp batteriene til neste semester eller jobb begynner igjen.

 

4. Gjør alle de morsomme inne-aktivitetene

Dra på gymmet, ha brettspill-kveld med venner og familie, binge-watch en netflix-serie, bak noe godt, ha storrengjøring av huset, dra frem nintendo 64-ern og Super Mario og prøv å runde spillet i løpet av en helg. Gjør ALLE tingene som ville vært for dumt å gjøre på en skikkelig varm og solfylt dag.

 

5. Drukne sorgene

Dra på fylla. Da bryr man seg ikke om at det er kaldt ute.

 

6. Bruk masse sminke

Den smelter i hvertfall ikke bort i denne kulda! Men husk å bruke vannfast, slik at ikke regnet vasker den bort hehehee.

 

7. Tenk på alle pengene du sparer

Nye solbriller? Naaaah. Kjøpe inn mer solkrem? Naaaaah. Ny grill, kull, gass, og masse dyr grillmat? Naaaah. Nytt badetøy? Naaaaah. Kjøpe is? Hahahahaha, heller en kopp varm kakao eller kaffe. Utepils? Heller innepils, som du seff kjøper billigere på matbutikken og drikker hjemme hos deg selv. Altså, varmt vær = pengesluk, så du sparer jo de pengene!

 

Det var de tingene jeg kunne komme på for å gjøre en dårlig sommer litt bedre! Har du noen tips? 🙂

Verdens fineste har bursdag!

Og med verdens fineste mener jeg selvfølgelig kjæresten min, Jonas <3

 

Jonas blir hele 28 år i dag! Litt skummelt at vi begynner å bli så gamle, vi har vært sammen i snart tre år, så da vi ble sammen var han bare 25. Sært hvor fort tida går, og jeg føler fremdeles ikke at vi er skikkelig “voksne” enda. Men det er ganske digg å fremdeles føle seg ung og “carefree”, haha, så jeg klager ikke!

Tilfeldigvis hadde jeg også fri i dag, så jeg har fått vært sammen med Jonas heeeele dagen. Vi var litt lenge oppe i går og så de to første episodene av Kiss Me First, så fikk vi sove ordentlig ut i dag. Deretter bar det ut til hytta til Jonas sin familie for grilling i “finværet”, hehe. Men Jonas hadde ønsket seg grillmat, så da blir det grilling, selv om været ikke er helt topp. Deretter ble det litt sosialt samvær med familien, kake og litt gaver, superkoselig! Og til helga blir det feiring med venner 🙂

 

Håper du har hatt en fin dag, vennen. Elsker deg <3

På ønskelisten NÅ

Siden jeg jobber mye i sommer går hjernen min på høygir for å finne ut hvordan jeg kan få mest mulig ut av pengene. Men ønskelisten min er aaaaalt for lang, haha! Det er så mye jeg ønsker meg, ting jeg har ønsket meg i mange år, noe som er nødvendigheter, og selvfølgelig ønsker jeg å fylle litt på garderoben. Her er alt jeg ønsker meg akkurat nå, så får vi se med tiden hva jeg velger å bruke penger på og ikke.

 

Skolestart-pakke

Det ble lite nytt til skolestart i fjor, siden flytte-prosessen slukte opp alle pengene. Nå har jeg nettopp fått ny pc, så jeg ønsker meg litt snacks til den, blant annet etui, skin og ekstern harddisk. Ellers trenger jeg viiiirkelig en skolesekk. Valget står mellom en sekk og en pc-veske i skinn, men vil virkelig ha begge… Og en ordentlig vannflaske, har gjenbrukt en flaske fra Tine Isklar i hele år haha!

 

Rødt hår

Siden jeg begynte å se Riverdale i fjor har jeg forelsket meg helt i håret til Cheryl Blossom, og har siden ønsket å teste ut ginger-trenden. Og for å få det riktig vil jeg aller helst gjøre det hos frisør, men det koster selvfølgelig litt… Jeg kunne virkelig tenkt meg å gjøre noe med håret, og å gå ginger virker som et fint alternativ til de rosa og lilla-fargene jeg vanligvis ønsker meg.

 

Oppdatert garderobe

Mye vil ha mer, hehehehe. Jeg ønsker meg virkelig flere gensere, føler det er mange farger og “modeller” som mangler i garderoben. Av bukser er en “latex” modell fra Freddy WR.UP høyt på ønskelisten, den har jeg ønsket meg i mange år nå, men den er litt dyr. Er ennå på utkikk etter den perfekte “dress-buksen”, også ønsker jeg meg en stripet bukse. Av sko trenger jeg nye vintersko, og et par lave “business-flats” i skinn er på ønskelisten. Klokke er også noe jeg har ønsket meg lenge, veskene mine synger på siste vers, og jeg er blitt helt besatt av belter. Øredobbene jeg alltid bruker er blitt stygge og fæle, så tenker også å investere litt penger i et ordentlig par fra gullsmed, slik at de kanskje varer litt lenger.

Nintendo Switch

Har vært på ønskelisten siden jul. Dyrt, men faen så gøy! Også kommer Super Smash til Switch snart, og det TRENGER jeg. Trenger å øve meg, er sykt lei av å tape mot Jonas og Sondre haha!

 

Nye bh-er

Den nyeste bh-en min er vel 3 år gammel nå, og den jeg bruker oftest er rundt 8 år gammel, så det er nok på tide med en liten oppdatering av undertøysskuffen nå, haha! Har veldig lyst til å teste ut bh-ene fra MyMuse, de ser så fine ut!

 

Falske planter

Siden disse baby-plantene mine bare dør uansett hva jeg gjør tenker jeg å gå over til falske planter. Gidder ikke å bruke flere tusen kroner på planter jeg ikke klarer å holde i live, jeg får heller vente med å utvikle mine grønne fingre til jeg faktisk har råd til å prøve og feile litt. Så noen falske planter står høyt på ønskelisten nå!

 

 

Hva er på din ønskeliste akkurat nå?

Min nye baby

 

Hehehe, jeg må nok krype til korset med halen mellom bena, for sist sa jeg at jeg skulle prøve å få blogget litt oftere. Og det skjedde jo ikke… MEN! Nå er det en gledens dag, for jeg har endelig fått meg ny pc! Det er litt trist, for jeg var veldig fornøyd med den gamle. Men skjermen har takket for seg, så det var på tide med en ny. Den nye er også mindre, lettere og mer stille, så nå gidder jeg kanskje å ta med pc til skolen. Btw, så merker jeg veldig godt at jeg begynner å bli gammel nå som jeg har ordnet med den nye pc-en. Da jeg var yngre var det helt euforisk å ordne en ny telefon, mp3-spiller, pc osv. Nå derimot blir jeg bare irritert og utålmodig, haha!

 

Til tross for situasjonen med den gamle pc-en (har operert med halv skjerm siden april nå haha) er ikke det grunnen til at jeg ikke har blogget. Jeg har vært så sykt opptatt, blant annet fikk jeg den nye pc-en på onsdag, men jeg har ikke hatt tid til å ta den ut av esken før nå. Jeg har jobbet mandag til lørdag, for det meste 12-20, så jeg rekker liksom å ordne meg og spise frokost om morgenen, og spise middag og være litt sosial om kvelden. Jeg har det veldig gøy da, og trives med å ha ting å gjøre. Men litt kjipt at det går sånn ut over bloggen.

Jeg har vært litt flink til å bruke kameraet, så her kommer et lite bildedryss fra den siste uka. Det blir litt rotete og teit med så mange bilder uten kontekst, men det blir liksom litt feil å ikke poste dem heller :p

 

Vi blogges senere ;*