Pannekakerumpe

Siden søndag har jeg vært på Actic to ganger til. Det utgjør tre ganger på 6 dager! Ikke dårlig! Så jeg rusha hjem etter trening i dag for å få tatt “før” bilder av rumpa mi. Viktig å få tatt de bildene før rumpa rekker å vokse.

Hehe, pannekakerumpe. Håper på å få en fin, fyldig, rund og spretten rumpe etter hvert. Håper å få litt mer lår også. Jeg synes det er så fint med muskler frempå låra, slik at de går i en bøy uttover på fremsiden. Håper også at litt mer kjøtt på beina blir å gi en illusjon av slankere mage. Krysser fingrene for at jeg kan komme tilbake om noen måneder og skrive ett underveis innlegg!

I tillegg klarte jeg å nå tærne mine i dag! I oktober klarte jeg endelig å nå mine egne tær, men etter pole-pause i desember og januar har jeg falt tilbake. Og nå etter tre dager på rad med tøying klarte jeg det igjen. Skikkelig også! Jeg tror at det var rette valget å begynne med leg-days i ordentlig treningsstudio, føler meg nærmere spagaten en noen sinne. Jeg synes også det virker mye lettere å tøye når jeg gjør det hver dag, og ikke sånn to ganger i uka.

Etter tre uker med pause fikk jeg endelig polet litt i går. Og jeg hadde rett. Det gjorde vondt bare å SITTE på stanga. Og jeg ble sinnsykt kvalm av spinning mode. I starten skled jeg, kunne så vidt klatre, men etter en time tok det seg opp og da var det nesten som om jeg aldri hadde hatt pause. Fikk filmet litt også, klarer fremdeles handspring, selv om det er MYE som må forbedres på den. Aerial invert er det bare å jobbe masse med, så blir den nok fin etter hvert. Også er jeg veldig stolt av inside leg-hangen min, den er blitt så fin<3

yhEQ7MsMBW

 

yfeWQYMMPf

Siden vi først er så inne på dette med kropp og trening kan jeg jo vise dere bilde av overkroppen også.

Jeg har fått mannerygg! Juhuu! En gang før i tiden ville jeg grøsset over å selv ha en så “mandig” rygg, men nå synes jeg merkelig nok bare at det er fint. Er nok noe som har kommet med pole tror jeg, man trenger muskler for å drive med pole, så dermed kan man ikke gjøre noe annet enn å “embrace” det. Magen derimot er ikke sånn veeeeeldig tonet. I riktig lys, og i riktig stilling får jeg antydning til abs, men bortsett fra det ser den ellers ganske normal ut. Nede til høyre får dere se bicepsen på høyrearmen. Venstrearmen derimot…. den snakker vi ikke om. Haha, man blir så skeivtrent av pole. Kanskje jeg skal begynne med venstrearm-days på Actic.

Det ble et langt innlegg i dag folkens, så nå håper jeg dere har fått deres daglige dose med kroppspress og kroppsfokus. Nå skal jeg spise creme brulee is og slappe av med Supernatural. Ha en fin helg<3

En typisk dag

Mislykket forsøk på å snu døgnet i går, etter å ha postet skryte-innlegg om at jeg hadde trent klarte jeg å holde meg våken til midten av en How I Met Your Mother episode. Så sovna jeg. Alt for tidlig. Våkna klokka 12 i natt, og har vært våken siden da. Men det går greit, det betyr at jeg har en real sjangs på å få snudd døgnet i dag da. Har ikke vært trøtt frem til nå heller, så dette lover godt folkens!

Jeg ser for meg at dere sitter og heier på meg nå. “Kom igjen Lisabeth, du kan KLARE DET! Snu the shit ut av dette døgnet YEEAAAA!!!”

I dag har jeg endelig hatt litt “kvalitetstid” med kjæresten. Vi har så lite tid til hverandre siden han jobber 100% på nattevakt, så i dag fikk vi endelig bestilt oss en pizza og sløvet med en film. Anbefaler “Lone Ranger”, veldig bra film. Om du liker Johnny Depp og Helena Bonham Carter, ville vesten med indianer og cowboyer, så blir denne filmen midt i blinken.

Gårdagens trening har virkelig satt sine spor, kjenner gangsperra bare jeg strekker ut foten litt. Har planer om å få til enda en økt i morgen, har lyst til å få i gang en slags treningsrytme så fort som mulig. Er jeg veldig heldig klarer jeg kanskje å overtale Charlie til å hjelpe meg med møblene som opptar all pole-plassen min i morgen, så blir det kaaaanskje, muuuuuligens pole på onsdag. Alt for lenge siden nå. Får angst. Kan føle all “muscle memory” forsvinne, og at selv den enkleste leg-hang blir å trenge finjustering ved neste trening for at det ikke skal gjøre så sykt vondt.

Jeg dro faktisk på Actic!

HAHAHA det hadde dere vel ikke trodd, HÆ?!!!

Nei men seriøst, overraska meg selv nå. Jeg hadde rett da, når jeg kom ned dit bare glemte jeg at det finnes noe som heter “sliten” og “trøtt”. Bare å komme seg inn i “the zone” så går det vanligvis greit. Det er så lenge siden jeg var der sist, så heldigvis hadde han ene karen tid til å gå gjennom øvelsene med meg. Vil helst ikke trene på meg noe skader. Hadde en ok treningsøkt, ikke den mest effektive, ikke den jeg har gitt mest på, kunne klart mer, prestert bedre. Men det er en start! Og dessuten har jeg vært på nattevakt i natt, så jeg synes faktisk jeg er unnskyldt.

yR1dLLsMDd

Her har dere bevis-bildet mitt. Fra garderoben hos Actic. Orka ikke ta med meg telefonen opp bare for å ta bilder i salen, dessuten vil jeg ikke være “that guy” som virker mer opptatt av å få et bra bilde enn å faktisk trene… Jeg ønsker forresten at de får hel-figurspeil i garderoben, her ser man jo nesten ikke den nye, kule tightsen jeg har kjøpt!

Ny tights fra Puma og ny topp fra Only Play<3 Jeg trenger virkelig nye sko da, jeg eier to tightser (inkludert denne) og begge er svarte, og skoene mine er så hvite at de kunne vært modell for en colgate reklame. Det er så mismatch, svart tights med blå streker på, svart topp, svarte sokker og brunt hår til og med, også bare snøhvite sko. Så hvis jeg er innom Actic 4 ganger til i løpet av denne måneden så skal jeg kjøpe nye sko.

Eller kanskje jeg bare skal finne meg nye sko nå…. Trenger jo noe til å holde meg våken noen timer til, og søndag er jo nettshoppedag… hehehe

Evig søndag

Det hadde vært et passende navn til bloggen min. Siden jeg 90% av alle innleggene mine blir skrevet på søndager.

Nå var det på tide å snu døgnet igjen. Jeg hadde FAKTISK tenkt til å gå en tur opp til tv-tårnet, ta med meg kamera og knipse noen bilder, og kanskje få sett solen. For det var så fint ute, med rosa og gyldne skyer, så satt jeg og stirret ut av vinduet i sikkert 5 minutter, og i løpet av de fem minuttene skya det til og begynte å snø.

Men nå klarnet det litt opp igjen, så kanskje.

Hør på meg da, snakker om været og greier.

I dag er jeg så desperat etter å snu døgnet at jeg faktisk vurderer å gå ned på Actic, og ta fatt på den styrketreninga jeg har snakka så varmt om i sikkert fem år nå. Jeg driter i at jeg er så trøtt at jeg sikkert kunne sovnet i stående stilling som på sims, driter i at ryggen er død etter nattevakt. Og hei, hvem vet, kanskje når jeg endelig er der nede, på Actic, med kettlebellen i henda, midt andre settet med squats, så kommer all energien min tilbake. Så kjenner jeg ikke at jeg er sliten lenger. Det pleier å være sånn med pole nemlig. Noen ganger kan jeg ta og føle på hvor jævlig sliten jeg er, og jeg klarer nesten å overbevise meg selv om at det ikke er vits i å trene fordi jeg er så sliten, at alt vil være halvveis, at treningen vil være ueffektiv osv. Men så bestemmer jeg meg for at jeg kan prøve å trene i 15 minutter, og er jeg fremdeles overbevist om at jeg like så greit kan gi faen, så er det greit, da har jeg i allefall prøvd. Og ikke en eneste gang har jeg gitt meg etter 15 minutter. Dørstokkmila folkens. Det går så på psyken at det ikke finns ord kraftige eller nøyaktige nok til å beskrive det.

Pole-plassen min er forøvrig innvadert av møbler og annet rot, så trening her hjemme er uaktuelt til rot er ryddet vekk og møbler er skrudd sammen og plassert på sine respektive plasser. Hvis dere dør av nysgjerrighet etter om jeg drar på trening eller ikke kan dere følge meg på instagram @liandcats. Drar jeg på trening blir det garantert et obligatorisk skrytebilde.

yQU4KpMMOT

21

Så var man plutselig blitt ett år eldre. Den ultimate bursdagsgaven hadde nok vært at aldringsprosessen kunne ha stoppa nå. Vil virkelig ikke bli eldre, nå kan jeg drikke i USA og det er nok. Får seriøst angst fordi jeg begynner å føle meg gammel. Fra nå av må jeg si “Lisabeth, 21 år gammel”. 21…. Det høres så utrolig mye ut. Nå må jeg virkelig få påbegynt en utdanning, få barn elns, dette stresser meg BLÆH.

Jeg hadde en fin dag da. Tilbringte mestparten av dagen sammen med mamma, som lagde meg deilig laks til middag. Deretter dro vi til Jysk så jeg fikk henta noen møbler jeg hadde reservert. Kom hjem og fikk endelig det nye bordet mitt levert også. Var et par timer med Charlie før han dro på jobb, vi prata og skrudde sammen skoskapet. Klokka elleve kom Vilde og Cato, vi feiret meg med alkohol. Dro ut på byen, og der var det virkelig DØDT, haha! Jeg ble selvfølgelig mye fullere jeg hadde tenkt til, så dagen i dag har vært preget av en aldri så liten hangover.

Hos Charlie fikk jeg ikke bare en, men to nydelige katte-kalendere! Ble så glad, for da jeg hadde vært og sett etter det var de blitt fri. Fikk også tre kryssord flax, og jeg vant faktisk 500kr på det ene! Har aldri vunnet så mye på flaxlodd før, var helt ør etterpå haha! Ellers føler jeg at alt av penger jeg får er borte så snart jeg har fått dem. Fikk 1500kr i bursdagsgave fra bestemor og Josef, og bare to timer etter jeg hadde åpna konvolutten gikk de til Jysk for de møblene. Gleder meg til vi er ferdig med møbleringa og alt i leiligheta, så kan jeg faktisk spare pengene jeg får. Har blakka meg helt ut nå. Men det blir bra når det blir ferdig!

Ellers har jeg fått så mye stuff i posten denne måneden, tror aldri jeg har fått så mange pakker før! Så må jo nesten vise dere litt siste nytt. Først kan jeg vise dere noen flere katteting. Har fått en pute, en toalettmappe og en oppbevaringsboks, alt med katteprint<3 Elsker puta, den er så myk og god, fantastisk deilig stoff, og nydelig motiv!

Og good news! Bikinien passa! Gleder meg masse til å bruke den i sommer, den er så pen!

Opp ned og greier. Syntes bare fargene kom så godt frem på dette bildet. Overdelen er litt stor, så skal jeg bade med den må jeg nok ha på stroppen.

Ellers har jeg fått ny treningstights og ny treningsgenser, men de har jeg ikke bilde av akkurat nå, og jeg gidder ikke ta bilde heller. Det trengtes til jeg får satt i gang med styrketreningen. Håper på å få starta i neste uke, da får jeg låne Vilde sin bil mens hun er på ferie, så da skal det ikke være noe problem å komme seg frem og tilbake. Har også fått en ny pole-shorts, en helt vanlig svart en fra Bad Kitty. Trengte virkelig en slik, jeg liker den jeg har fra Lulu Lemon, men den har så høyt liv.

Jeg har dessverre ikke fått trent en døyt de siste par ukene. Det ser så jævlig ut her hjemme, det er møbler over alt, det er skitten as fuck, og jeg har vanligvis ALLTID noe å gjøre, eller så er jeg så sliten og utmattet at jeg sover for alltid. Tror det blir bedre når jeg får leiligheta på stell. Men for å få opp treningsmotivasjonen litt har jeg tenkt å melde meg på cubansk salsa kurs! Men det er på torsdager klokka 18, så jeg må se om jeg klarer å få bytta vaktene først. Vi får se!

2014

Tenkte å ta en liten re-cap av 2014. Det har vært et utrolig fint år, tror ikke jeg har hatt et så greit år siden jeg var barn. Psyken min har vært utrolig stabil, og har generelt bare hatt det utrolig bra. Dessverre blir det litt kjedelig når jeg har det så bra, av en eller annen grunn. Har lite bilder, har blogget lite og ting har egentlig gått ganske rolig og bedagelig for seg. Men noen highlights har det nå vært!

Januar

– Januar startet med at jeg ble kastet inn som vikar på Esso, og jobbet plutselig 100% ved siden av mine faste helger. Jeg var utrolig sliten, og dette er nok første gangen jeg har opplevd følelsen av å være utbrent. Vikar-perioden varte ut februar, og etter endt vikarperiode fikk jeg endelig noen andre fastvakter ved siden av helgevaktene mine.

– Ble 20 år gammel. Feiret dagen hjemme med mamma, Hugo og Charlie.

– Nytt hår-prosjekt startet i slutten av januar. Skulle bli platina-blond alá Daenerys fra GoT, det gikk ikke helt som planlagt.

Februar

– Begynte med oppkjøring i februar.

– Dro til Bodø en liten helg den 14.

Mars

– Dro til Bodø i mars, og hadde en nydelig uke sammen med Ida Elise!

– Den 31. mars hadde Charlie og jeg 2 års dag. Den feiret vi med deilig middag på steakhouse.

April

– Hadde en laaaang pause fra pole i perioden januar til mars grunnet skade etterfulgt av demotivasjon, men det tok seg opp i april. Da fant jeg virkelig tilbake til nybegynner-spiriten, og storkoste meg med nye moves og overgangen inn i “øvet” nivå.

nGZifRsMLZ

– Begynte også å trene med Maria i april!

Juni

– Tok lappen i juni, Vilde lånte meg bilen hennes en god del slik at jeg ble vant til å kjøre alene.

– Farget håret pastell-rosa. Enda et mislykket hårprosjekt, haha.

Juli

– Jeg og Charlie hadde oss en Bodø-tur i Juli, hvor jeg kjørte selv. Det var gøy å få se Bodø på en slik måte. Kjøre rundt i byen selv. Besøkte noen av plassene jeg har bodd sammen med pappa, på Langstrand, Alstad og sånn. Herlig uke!

August

– I august dro jeg og Charlie på road-trip ferie gjennom Norge. Først kjørte vi ned til Drammen, og den reisen der altså! Har så mange morsomme, fine minner fra den turen. I Drammen var jeg på instruktør-kurs i pole-sport, og angrer ikke et sekund på at jeg dro! Utrolig lærerikt, i hvertfall hvis man er selvlært. På turen hjem kjørte vi gjennom Sverige, der var det bliig snus og aloe vera vann. Jeg var frelst.

sRzEYjMMLt

September

– Begynte å blogge her i september.

– Klipte meg hos Kasey for første gang og ble freslt!

Oktober

– I oktober klarte jeg både shoulder mount og ayesha! Hadde en bra pole-måned.

uEXNJdsMHe

November

– Charlie ble 21 år i november, og den feiret vi med fest i Bodø sammen med Ida og Daniel. Det var kjempegøy!

– Var på tur med mamma og tok med foto-apparatet. Det fikk opp fotolysten litt, og har vært ute et par ganger siden da og tatt bilder av stjernehimmelen.

Desember

– 11 desember hadde jeg og Charlie bestemt oss for å flytte sammen, og jeg kjøpte meg sofa. Den gjorde at jeg ikke kunne trene de neste to ukene.

– Den 17 desember flytta vi inn i vår egen leilighet! Stor milepæl i forholdet vårt!

– Feiret jul hjemme hos mamma sammen med lillesøster og kjæresten hennes Erlend. Kosa meg MASSE!

– Var en del sammen med Ida og Daniel som var hjemme i Harstad i jula.

– Var på besøk hos pappa og Merete i Bodø, det var lenge siden. Burde ta meg en ordentlig pappa-helg snart.

– Dro på Pole Bootcamp i Bodø hos North Pole Dance and Fitness. Gøril var instruktør, så det måtte jeg jo være med på!

xNIOy_MMP8

 

– Feiret nyttårsaften i Bodø sammen med Ida, Daniel, Mathias, Synnøve, Bjørn, Ivan og en hel del andre gode folk<3 Ble nok litt fullere enn jeg hadde planlagt, men hadde alt i alt en utrolig god feiring sammen med de beste folkene.

xSTB2xsMK6

Satser på at 2015 blir like innholdsrikt som 2014 har vært!

Bikini

Joda dere, det er faktisk EN ting som er gøy å gjøre, uansett hvor trøtt, sulten eller trasig livet ditt måtte være: SHOPPIIIIIING! Å snu døgnet svir hardt i pengeboka altså, tror søndag er min største nettshoppedag fordi jeg bare ligger med macen på fanget og ser på klær. Og har så dårlig impulskontroll når jeg er trøtt.

Bestilte meg ny bikini, så nå kan sommeren bare komme<3 Den var litt risky da, overdelen er i medium, som kan være alt fra for liten, til passe, til for stor. Livet som tynn med store pupper altså, tro ikke at det er en dans på roser! Og underdelen i xs. Den er også litt risky, for noen ganger går xs helt greit (buksa jeg har på meg nå er i xs), men til vanlig bruker jeg small. Bikinien var på salg, så bestemte meg uansett for å slå til. Men greia med salg er at man ikke alltid får retur, og får jeg returnere får jeg jo ikke byttet den i en annen størrelse uansett, siden alle de andre er utsolgt.

Pliiiiis la den passe, den er så fiiiiin!

Etter shopping sovna jeg (sjokk), men bare i to timer, mamma kom og vekka meg. Jeg bor for meg selv, er voksen, selvforsynt med penger, selvstendig og alt, men mamma kommer fremdeles og vekker meg<3 Så spanderte jeg kebab på meg og mamma, tror dere at jeg følte meg voksen når jeg spanderte kebab på mamma eller? Noen voksenpoeng å samle der ja!

Jeg skulle egentlig bare blogge for å si at jeg har blogget på pole-kitten.blogspot.com igjen. Haha, alt for lenge siden jeg har vært der inne nå. Nå er klokka ti, og jeg skal ENDELIG legge meg. Nite-nite!

Hilsen schtøgga

Det er den dagen igjen. Søndag etter nattevaktshelg. På tide å snu døgnet. Trenger noe gøy å gjøre.

Så kom jeg på at macen har et webcamera

Siden sist har jeg fått to kviser på haka. Er de ikke pene?<3

Hvis noen lurer har jeg rett og slett bare akseptert det faktum at jeg er ekstremt ufotogen, og lager derfor grimaser på 90% av selfiene jeg tar. Begynte med at jeg hadde en av mine selfie-runder, og ble frustrert og sur over at jeg virkelig ikke tar meg ut på stillbilder. Så for å slippe ut litt frustrasjon lagde jeg grimaser i stedet, så kunne jeg i hvertfall se stygg ut med vilje. Og nå lager jeg grimaser automatisk. Til og med når jeg ser meg selv i speilet lager jeg grimaser.

Til nå har jeg holdt meg våken med å dagdrømme om hår. Jeg vil ha khaleesi-hår. Og khaleesi-øyne. Jeg vil generelt bare se ut som Daenerys Targaryen fra Game of Thrones, okei? Også lurer jeg på hvor langt jeg kan drøye det før det bare blir trist. Kan jeg få platina-hår og bruke lilla linser til daglig, uten at folk tenker at jeg er patetisk? Men så kommer zombie-apokalypsen også blir alle å se hvor kjedelig jeg egentlig er. Brunt hår og brune øyne. Det er tingen som er trasig med zombie-apokalypsen dere, du kan være så badass du bare vil, men du kommer til å se ut som et dass 24/7. Du kommer til å få hår under armene, på leggene, overgrodde bryn og du kommer sikkert til å få dreads etter hvert også. Og glem alle sminke-triksene som gir deg dådyr-øyne og Kylie Jenner-lepper.

Jeg burde egentlig legge meg nå, skriver bare drit på bloggen. Disse søndagene er så kjedelige, jeg er trøtt hele dagen, vil bare legge meg, men MÅ holde meg våken. Er for sliten til trening, tv-serier er som å leke med ilden, og jeg vil ikke gjøre noe jeg i utgangspunktet liker å gjøre, for da kommer jeg etter hvert til å forbinde det med å måtte holde meg våken, og dermed bli trøtt av det.

Dessuten er det ingenting, absolutt INGENTING, som er gøy å gjøre nå alt jeg vil er å legge meg.

Kløpt me

Jeg sovna kl. 7, og måtte opp 9 for frisørtime. Trodde jeg skulle gråte fordi det var så fælt å stå opp, men nå har jeg endelig fått tatt de slitte tuppene. Er enda en del centimeter å ta før alt det slitte er borte, men siden jeg går til fantastiske Kasey slipper jeg unna skamklipping. Måtte fortelle han i dag at så lenge han bor her, og så lenge jeg bor her er han stuck med meg som kunde, haha! Jeg har ALLTID gruet meg til frisøren, fordi de alltid skal overtale meg til å klippe meg så kort som mulig. Men hos Kasey slipper jeg det. Han spør meg om jeg vil ha en stuss, så sier jeg en stuss, også blir det med en stuss.


 

*hashtag* nomakeup

Stylingen er han også ganske flink på. Hva kan jeg si, he gets me. Jeg er glad i mye volum, sist fikk jeg “se og lære” om varmetupering, og i dag viste han meg en annen teknikk. Han brukte volum-tang, som jeg har prøvd meg på før, men den jeg har er så stor. Han hadde en liten og smal en, så tror jeg skal investere i en slik. Ble veldig bra, men må være litt forsiktig slik at bølgene ikke synes gjennom det øverste laget med hår.


 

*hashtag* therealme

Håret mitt ganske oppklipt, så det er ikke så mye volum å få i lengdene med mindre jeg vil bruke extensions. Jeg skulle ønske jeg hadde en jobb, eller et liv som åpnet litt mer for pynting, så jeg kunne tatt i bruk extensions og fått litt mer volum og lengde, samt krølle og bølge. Men jeg jobber med mat på bensinstasjon, trener pole (hair flicks med extensions ser ikke bra ut) og resten av tida liker jeg, vel, å slappe av.

Vi pratet om striping også. Kasey vil at jeg skal vente noen måneder, så tar jeg enda en klipp da slik at vi får bort så mye som mulig av det slitte, også får hårkuren min jobbe så lenge som mulig med å reparere. Har ingenting i mot å vente noen måneder, trenger ikke bli blond NÅ, dessuten har jeg ikke økonomi til å bli blond nå, hehe.

Disse bildene altså… Gir ikke håret rettferdighet i det hele tatt. Bare for at innlegget ikke skal bli så utrolig kjedelig liksom. Skulle tatt noen bilder som jeg gjorde sist, kanskje jeg får ta noen bilder senere i kveld. Har ikke på sminke, og er trøtt som fy, så tenker jeg skal benytte meg av muligheten, legge meg nå og få snudd døgnet til nattevakt i helgen.

Forrige klipp, gå til Nikita Bysenteret og spør etter Kasey!

Koreografi

Nå er jeg snart ferdig med koreografien til Pole Sport mesterskapets kvelifikasjons-runde. Snart ferdig som i at jeg har over halvparten på papiret, litt er øvd inn, og noe gjenstår.

Jeg byttet sang, hadde egentlig tenkt til å gå for Tetris Type A fra Super Smash Brawl, men jeg hørte jo sangen i hjel før jeg fikk laget ferdig koreografien. Så når jeg skulle gjøre den ferdig var jeg bare lei den, klarte ikke å finne inspirasjon i sangen i det hele tatt og ble bare distrahert. Og siden jeg bare hadde omtrent halvparten av koreografien på papiret, og ingenting var innøvd var det like så greit å bare bytte.

Jeg kom på To Die For av Hans Zimmer og jeg synes den er perfekt! Den har perfekt lengde, de to første minuttene er den beste delen etter min mening, utrolig dramatisk og sterk musikk. Og den delen er over på akkurat 2:05, som er maksimum lengde på kvalifikasjons-videoen. Det eneste som er litt “negativt” er at den har høyt tempo. Som jeg elsker. Jeg elsker sanger med høyt tempo, men jeg har ikke utholdenhet, styrke eller koordinasjon nok til å kunne gjennomføre en så rask sang perfekt. Så jeg må virkelig gi 110% for å kunne “pull it off”. Typisk Lisabeth å ta seg vann over hodet, kan ikke safe og gjøre noe i mitt nivå, må alltid sprenge grenser og være så ekstrem som mulig. Men tenk hvis jeg klarer det da!

xfXAfIsMAB

Klarte comboen så perfekt en gang, perfekt timing, vinkling, håndbevegelser, alt, også bare glemte jeg å trykke på record… Så da ble det med en dårligere.

Jeg har skrevet ferdig ca 100 sekunder av sangen (av 125), og akkurat nå er det bare spins på spinning-pole som gjenstår og det meste av floorwork-delene. Jævla floorwork, jeg synes det er gøy å gjøre det, men jeg klarer altså aldri å komme opp med floorwork-combos i hodet. Anyway, til nå har jeg øvd inn 15 sekunder av sangen (15 sekunder av 125, jeg har MYE jobb fremfor meg), på de 15 sekundene skal jeg gjøre en combo på 5 moves. Movesene og overgangene er greie nok i seg selv, men å time det riktig, få alt i perfekt vinkel samtidig som jeg har pointede tær og rette linjer er vanskelig.

Var litt stolt når jeg fikk blodtrøske etter shoulder mount, har ikke fått blåmerke etter den før. Er overbevist om at shoulder mount også har ødelagt krage-beinet mitt, det er en merkelig bøy i beinet på shoulder mount-siden min som ikke er i beinet på den andre siden.

Så får jeg vel be en liten bønn til Gud om at lokale og sånt fikser seg etter hvert. Jævla stress altså, en hvis jeg nailer koreografi og alt også er det ikke et eneste lokale i Harstad med riktig tak-høyde å få til en rimelig penge… Ugh, nå skal jeg legge meg, har frisør-time kl. 10. Gruer meg til å miste noen av mine dyrebare centimeter, men skal bli godt å få unna de stygge og ødelagte tuppene. Også skal jeg diskutere striping, jeg vil prøve å være blond, ikke gul-blond, men ordentlig blond. Frisør-blond.