Fremdeles shit

Leiligheta ser fremdeles ut som shit… Oh well

Vi har fått oss klesskap nå da, så alt utenom jakker og skjerf ligger i allefall på sine respektive plasser i hylle og skap. Har fått ryddet ut litt annet også, fikk faktisk tømt en hel bananeske. Halvparten av tingene ligger på kjøkkengulvet da, men det prater vi ikke om.

Og herregud, når jeg kom hjem nå, fra nattevakt, så hoppa Sirius opp og løp tulling rundt i stua, før han krøp oppi en tom bananeske, og jeg bare “åh, så søtt, du har endelig blitt en ordentlig katt som verdsetter tomme papp-esker”, før jeg ser han innta den spesifikke posisjonen som bare kan bety en ting. Jeg roper “Sirius, NEI”, men det var forsent, han tissa faen i banan-eska! Haha, så bare løp jeg til bananeska, løfta den opp med Sirius i, mens han enda tissa, og løp så fort jeg kunne mot døra, men til ingen nytte. Akkurat da jeg fikk låst opp døra sa Sirius seg ferdig og hoppa ned på gang-gulvet. Haha, kan ikke gjøre noe annet en å le, hele situasjonen var så komisk at det ikke skulle vært måte på. Så fikk jeg bruke mine morgentimer på å vaske opp monsetiss fra gulvet.

Jeg shoppa litt i dag. Toalettmappe (for det har jeg ikke), en boks til å ha shit i, og en pyntepute… Alt med katte-motiv<3 Er kjekt med interiør når man kan få ting med kattemotiv på. Katteputa skal få hedersplassen i sofaen!Ah, jeg har kinda meldt meg på pole-kurs i Bodø nå den 29 og 30 desember, men jeg har ikke fått svar på mailen, så jeg vet ikke om jeg er påmeldt eller ikke…. Plager meg noe jævlig at jeg aldri får svar på mailene mine fra npdf, egentlig må jeg ta bodø-bussen i dag kl 1530 hvis jeg skal rekke timene i morgen, men gidder jo ikke hive meg på bussen hvis jeg ikke får dratt på noe kurs.

Innflyttet

Nå har vi fått kommet oss litt til rette i ny-leiligheta. Jeg vet ikke med Charlie, men jeg tror nå at jeg har fått flytta alle tingene mine fra barndomshjemmet i skogveien til leiligheta på trondenes.

Jeg vil aldri flytte igjen, haha! Fyfaaaaen for et evig stress dette har vært, og fremdeles er. Nå er jo den verste delen unna, på selve innflyttingsdagen holdt jeg på fra 07 på morgenen til 22 på kvelden. Jeg blir veldig stressa og urolig av rot, så er fremdeles ganske stressa. For all del, jeg takler en tom snusboks og noen brukte fat på stuebordet, det må ikke være skinnende rent til enhver tid. Jeg er ikke helt Monica. Men når det når definisjonen bombardert altså…

Akkurat nå ligger nesten alle mine eiendeler i kasser og sekker. Og det takler jeg ikke. Hver gang jeg skal ha den ene lille tingen der må jeg gjennom en hel eske med dritt slik at jeg kan finne den. Også legge alt på plass igjen. Ellers er det bare galt å ha soveromsting på kjøkkenet og klær i stua, jeg er avhengig av å ha orden på rotet mitt. Så jeg stresser mye med å få ordnet oss oppbevaringsmøbler asap. Det blir å se mye bedre ut, og det blir mye mer praktisk. Charlie på sin side synes jeg stresser for mye. Jeg synes han stresser for lite. Er vel sånn det pleier å være.

Endelig er vi her da. Vår egen leilighet. Vårt eget hjem. Jeg sitter i stua og blogger, og Charlie ligger på soverommet og sover. Det er fint å ha egne rom til slike ting. Sirius har vært en helt siden vi flyttet. Han gjemte seg under sofaen de to første timene her, men kom raskt ut og begynte å snuse rundt og utforske. Da jeg flytta inn på hybel tilbrakte han de to første dagene bak toalettet. Grua meg ganske mye til vi måtte holde han inne, vanligvis skal han ut og inn, gjerne 5 ganger i timen. Men nå har vi vært her i fem dager og masing har det ikke vært noe av. Så det har virkelig gått strålende!

Tanken er å kjøpe nytt. Foreløpig låner jeg gulvlampen, bordet og tv-bordet av mamma. Har bestilt nytt salongbord fra Ellos, minner litt om bombay-bordet, i hvertfall i fargen. Så er tanken å ha hyller i samme farge på den lange veggen over sofaen. På lille veggen ved siden av soveromsdøren vil vi få oss veggfeste til tven, også får vi kvittet oss med tv-bordet. Og kanskje får vi et konsollbord under til å ha alle spill-konsollene våre på. Så vil jeg ha kremfarget trekk til sofaen, og ha pynteputer i dyp kongeblå, og kanskje beige og/eller sølv. Og gardiner i dyp kongeblå.

Jeg har alltid sagt at jeg ikke er interessert i interiør, så enten har det kommet med tiden, eller så har jeg ikke vært så fan av den typiske interøri-trenden som har herjet Norge i det siste. Dere vet, alt skal være hvitt, hvitt og enda litt hvitt, med litt rustikk her, og shabby chic der, og selvfølgelig quotes, skrift og sitater over alt. Før denne trenden skulle alt sammen være i svart stål, fra black design, med knalle farger som turkist og grønt i kontrast til det mørke og nedtonede. Er kanskje bare det mainstreame som irriterer meg med interiør. Er så kjedelig når man kommer inn i en annens leilighet, også ligner den din egen på en prikk.

Badet er virkelig ikke noe særlig å skryte av, sånn rent utseendemessig. Men det fungerer nå som det skal. Også har det varmekabler! Så, nå har jeg fått vist frem rottereiret vårt! Ungkars-hybelen. Søppel-dynga. Skal ta nye bilder når ting begynner å komme på plass, men det blir nok ikke før i 2015. Charlie sover på soverommet, så får vise dere bilder av det ved en annen anledning. Haha, det eneste rommet som er nogen lunde ryddig ut, også er det opptatt!

Jeg gleder meg bare sånn til jeg kan kalle dette hjem.

Voksenlivet begynner

Nå pakker jeg.

Orka ikke pakke i går, eller i overigår, eller for en uke siden. Jeg trenger jo liksom ALT. Neida, er bare at jeg ikke har hatt noen esker, så det eneste jeg kunne ha pakka er klær. Og det trenger jeg jo. Ellers har jeg så dårlig plass på rommet, så det å skulle pakke alt ned ved første anledning hadde bare resultert i enda mer rot og enda mindre plass.

Nå venter jeg egentlig bare på at Charlie skal stå opp, slik at vi får kjørt og henta esker. Alt av klær og sånt her jeg allerede stappa ned i søppelsekker. Haha, dere ANER forresten ikke hvor mye klær dere har før dere pakker ned, har allerede fylt 6 søppelsekker med klær, og har enda ikke henta alle jakkene mine. Eller plukka ut det som er skittent fra vaskerommet. Agh, jeg er så lei nå, våkna klokka syv, og har pakket så og si siden da. Vil jo ha så god tid som mulig når varebilen og alt kommer.

Har pakka ned stanga også, var litt bekymret for at den ikke ville skru seg løs. Jeg har hørt skrekkhistorier om at delene inni stanga har vridd på seg slik at skruene ikke er ved hullet, så får man ikke skrudd dem opp. Men det gikk greit, så nå er den klar for å flyttes også.

Kjedelig oppdatering, jaja, trengte bare noe annet å sysselsette meg med mens jeg tok en pause. Back to work I go!

Ser stjerner

Var ferdig på jobb klokka tolv, og når jeg var kom hjem kom det såååå fint nordlys på himmelen, stort og kraftig, lilla, hvitt og grønt også sier jeg “faen at kamera er tom for strøm”, også sier Charlie “men jeg har ladet det for deg”! Så kjapt jeg kunne løp jeg inn, satt på riktig objektiv, satte opp stativ og når jeg endelig var klar var selvfølgelig den beste delen over. Faen altså. Men det ble noen kule bilder selv om. Etterpå kjørte vi opp til Aun-fjellet, så fikk jeg tatt litt bilder der. Det var veldig kaldt, og Charlie er mørkeredd, så vi holdt ikke på så veldig lenge. Ble fornøyd, huska på å ta med fjernkontroll denne gangen.

Charlie sin golf<3

Masse tekst

For ett år siden jobba jeg på spreng for å få i orden kjellerstua slik at jeg hadde en plass å ha stanga og greier. Og i år skal jeg flytte igjen.

Jeg og Charlie har fått en leilighet på Trondenes. 55 kvadrat, bad, kjøkken, soverom, gang, stue, lov med dyr, to parkeringsplasser, 5000kr i måneden, så vi tenkte “hvorfor ikke”? Så akkurat nå er ting veldig spennende og kaotisk, jeg har blant annet tre sofaer inne på rommet mitt, og nå har vi bestilt salong-bord også. I neste uke er det forhåpentlig klart for oss å starte innflyttingen, og det er mye som må fikses og ordnes. Vi gleder oss begge ufattelig mye til å flytte sammen, bo alene, betale for oss selv, skape et hjem, legge oss sammen hver kveld og rett og slett ta fatt på voksenlivet.

Slik ser soverommet mitt ut i skrivende stund.

Også stresser jeg en god del, for jeg fant nylig ut at jo, jeg får lov til å stille i amatør-klassen selv om jeg har tatt instruktør-kurs, så fremt jeg ikke jobber eller har jobbet som instruktør tidligere. 1 januar åpner de for video-søknader, og fristen er allerede den 15 januar, så jeg stresser mye siden jeg ikke har plass til å trene hjemme nå. Jeg har allerede bestemt meg for sang og skrevet en koreografi til den, så må bare få øvd den inn og få gjort den så flawless som mulig. Lokale og ekstra stang må jeg også få fikset.

På toppen av det hele er det jo jul nå også, haha!

Dream big

Jeg skal få like fin flyt som Jenyne Butterfly

 

Være myk som Anastasia Skuhktorova

 

Kune freestyle som Dirdy Birdy

 

Være dynamisk og eksplosiv som Anastasia Sokolova

Bli sterk som Oona Kivelä

 

Ha selvtillitten til Michelle og Maddie

 

Det er viktig å drømme stort. Det gir ambisjoner og hjelper deg i tunge stunder. En dag skal jeg også bli myk, sterk og kunne danse som en gud. Det er en lang vei å gå, men med motivasjon, god trening og en dæsj tålmodighet vil jeg ikke bare komme dit, men få en fantastisk reise også.

Pole<3