En ekkel hemmelighet

Jeg er som sagt begynt å trene igjen, og det merkes her på bloggen, hehe! Sett bort fra studiene er nok trening det mest spennende som skjer i livet mitt om dagen, så dere får nesten bare ta til takke med innlegg om hvordan det går med treninga.

 

Det nyeste er at jeg har LYST til å trene. Styrketrening har aldri vært en greie for meg, og jeg kan ikke si jeg “koser” meg under øktene eller har det spesielt gøy. Men følelsen av å kunne gi meg selv en klapp på skuldra, samt være et steg nærmere målet mitt er veeeeeldig avhengighetsskapende. Såpass mye at jeg også trente i går, til tross for at det var en “rest day”. Mestringsfølelse er gull! Så ja, jeg er veldig motivert og spent på om jeg klarer å opprettholde treningsrutinen frem til Tyrkia-turen.

 

Noe annet nytt er at det hjelper meg å dusje. Altså, jeg var ikke en skitten person før, men jeg hatet å dusje! Synes det er så kjedelig og tidkrevende. En litt ekkel hemmelighet er at jeg før ikke pleide å dusje rett etter trening. Etter trening var jeg så sliten og lei, og kunne jo bare dusje morgenen etter uansett. Nå har det derimot endret seg, drastisk! Klarer ikke tanken på å ikke dusje etter trening, det virker bare superekkelt og helt feil. Og den største endringen er at det faktisk er “deilig” å dusje etter trening. Misforstå meg rett, jeg synes det er deilig å være ren, men jeg har aldri før syntes det er deilig å dusje. Nå er det himmelsk med en dusj etter trening, da føler jeg meg så fresh og opplagt! Så det har også vært en veldig positiv effekt av treningen.

 

Vet ikke om det er av interesse, men her er nå økta om noen vil prøve. Øvelser for mage, rumpe og lår som de fleste kan gjøre hjemme. Hvis du ikke har resistance bands kan du fint gjøre øvelsene uten. Og hvis du ikke har kettlebell, vekter eller manualer kan du f.eks holde en tung bok for å få litt ekstra vekt å jobbe med. Jeg gjør hele greia på ca. 65 minutt. Prøver å holde tempoet litt oppe for å få maks effekt ut av treningsøkta, samt for å bli fortere ferdig, hehe!

 

Planene for resten av kvelden er å forberede meg på en presentasjon vi har på skolen i morgen. Blir godt å få den ut av verden!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg