Anbefaling – Body Lotion

Noe av det kjedeligste med pole er at man må si farvel til nesten alt av gode kremer og oljer. Jeg har selv vært en skikkelig jente-jente på dette området, og har eid body lotioner fra en rekke merker i forskjellige lukter og konsistenser, har hatt flere kroppsskrubber, oljer og kremer til hender og føtter. Greit nok å bli “tvunget” til å kutte ned litt, men å ikke kunne bruke i det hele tatt har vært ganske kjipt.

Men nå har det endelig skjedd! Jeg har endelig funnet en body lotion jeg kan bruke, selv om jeg pole danser! Jeg hadde hørt at Body Sorbet fra The Body Shop skulle fungere bra for pole dancere, noen sa til og med at den var trygg å bruke rett før trening, og at den attpåtil fungerer litt som grip-aid. Just in case spurte jeg om å få en prøve først, slik at jeg slapp å kaste bort penger på noe som ikke funket. Smurte den på leggene og lårene før trening, og den virket kjempebra! Så nå har jeg kjøpt inn en i herlig mango-lukt.

 

Jeg hadde den faktisk på leggene en liten time før den forrige økten, og jeg fikk supergrep med bena! Elsker den allerede, disse blir nok fast inventar hos meg fra nå av!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg