død

Disse snu-døgnet søndagene er et helvette. Har vært våken i 22 timer nå. Har fått gjort mye i dag da. Først fikk jeg henta bilen og plassert den hjemme. Den var selvfølgelig tom for strøm, og der begynte det eventyret med bilen som ikke vil låses opp. Så kom jeg hjem og fant ut at det nye batteriet er ødelagt pluss at noen har bulket bilen min med vilje, og jeg er for trøtt til å bry meg.

Så benyttet jeg meg av jobb-perksene mine til å få ordna mamma henger slik at vi fikk henta en sement-mikser. Så skulle jeg og mamma støype søyler, men så har selvfølgelig Harstad Maskin gjort feil, så de må ordne det før vi kan lage søyler, så da fikk vi ikke gjort det likevel. Så kjørte vi rundt i byen så mamma fikk se på andre søyler. Vi tok bilder av dem også, men de ligger dessverre på mammas mobil, så dere får ikke se.

Skriver egentlig bare for å holde meg våken. Var litt redd for å plukke frem macen. Den er liksom slangen i edens hage, og tv-serier og youtube er eplet. Setter jeg på noe sånt nå er jeg fortapt. Da sovner jeg. Nytt forsøk i morgen, også har jeg det gående. Jeg hadde forresten ingen ekle menn innom jobb i natt, er litt redd for at jeg har mista sjarmen min. Men det går egentlig bare greit, så lenge Charlie og jeg synes jeg er pen er egentlig det alt som betyr noe.

Tenkte jeg skulle gjøre unna litt shopping da. Tenk at vi kan shoppe på søndager dere! Er ikke internett hærlig?! Trenger en ny primer og ny concealer, har brukt opp begge to. Også er det mye jeg vil ha, så tenker jeg “kjøpe til meg selv, eller kjøpe til andre?”. Har så jævlig mange bursdager fremover, har to bursdager på etterskudd også, også blir det jo jul etter det igjen. Kanskje jeg bare skal være skikkelig egoist og lage alle sammen ubrukelige, hjemmelagde gaver av gamle filler og planker, og bruke alle pengene på meg selv. Fant drømmejakken på nelly til 2000kr, og vil så veeeeldig gjerne ha den! Har lett etter en slik jakke i 4 år nå, og hver gang jeg har funnet en i nærheten av det jeg vil ha er den enten utsolgt for alltid eller 10 000kr. Vurderer faktisk å ta av sparepengene og bruke på den, tror faktisk jeg kan ende opp deprimert hvis jeg ikke får den.

Åh, den er nesten for perfekt, alt klaffer jo! Den har den oversized-looken som jeg har lett etter i fire år. Den rekker over rumpa. Den er grå, og ikke svart. Fancy asymmetrisk glidelås. Den ser varm ut!!! Og på toppen av det hele har den skjulte lommer på siden<3 Åh, tror bare jeg må slå til. Også slår tvilen meg: høsten er ennå ung, og det kan komme finere jakker til en billigere pris en denne… Skal, skal ikke? Tror ikke denne kommer til å være på lager i min størrelse særlig lenge for å si det sånn. Det er så vanskelig når man ikke svømmer i penger og bare kan kjøpe en til jakke hvis man finner en annen man liker bedre senere. Nelly, hvis dere ser dette, plis spons meg. Jeg skal blogge om dere HELE TIDEN FOR ALLTID JAAAAAAA<333333

Jeg har satt som mål å være våken til 20.00. 3 timer, 30 minutter igjen nå. Hvis du gadd lese hele innlegget, gratulerer, du har nettopp kasta bort 10 minutter av livet ditt på vrøvl og pølsevev. Kanskje litt underholdende vrøvl og pølsevev, får jeg håpe. Gah, mulig jeg sletter dette innlegget i morgen, ser bare ut som rot. Natta.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg