Godt nyttår!

Herregud, er jula over? Er det 2016 allerede? Hvor ble tida av?!

Først og fremst så hadde jeg ei fantastisk fin jul og ei staselig nyttårsfeiring, og håper dere hadde det også. Nå sitter jeg i Bodø hos pappaen min, jeg skulle egentlig filme koreografien min til NM-kvalikken nå, men siden ankelen fremdeles ikke er 100% ok og jeg har et stort kutt på høyre kne som ennå ikke har grodd har jeg måtte sette all trening på vent og heller…. utsette NM til neste år. Det suger, men bedre det enn at jeg skader meg selv enda mer.

(progress bilde fra i sommer)

Nok om NM, la oss snakke litt om det nye året. Om dere har lest mitt siste innlegg har dere kanskje skjønt hva som blir hovedprioriteten for 2016? Nemlig fleksibilitet. Jeg føler selv at jeg er på god vei hva angår de fleste styrke-baserte moves, som Iron X og handspring f.eks, men er det noe jeg virkelig ønsker å forbedre meg på er det bendy moves. Så de aller fleste målene mine for neste år er basert på å være myk, så håper jeg at det gir meg et spark i rumpa på å tøye oftere. Ellers gleder jeg meg masse til sommeren når jeg kan sette ut X-Stagen min, og håper på å få til noen kule combos og drops på den.

62a_SRMMFs

 

Utenom pole har jeg noen andre mål for året også. Er på min tredje dag uten snus nå, og håper på å klare å slutte for godt i løpet av året. Også skal jeg bli flinkere til å spise, og bli flinkere til å trene leg-days med kettlebellen min, så får jeg meg kanskje den rumpa jeg ønsker meg etter hvert. Og hvis jeg klarer å slutte med snus blir det rosa hår og tattovering som premie til meg selv!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg