Min jul og 2017

Dette blir nok det kjedeligste innlegget noen sinne, ettersom jeg ikke har tatt NOEN bilder i jula. Heh. Men det er så lett å glemme av når jeg koser meg skikkelig.

Jeg feiret jul hos typen i år, og der har jeg virkelig storkoset meg! Snakk om herlig familie altså, alle er så fantastiske, jeg føler meg virkelig hjemme når jeg er der. Andre juledag kom mamma hjem, så da åpnet vi julegaver sammen. Ellers har jeg brukt nesten hvert ledige sekund til å være sammen med venner. ALLE vennene mine har jo flyttet til diverse kanter av landet, så når de endelig kommer hjem til jul må jeg bare få så mye tid med dem som mulig.

når Sondre kommer hjem må vi lage enchiladas / her er det eneste bildet jeg har tatt i jula

Tenk at det er nyttårsaften i morgen, og at om to dager er det 2017… Jeg blir helt paff, året har gått så latterlig fort! Og jeg er så spent på 2017. Det er nå ting virkelig skal skje. Jeg skal bli ferdig med videregående. Jeg skal begynne på høyere studier og flytte til en helt ukjent plass med kjæresten min. Det føles så uvirkelig ut, jeg klarer ikke å tro at disse tingene faktisk kommer til å skje. Det er vel fordi jeg har bodd i Harstad så lenge, og at jeg har alt jeg trenger her. I Kongsberg har jeg ingenting, og det virker så umulig å skape noe ut av ingenting. Jeg freaker litt ut, og er livredd for at ting ikke skal ordne seg. Det hadde liksom vært så typisk meg. Men det ordner seg nok (:

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg