Gruver og geoder

Daaaa var fadderuka omsider over! For min del i allefall. Det er vel ennå brettspill-kveld for de som ikke har tre kapitler med matte å ta igjen *kill me pls*. Neida, det går bra, jeg overlever!

Vi avsluttet fadderuken med en tur i sølvgruvene i Kongsberg, som jeg synes var helt amazing! Jeg er litt vel glad i alt som har med grotter, gruver og bunkere å gjøre, så vel som museum, så dere kan tro jeg storkoset meg når jeg fikk alt i ett på denne gruveturen. Det var som Minecraft in real life!

Men det som virkelig var høydepunktet med turen var at de hadde en butikk med masse fine steiner og krystaller til salgs!!! Jeg elsker fine steiner og har noen stykker fra før, men har lenge ønsket meg flere, så jeg ble overlykkelig da jeg så at de hadde et ganske stort utvalg til greie priser. Dessverre fikk jeg bare noen få minutter i butikken før vi måtte dra, men jeg rakk å plukke ut 6 skjønnheter som fikk bli med meg hjem.

Det ble to bergkrystaller, en rosenkvarts, en søt liten ametyst, en blå kalsitt og en halv geode. Den hvite geoden er favoritten, den er på størrelse med hånden min og er aldeles nydelig! Kan beundre den i timevis! Den lille ametysten var også så skjønn, så selv om jeg har en stor en fra før måtte jeg bare ta den med hjem. Det siste bildet viser fatet mitt med nesten alle steinene mine. Vil ha mange flere<3

Nei, fadderuka har vært fantastisk, men etter to uker med festing og alkohol ser jeg nå frem til litt roligere kvelder. Håper dere har en fin søndag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg