Pole – Frie tøyler

De to siste pole-treningene måtte jeg nesten droppe pga. skolearbeid, men nå er jeg i gang igjen!

I går var det styrke og teknikk vi øvde på. Kjenner jeg blir like frustrert hver gang vi skal øve på fan kick, tror ikke den ser stort bedre ut enn den gjorde i 2014. Og for å være ærlig tror jeg ALDRI den kommer til å se noe bedre ut heller lol.

t3bqGHMMAw

 

Jeg fikk dele stang med ei som også har trent pole tidligere, som var ganske nice. Da klassen skulle øve på spins sa bare instruktøren til oss “og dere kan egentlig bare øve på det dere vil” og jeg bare “YAAAAS!”, omg frie tøyler! Jeg vet jo at noen instruktører ikke er fan av at elevene spontant begynner å klatre høyt opp i stanga, gå opp ned og greier, så jeg har prøvd å holde en litt lav profil i timene og gjøre som vi får beskjed om. Så nå var det sykt digg å endelig få slått seg litt løs, være litt opp ned, klatre litt, prøve på litt mer utfordrende ting. Dere vet, sånt som jeg liker!

Nå gleder jeg meg skikkelig mye til neste trening! Har satt meg ett lite mål om å mestre invert med strake ben i løpet av våren, så er det jeg kommer til å jobbe mot fremover. Kommer til å jobbe mot at jeg skal klare å gjøre alt med strake ben egentlig, det er jo noe jeg har slitt med i lang tid, så hadde blitt sykt fornøyd om jeg klarte å gjøre det til en vane. Det ser så mye penere ut da!

Jeg skal også se på muligheten om å få frakta X-Stagen opp til Harstad for sommeren. Det har jeg kanskje ikke nevnt, jeg har fått jobb hos Brilleland i Harstad, så kommer til å være der hele sommeren. Og jeg hadde jo gledet meg sykt mye til å trene ute på X-Stagen, men den er jo her… Så jeg skal se om jeg finner en grei måte å få fraktet den nordover på.

62a_SRMMFs

Jeg fikk meg ikke til å spørre noen om å ta bilde i går, så jeg slenger med et par gamle videoer. The nostalgia is real! Blir dratt rett tilbake til da pole var det eneste som betydde noe, haha!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg