Uken som var #2 // Studier, Antrekk, Pole ++

Shit, så fort tida flyr! Det er egentlig bare fint, for som jeg har nevnt sikkert 100 ganger allerede er jeg lei av vinteren. Og desto raskere tiden går, desto raskere kommer sommeren <3 Og deeer tok jeg en liten avstikker for å snakke om været… Tilbake til overskriften, her er en liten oppsummering av uken som var 🙂

 

Oppsummering

I uka som var hadde jeg to prøver og en innlevering på skolen, så det brukte jeg vel mestparten av tiden min på. Likevel kom jeg meg på ikke bare en, men to treningsøkter, og postet min første video på instagram på lenge. Bloggen har også blitt godt prioritert, og jeg skrev hele 15 innlegg forrige uke *gir meg selv klapp på skulderen*.

 

Ukens opptur

Å få beltene og ny genser har løftet inspirasjonen min 10 hakk opp! Nå vil jeg kun bruke jeans slik at jeg får brukt de nye beltene mine, hehe 🙂 Det har dermed blitt mange antrekks-bilder denne uka, og jeg eeeelsker å vise frem det jeg har på meg. Av en eller annen merkelig grunn.

 

Ukens nedtur

Jeg tror jeg har blitt shadowbannet på instagram, som er sykt irriterende… Jeg har jo en konto som er 100% dedikert til poledance, og da bruker jeg jo hashtags for poledancing. Men instagram har ødelagt det helt, slik at om du bruker de samme hashtaggene om igjen blir det oppfattet som spam, og profilen din vises ikke ved søk på de hashtaggene… Skikkelig teit løsning synes jeg.

BfjCWgoA4dh

Ukens tanke

Denne uka har hodet mitt vært i syden og sommerland. Jeg kan ikke vente til sol, sommer, varme og flere farger ute!

/  Grytøya 2015 /

 

Ukens mest leste innlegg

Mint condition

Styrke på stang

Black & White

 

Ukens antrekk

Dere likte dette antrekket veldig godt, og det gjorde jeg også. Følte det var godt sammensatt med tanke på farger, tekstiler og silhuetter. Også fikk jeg endelig brukt de fine swirly-øredobbene mine <3

 

Ukens treningsøkt

Det må ha vært treningsøkten på tirsdag. Det var litt som “i gamle dager”, jeg fikk øvd på noen comboer, vært masse opp ned og gjøre kule triks, og jeg fikk en grei video som jeg kunne vise på instagram. Oooog jeg prøvde tease-dance for første gang, som jeg nå gleder meg sykt mye til å dra på igjen!

BfbrogfAPRS

Hvordan har din uke vært? 🙂

14 kommentarer

Siste innlegg