Klarte jeg målene for 2018?

Jeg har selvfølgelig klart å koke opp noen nyttårsforsetter (eller mål som jeg liker å kalle dem) for 2019, men først vil jeg gå gjennom målene for 2018 og se hva jeg klarte å gjennomføre og ikke. Om jeg ikke har klart å holde alle så er det fremdeles en lærdom å hente, så jeg tar det ikke så tungt at jeg ikke klarte alle.

  1. Begynne med pole: delvis
  2. Jeg tok opp pole igjen i januar, og var et par måneder veldig flink til å dra på timer og trene selv. Jeg har til og med laget en youtube-video hvor jeg viser noen triks, noe jeg alltid har hatt lyst til! Men det dabbet av mot sommeren da det ble rimelig hektisk på skolen, og siden mai har jeg egentlig ikke trent noe. For å være ærlig føler jeg meg ekstremt lei. Når det gjelder pole har jeg alltid vært svært målrettet, jeg vil klare det trikset, den comboen, lage en rutine, legge ut video på instagram osv. Og det blir rett og slett for mye. Akkurat nå er skolen det viktigste, og jeg har ikke overskuddet til å prioritere pole slik jeg vil. Så jeg blir nok å legge pole på hylla for ei stund. Jeg er ikke ferdig for alltid, jeg blir fremdeles varm i kroppen når jeg dagdrømmer om drømmehuset med høyt tak og masse plass til ei stang. Men for nå er det ikke der jeg har fokuset mitt, og det er helt greit.

 

Jobbe jevnere med studiene: check

2018 startet litt bumpy, men jeg begynte å legge meg til bedre vaner og det ga resultater! Våren 2018 fikk jeg min første B, og det ga virkelig mersmak! Så det tok jeg med meg videre da jeg begynte på tredje semester etter sommeren, og nå er jeg på hver forelesning, forbereder meg til timene, leser pensum og begynner tidligere med oppgavene. Nå sikter jeg på i hvertfall en A i løpet av 2019. Det hadde vært sååååå godt!

 

Få meg jobb: check

Hehe, føler egentlig ikke jeg kan ta på meg æren for dette, for jobben ble nesten kastet på meg. Men jeg klager ikke, jeg har fått meg jobb som ferieavløser hos Brilleland Harstad, som passer meg perfekt! Da får jeg fylt på bufferkontoen i feriene slik at jeg har litt ekstra “kjøtt på beina” til det kommende semesteret, men jeg slipper å sjonglere jobb og studier samtidig. I tillegg er jobben i en optisk forretning, så jeg lærer masse relevant og nyttig til den dagen jeg selv er ferdigutdannet optiker. Det er ganske kjekt, og jeg er så sykt takknemlig for at jeg fikk denne muligheten!

 

Kutte ned på pepsi max: delvis

Dette går veldig i perioder. Jeg kan ha en periode hvor jeg kanskje kjøper en flaske pepsi til lørdagen over en måned, også kan jeg ha en periode hvor jeg sklir ut og kjøper tre flasker i uka. Men jeg vil tørre påstå jeg har blitt mer bevisst på forbruket, og nå tenker jeg i hvertfall på det før jeg kjøper en flaske. Målet er å klare begrense meg til en flaske i helga, og selv om jeg har blitt flinkere har jeg fremdeles et stykke å gå.

(tatt i skrivende stund, på en mandag….)

Slik gikk det med målene for 2018! To av fire mål synes jeg ikke er så alt for ille, og at poletreningen ikke gikk som jeg hadde håpet på er egentlig greit. Nå har jeg prøvd, og innsett at jeg ikke når de målene samtidig som jeg fokuserer 100% på skole, og det er egentlig ganske befriende å ha gitt litt slipp på det. Alt i alt var 2018 et fantastisk år, og jeg håper jeg lærer like mye i 2019!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg