Thrift shop finds

I dag hadde jeg min første eksamen, og er veeeeldig glad for å ha det overstått. I år har jeg faktisk vært flink og begynt å øve tidlig og jobbet jevnt frem mot eksamen. Det har vært ganske deilig sammenliknet med hvordan det har vært tidligere eksamensperioder, hvor jeg har prøvd å lære pensum dagen før eksamen og har endt opp med å døgne for å ha en sjangs i havet.

For å feire måtte jeg dra innom Asvo-torget en tur og kikke litt. Det er så mange fordeler med å handle på bruktbutikk, og jeg ender ofte opp med å kjøpe ting jeg ikke ville brukt penger på til vanlig fordi det er så rimelig. Også er det jo bra for miljøet også! Her er skattene jeg fant i dag.

Dette ministaffeliet kostet bare 5 kroner, og passer fint til å stille ut denne agatskiven. Til nå har agatskiven bare lagt flatt ut i vinduskarmen som virkelig ikke viser den frem på sin beste måte, så dette ble en god løsning! Agatskiven er forøvrig også fra Asvo-torget, men den kjøpte jeg i vinter en gang.

 

Dette silkeskjerfet MÅTTTE jeg ta med meg hjem! Jeg har vært på utkikk etter et en god stund, men har hatt vanskelig for å finne et jeg liker og som er rimelig i pris. Vet ikke hvor mye jeg blir å bruke det heller. Dette var i veldig god stand, ser faktisk ubrukt ut, og kostet bare 20 kroner.

 

Jeg fant også en ny stein i dag, hurra! Blir så glad når jeg finner fine steiner, og i hvertfall der man minst forventer å finne dem! Enda en agat til samlingen min 🙂 Den var det dyreste kjøpet og kostet 50 kroner.

 

Og endelig har jeg kjøpt litt veggpynt! Disse to kaffe-bildene jeg tenker å henge opp på kjøkkenet. Tror aldri jeg ville kjøpt dem til ny-pris, men til 25kr per stykk blir det liksom verdt det. Det ble også et lerrets-bildet med sommerfugler på. Det skal i stuen en plass. Jeg tror ikke det blir så pent å henge bare for seg selv, men jeg tror at når jeg får heng opp flere bilder blir det å passe bra inn i en “helhet”, om dere skjønner. Det er litt skittent, så håper det finnes noen gode løsninger på å vaske slike lerretsbilder. Om ikke kostet det bare 10kr, så det er ikke verdens undergang om det blir ødelagt eller ikke blir rent.

 

Og til slutt ble det en tre-bolle og noen plastpotter. Når jeg kjøper frukt har det til nå bare fått ligge på kjøkkenbenken, men nå har jeg en kul bolle å legge dem i. Plastpottene blir fine å ha til paprikaplantene og førstegangspotte for philodendron brasil. Bollen og pottene kostet 5kr per stykk.

 

Hehe, følte det var litt godt at no-shopping utfordringen er over slik at jeg kan dra på skattejakt på Asvo-torget igjen. Resten av helga blir det sprengøving til biostatistikk-eksamen på mandag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg